Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dab korkowy i lipa były do zdobycia w eventach, chyba nie można ich dostać z tsów

gadek, toDzasta oraz kasia6100 lubią to.
  2. damek37

damek37 Koneser forum

Na wyspie zakupiłam 8 TS - jest cedrat XXL, pitomba XXL i grejpfrut :inlove:, na farmie 5 kupionych sadzonek - 2 rokitniki.
    Reszta jest milczeniem ;). Nadal brak mandarynki i górskiego jałowca.... Może wieczorem jeszcze zainwestuję 8)

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    kupiłam 8 sadzonek na farmie i 7 na wyspie,za 5 godz.zobaczymy................
    brakuje mi czarnej wierzby,nektarynki i tych najnowszych................
    na młodej faremce kupiłam dwie sadzonki na farmie i trafiłam jałowca:D

toDzasta lubi to.
  4. baska22

baska22 Stały bywalec

esek poszedł ( 100% wpadło:p) i rozpoznawczy pierwszy pakiecik po 5 i 4 sztuki na bacha i faremce

toDzasta i chrumcia91 lubią to.
  5. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

Witam deszczowo.....
    a ja odkryłam ....
    na farmie

jarząb domowyxD
    klon cukrowy xxlxD
    pinia xxl:p

a na wyspie

pitomba xxlxD
    figowiec xxl:p
    drzewo karamboli xxlxD

nie jest żle,chociaż mogło być lepiej:D

JJoanna, toDzasta oraz Anhedrea lubią to.
  6. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Takie macie fajne drzewka:D więc dokupiłam po 5 jeszcze :p może i mi coś wyjdzie:cry: Teraz trzeba czekać:oops:

JJoanna i Nutka lubią to.
  7. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja jednak kupiłem po 2 drzewka na wyspę i farmę. Czekam co wyjdzie i dam znać;) Może w końcu coś z tego wyjdzie: nektarynka, czarna wierzba, rokitnik (bo nie mama;( ) i nowości :).

JJoanna lubi to.
  8. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Jabłoń XXL
    Buahahahahhahha

Rzadko narzekam ale to jest żenada...

JJoanna i chrumcia91 lubią to.
  9. =Repez-

=Repez- Generał forum

Witam to jak trafiłaś drzewo grejpfrutowe jak nie kupujesz kibelków.Bardzo mnie to ciekawi

10. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Żenada to jest dostać XL, ja ich mam 51 na farmie i 34 na bahama i czekam z niecierpliwością na Zielony Ekspres żeby je tam wsadzić i dostać coś ciekawego (Zośkę, SN lub TN)

JJoanna lubi to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Bo w moim pojęciu kibelki to tajemniczy stajenni, a drzewko to drzewko ewentualnie sadzonka ;)

12. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

na 40/40 sadzonek warte pisania

farma
    3 x jodła górska
    3 x niesplik xxl
    1 x poziomkowiec xxl
    2 x rokitnik
    reszta to xxl i kilka xl wszystko do paska

wyspa
    2 x grejpfrut
    1 x goja xxl
    3 x baobab
    1 x achacha
    2 x nektarynki
    1 x pitomba xxl

reszta do paska

13. =Repez-

=Repez- Generał forum

A to teraz rozumiem.

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witam :)
    Na 8 drzewek wyspowych: 4x wianowłostka, w tym 2XXL, mombin XXL i pandanus XXL i cedrat XXL.
    Fajnie, że XXLki, al nie mam ani jednej nektarynki i achachy:(

Nutka, -mala159- oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  15. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

To się pochwalę :) na wyspie: karambola XL, papaja XXL, karob XXL :inlove:, 3xwianowłoska XL, liczi XXL, kumkwat XXL, guawa XXL, baobab :inlove:, figowiec XXL, achacha:inlove: i cedrat XL.
    Na farmie: klon palmowy XL, 3x jarząb domowy 8), nieśplik XXL, rokitnik, 2x klon palmowy XXL, pigwa XXL, pinia XXL, pinia XL, jodła XXL.
    To by był koniec zakupów na ten event - jestem mega zadowolona :music::music::music:

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Dokupiłam jeszcze 2 sadzonki na farmę :p. Do wieczora pomyślę jeszcze czy nie kupić z 2 na wyspę :music:. Zobaczę co wyjdzie teraz na farmie ;).

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  17. wilandra

wilandra Analityk forum

Ostatnie sadzonki: farma- surmia XXL, i górski jałowiec :inlove::inlove::inlove::inlove: wyspa- achacha, cedrat XXL:) obu nie mialam :) ale grefrucików brak :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    kupię chyba jeszcze jedną sadzoneczkę na wyspie :) polujemy na grejfruciki

18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Grejfrut jest, jałowca brak, florenów też , trzeba poczekać do następnych ts-ów. Na 11 sadzonek to i tak jest dobrze, bo i jarząb się trafił i karambola xxl też. Ta karambola to tak jak bobry. :)

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  19. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

no i znowu na farmie same XL albo XXL a na wyspie za wyjątkiem 2 cedratów XL reszta bez szału.... ehhh posadziłam kolejne

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  20. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Przy moim dotychczasowym szczęściu (a raczej losowości), obecne TS-y wyjątkowo udane.
    Na razie kupiłam po 8: na wyspie achacha (nie miałam) i baobab (przyda się, skoro do zdobycia ostatni raz), a na farmie jałowiec górski :inlove: Skuszona kupiłam jeszcze po 4 sadzonki.... Nie napiszę czego nie mam i co bym chciała,żeby nie zapeszyć ;)
    BP hojne tym razem, albo algorytm na serwerze zmienili hehe xD

Nutka, -strzalka- oraz toDzasta lubią to.