Minimalne spóźnienie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krzysiak123, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Chciałbym się o coś zapytać - mianowicie wróciłem ze szkoły kilka minut przed drugą. Włączyłem komputer i odebrałem rysie i otworzyłem planszę eventową. Miałem wpłacać zwierzaki i pokrzywy do 4 domu (miałem wszystko przygotowane) ale nagle się coś zacięło. Rysie nie chciały się wpłacić, po tym próbowałem jeszcze parę razy. Godzina była równa 14:00. Odświeżyłem stronke i plansza z eventem zniknęła zabierając mi możliwość dostania pnącza. Mam też ss. Coś się da zrobić? >:(

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event skończył się o 14.Nic nie da się zrobić.

zerkac1 lubi to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Minimalne spóźnienie, to tak samo jak przyjdziesz na peron parę sekund po odjeździe pociągu.
    Twoja strata, pociąg już odjechał i bilety stracone.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Krzysiak123 tak jak już Gracze napisali, event skończył się o czasie i nic już nie da się zrobić. Na przyszłość nie ma co liczyć na to, że w ostatniej sekundzie czy w momencie zakończenia czasu wykonasz jakieś zadanie, a najlepiej starać się wykonać zadania na co najmniej godzinę albo choć z 15 minut przed zakończeniem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Nie, proszę o zamknięcie. Dzięki za wyjaśnienie, następnym razem pojadę do domu busem :)

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo :)
    Temat zamykam i życzę jak najwięcej ukończonych eventów :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.