Mini gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 28 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Najpierw zegar odliczał czas, i było okoł 7 minut, a po pólnocy jest 23 godziny, a biletów brak. Jak zagrać w tę grę bez biletów?

2. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Nie wyświetlają Ci się żadne wejściówki pod zegarem? U mnie darmowe gry dopisało prawidłowo po północy i dało się je bez problemu rozegrać. Może spróbuj się przelogować, wyczyścić co się da i wejść na Farmę jeszcze raz, bo jeśli ich nie wykorzystałaś, to na Forum i tak nikt nie będzie w stanie tego sprawdzić i pozostanie kontakt z Pomocą Techniczną. BA_Marion w rozmowach ładnie to opisała :)

taczanka555 lubi to.
  3. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Wylogowałam się z gry i zalogowałam ponownie i dopisało 2 bilety. Dzięki za pomoc.

Ciasteczkowa♥ lubi to.
  4. fanek67

fanek67 Forumowy żółtodziób

co zrobic z dyskietkami czlowieka dyni zrobionymi w mlynie

5. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Dyskietki potrzebne są do uruchomienia produkcji w eventowej fabryczce "Automat z grami" :) Na start eventu każdy Gracz otrzymał 6 darmowych sztuk, ale każde kolejne uruchomienie będzie wymagało właśnie wyprodukowania przedmiotu w młynie. Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku, proszę: >>klik<< :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ciasteczkowa♥ dziękuję za pomoc.

Skoro u Autorki wątku problem rozwiązany to temat zamykam.

fanek67 jeśli będziesz mieć jeszcze jakieś pytania odnośnie dyskietek to otwórz proszę własny temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.