Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

aaa :) rozumiem :) czyli kolejna para kaloszy gdzie nie mam szans :) trudno :)
    jak pociąg przyjedzie (o ile przyjedzie) to będę pewnikiem jeździć tym najtańszym biletem :)

morellaa and gosiagosia60 like this.
  2. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ja kupowalam najtansze i sporo xxl trafilam. A w temacie, mroczne rosna.

kybek93 likes this.
  3. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

to trzeba mieć też szczęście ;) a jeżeli dadzą teraz ten pociąg to wątpię że kurek odkręcą ;)
    ale dziękuje za pocieszenie :p

4. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A mnie idzie bardzo marnie. Chyba nawet jednego cerbera nie zdobędę.

Nie mówiąc już o misji, pnączu czy innych itemach. A najgorsze jest to, że mi się zwyczajnie nie chce. Po ostatnich porażkach w każdym możliwym aspekcie gry straciłam trochę zapał. BB było nie udane, miksy fatalne, TSy beznadziejne o kręceniu kołem już nie wspomnę. Poza tym w pracy kiepsko, ze zdrowiem też. Wszystko to mnie trochę zniechęciło do gry. Przydałaby się jakaś dobra, darmowa rozrywka dla biednej spracowanej farmerki :):)

5. ewelinka2311

ewelinka2311 Czeladnik forum

powoli zbieram sobie na pnącze z misji stałej :) może uda się podczas tej pełni :)

i tak z ciekawości zapytam, kupujecie to pnącze za florki? :)

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Za to Ciebie" kofam" - nie zmieniaj się choćbym się z Tobą nie zgadzał (każdy MUSI MIEĆ SWOJE ZDANIE !!!! )
    xDxDxDxD BA_Muso można na miękko potraktować usera ? - można !!! i to się podoba (choć czytam na zakazanych żeś najgorsza z BA;)xD)

EDIT - kurka rurka zapomniałem że na temat trza pisać
    Tych nowych roślin nie wiem ile mam ale cały czas sieję intensywnie :cry:

7. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam:)
    Pnącza za florki nie kupuję bo ta gra to dla mnie zabawka a nie studnia bez dna do topienia kasyxD
    tego zwierza też nie, no cóż, ja biedna wdowa i emerytka jestem ale każdy robi według
    własnych możliwości i uznania.
    Upiorki rosną i jak trochę nazbieram to zobaczę co z nimi zrobić.
    Dobrej nocki życzę:)

8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeszcze masz ponad dobę,to kuuuupa czasu,więc daj na luz.W pracy się wszystko wyprostuje,zdrowie wróci do normy i wszystko się poukłada:).
    A wcale nie masz tak marnie jak Ci się wydajexD.
    Grzybek urośnie przez noc,a resztę dosiejesz w sobotę.Powodzenia!

9. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzięki, postaram się jeszcze powalczyć i na farmie i w życiu :) Ale z pewnością miło by było jakąś motywację dostać do dalszej gry :)

10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Dzień dobry !
    Do odblokowania pnącza brakuje już tylko 1200 dzbanecznika a potem to już sobie pofolguję z SN ,żeby chociaż zdobyć jednego jak mu tam , cerbera !
    Miłego dnia życzę śpiochy hihi ...........

11. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

matko kochana :( jaka ja zakrecona :( 2 razy czubajke zebraøam bez cmj i po prostu bez niczego.... tyle plonów stracic eh

Dorota1020 likes this.
  12. ankak106

ankak106 Komandor forum

To tak jak mi, też brakuje tylko dzbanecznika:)

morellaa and kybek93 like this.
  13. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witaj!
    Do odblokowania pnącza brak już 520 dzbanecznika pewne jeszcze ze 2 zbiory jak nic ,żeby potem skupić się na itiemach.
    Zbiór dzbanecznika za 2 h.
    Pozdrawiam

14. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

gdzie znajde kuchnie wiedzm,jakos snieta jestem ,szukam i nie wiem gdzie jest

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    kuchnie znajdziesz tu..;)

morellaa likes this.
  16. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam z Rana

W sklepie Jacka na drugiej stronie, górny rząd, przedostatnia, takie ognisko z garem.

Pnącze zdobyte i dwa itemy, dam rade zdobyć jeszcze jeden, ale ostatniego nie ma szans, chyba że pełnie przedłużą o dobę :)

17. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

dzieki,u mnie 3 zrobione w calosci zaraz dojda roslinki i zaczne 4,itemu nie mam zadnego zostawie to na nastepna pelnie

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

nie wiem czy się uda choć cerber zdobyć w tej pełni

19. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ha, ha, ha pnacze odkryte a ze 3 skrzyneczek xxl wypadl mi az 1 zlom

est-orka likes this.
  20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

U mnie też pnącze odkryte:) i na tym koniec radości bo nie mam ani jednego itemu:cry::cry::cry:biorę się do roboty ale raczej nie zdążę:(a ze skrzyneczek tylko jeden złomik wyleciał:sleepy:

morellaa and est-orka like this.