misja "świetlik"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rzucha4, 17 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

odblokowałam w drugim zadaniu i ukończyłam je przerażającą kryjówkę świetlika i jej nigdzie nie ma,kila razy się logowałam i nic...

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Znajdziesz ją w inwentarzu razem z innymi zagrodami ...

3. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

nie ma...inwentarz pusty

4. warzywniak1965

warzywniak1965 Czeladnik forum

ja nie mogę odnależć jabłoni mrocznej królowej ,którą zakupiłam w sklepie-inwentarz pusty

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Sprawdź w inwentarzu jak będziesz na farmie będą pewnie wtedy widoczne ,one są do postawienia na głównej łąka , dzika łąka i leśna polana

Jabłoń mrocznej królowej jest pewnie w inwentarzu ale będzie widoczny jak będziesz na strefie pełni

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

agniecha$ dziękuję za pomoc :)

warzywniak1965 jabłoń mrocznej królowej jest dostępna w strefie pełni (wchodzisz na drzewa i powinna się znajdować w pasku). Następnym razem załóż odrębny temat dla swojego problemu.

rzucha4 Przerażająca kryjówka upiornego świetlika jest nakładką (formą ulepszenia) zwykłej polany świetlików, która jest dostępna na głównej i dzikiej łące oraz leśnej polanie.

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

dariodiablo lubi to.
  7. kajtek23

kajtek23 Forumowy żółtodziób

Jak odblokować te mroczne świetliki drugiego zadania sie nie da ukonczyc bo tych świetlików sie nie ma

8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kryjówkę upiornego świetlika zdobędziesz w sklepie Jacka za mroczne roślinki.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kajtek23 jeśli masz inne pytanie otwieraj proszę własny wątek.

draculik34 dziękuję za pomoc.

rzucha4 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.