minus z bananami

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika meckenzy, 1 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. meckenzy

meckenzy Czeladnik forum

najpierw daliście banany ,potem ja je wydałam daliście mi -42 ok! czytałam o jakimś tam błędzie ale przeszłam na następny poziom i dalej mam -42 nic się nie zmieniło to o co tu chodzi????????????????????>:(

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Teoretycznie powinno być - 37. Ale musisz zgłosić problem do pomocy technicznej:)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

meckenzy, zapoznaj się proszę z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: Błędne wyświetlanie się ilości złotych bananów. Jeżeli u Ciebie nadal jest jakiś problem z bananami proszę abyś napisała zgłoszenie do Pomocy Technicznej. Z poziomu forum nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje u Ciebie. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Sookie, dziękuję za pomoc. :)

Przy okazji informuję że przeniosłam pytanie do odpowiedniejszego działu - pytania ogólne.

Sookie lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

David20022, Twój post usuwam. Upominam Cię po raz ostatni. Kolejne łamanie Regulaminu forum skończy się nałożeniem punktów karnych na Twoje konto.
    Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum, w szczególności z punktami:

chrumcia91, Twój post nawiązujący do usuniętego postu również usunęłam.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.