Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

kaska860 and kotka-alika like this.
  2. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

w końcu po paru latach doładowałam grę - potrzebowałam przepis na chun.. - ile radości mi to sprawiło :), acz kolwiek dalej jestem przeciwniczką ładowania realnej kasy wgrę :):)

3. kotka-alika

kotka-alika Forumowy żółtodziób

Grzecznosc tez nie. Nie mialas obowiazku odpowiadac.Jesli juz to robisz, to rob grzecznie.

4. anaelka

anaelka Forumowy żółtodziób

A ja się pochwalę :)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dlatego ja tylko weszłam wzięłam sp i tyle mnie widzieli u Renza.Nawet kretów nie tępię bo jakoś mi się nie chce.:)

0olimpia0 likes this.
  6. farmereczka79

farmereczka79 Okazjonalny autor

U mnie gra tak muli że do renzo się nawet nie wybieram bo i tak nic nie zdziałam :mad::mad::mad:

7. .-wiewiórka123-.

.-wiewiórka123-. Forumowy żółtodziób

Hej,
    czy jeśli przegapiłam teraz mini event i nie mam zagrody dla lisów to teraz już jedyną szansą na jej zdobycie będzie gift & trade, czy okazjonalnie gdzieś jeszcze ta zagroda może się pojawić do zdobycia (lub kupienia)?
    Pozdrawiam :)

8. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

To ja też się pochwalę

To jeszcze to dorzucę

Last edited: Jan 26, 2015
  9. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Na 100% to nie jestem pewna, ale myślę, że będzie ją można trafić w tych TS-ach, które będą do wygrania w eventach. :) No i oczywiście GT

10. .-wiewiórka123-.

.-wiewiórka123-. Forumowy żółtodziób

Dziękuję serdecznie za odp. :)

11. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Witam wszystkich farmerów!
    Czekam na kombajn w promocji,a już dzisiaj event,
    więc wymodziłam/ups!/konia-artystę....

12. A jak tam u Was z krecikami ??:) u mnie dzisiaj rewelacja za każdym razem 9 lub 15 żetonów to dla mnie bardzo dużo, bo ostatnio powyżej 5 nie mogłam zdobyć :) chyba coś tam pomajstrowali bo nie trzeba tak bardzo celować mu w kask :)

hiacynta likes this.
  13. mahartka

mahartka Baron forum

ostatnio nie biję kretów :) po którymś razie z kretami tak mi kiepsko szło że aż chciałam rzucać komputerem ;) więc
    przeniosłam się na siłomierz.. jakoś tam udaje mi się wstrzelić w zielone pole :)

14. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

gram tylko w siłomierz, bo to najlepiej mi wychodzi, ale tym razem jakoś marniutko, często po 15 i 9 punktów.
    jak myślicie, czy dadzą wkrótce jakieś ciekawe nagrody, bo nie wiem czy warto wydawać te żetony mozolnie zdobyte?

15. Ja trzymam żetony i też czekam na jakieś nowe prezenty i nie kupuję jakichś tam gwiazdek czy super nawozu to mogę zdobyć w inny sposób :)

16. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam,
    a mi brakuje 61 żetonów żeby odblokować plac w dzielnicy rzemieślników i niestety brak już wejściówek i brak FL:(

17. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

też tak myślę, że w tej grze cierpliwość jest ważna ;)
    kiedyś, przed zmianą punktacji długo ciułałam na jajo smoka, więc teraz nie uśmiecha mi się żetonów tracić na te mniej wartościowe nagrody. poza tym, w tej edycji Renzo nie chce mnie się słuchać myszka i sama muszę sobie kłódkę założyć, żeby nie grać ;)

18. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Dzień dobry :)
    Ja tradycyjnie na siłomierzu pobawiłam się troszkę, zebrałam tylko SP, reszta żetonów poczeka na lepsze czasy;)
    W krecikach raczej nigdy mi nie szło, zdecydowanie zbyt często dostaje króliczek ;)

19. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

W tej edycji Renza..jedynie 130 żetonów..poluje na tego smoka co daje 1111 PD..może następnym razem się uda dozbierać do 350 ŻETONÓW..:D

20. _Olenka47

Post usuwam tutaj rozmawiamy na temat obecnych eventów a nie umawiamy się na wymianę podczas G&T :)