Minigry event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 21 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

CO znowu namieszało BP? wykonałem 9 gier z układem prezentów. Pokazuje mi, że było 9 gier, ale nie dostałem za 9 grę kuponu na kombajn (tak jakby nie zaliczyło). Czy oni w końcu to naprawią?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To można sprawdzić wyłącznie w PT, napisz proszę zgłoszenie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pepe2013

pepe2013 Baron forum

OK. Wysyłam zgłoszenie. Klameczka. Miłego dnia.

anuluje klameczkę !!!

Nie no to SĄ JAKIEŚ JAJA KURDE. Jak mam wysłać zgłoszenie do PT jak formularz w przeglądarce otwiera się poniżej dolnej części ekranu monitora. Jak mam przycisnąć przycisk "ZAPYTAJ" ? i jeszcze mam zaznaczyć okna w powalonej opcji "Jestem człowiekiem", jak 1/3 tych okienek jest niewidoczna bo wychodzi poza ekran. To celowo sobie robi jaja BP z nas?

Posty połączyłam
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 grudnia 2023
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

No cóż... Skoro masz mocno powiększone okno, to możliwe, że część przycisków jest niewidocznych... Wystarczy zmniejszyć zoom do 100% i wszystko będzie OK.

Przy okazji - korzystaj proszę z opcji Edytuj. Nie wiem dlaczego tego nie robisz, tylko piszesz post pod postem...

To co z tą klameczką?

5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Zmniejszyłem do 100% i dalej to samo na każdej przeglądarce. Udało mi się przez przeglądarkę w telefonie wysłać zgłoszenie - normalnie szopka. Szkoda gadać. Można zamknąć.

P.S.
    Używam edycji często, ale czasami w pośpiechu nie, to prawda.

Lunari78 lubi to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam. Spokojnego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.