Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. iza_79

iza_79 Książę forum

a ja z pozostałych trzech dostałam jeżyki koguty i pomarańczowe konie. i się cieszę :) tylko lekki szok w młynie przeżyłam - pasza dla kogutów lekko droga jest. ciekawe w czym koguty lepsze od kurek

2. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

za imprezową wejściówkę dostałem lepszą zagrodę (czerwone osły ) jak w tym durnym ewencie za 15fl

_Olenka47 and amdep like this.
  3. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Cieszę się na przyjazd "Wesołego Miasteczka Renzo" tylko zastanawia mnie dlaczego Renzo na tak krótko zagości u nas... Czyżby się na nas obraził lub gniewał? Niestety jedna doba pobytu to za mało by coś wartościowego wygrać. Może następnym razem przyjedzie i zatrzyma się na dłużej:):p;):)

jakleci.ewa102 likes this.
  4. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. postawiłem 11 budek i wylazło: lisy, boćki, szopy, czerwone ryby, króliki pom.x2, obora pom., osły czerwone, kiwi, strusie czerwone i kolejne krety. szału nie ma ale i marudzić nie zamierzam. pozdrawiam i powodzenia

ross2 likes this.
  5. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

20 zagadek już stoi, za 4 godzinki do zbioru :p Akurat zdążyłam przed końcem :D
    Renzo troszkę za krótko, nawet nie wiem czy uda mi się po pracy coś wygrać na krecikach :oops: Chyba zostawię wejściówki na kolejny evencik.

6. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Cieszę się na przyjazd "Wesołego Miasteczka Renzo" tylko zastanawia mnie dlaczego Renzo na tak krótko zagości u nas... Czyżby się na nas obraził lub gniewał? Niestety jedna doba pobytu to za mało by coś wartościowego wygrać. Może następnym razem przyjedzie i zatrzyma się na dłużej:):p;):)

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Życzę samych spuchniętych komarów i wilków !

A te wejściówki, to raczej szkoda kisić, bo nie wiadomo kiedy (i czy w ogóle) będzie kolejne wesołe miasteczko...

Mojabonanza likes this.
  8. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Witam wieczorowo ,to i ja się wypowiem na temat stajennego .Kupiłam 50 ts i nie trafiłam ani jednej nowości ,tak dziadowskiego eventu jeszcze nie miałam ,dostałam 10 x myszy ,6x koty,6xlisy i dwie czerwone kotlarnie a jeszcze czerwoną oborę a poza tym zwykłe i żółte zagrody.Zaczynam i ja powoli się leczyć z ts , długo ,długo nic nie kupię ,jestem wściekła

Sookie and Bilonge like this.
  9. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

a ja baran myślałem że jak kupię jedną zagrodę za moje ciężko zarobione w kinie (przez trzy miesiące) 15fl to trafię kiwi. Ta gra coraz bardziej schodzi na psy. Następna ankieta jaką będę wypełniał to wszystko będzie na 0. Coraz więcej błędów a obiecanego kodu jak nie było tak nie ma

ross2, _Olenka47 and Renia1920 like this.
  10. fg-1

fg-1 Komisarz forum

amdep and SMOD_Atena like this.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

AgiFarm83 likes this.
  12. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

lipę to masz w poście na dole:cry:.

13. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Czytając Wasze posty ,cieszę
    się,że nie kupuję Tesów,o jedną frustratkę mniej;)

14. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Za dobrze by było jak by za kupno 1 zagrody dostawało się nowości (chociaż wyjątki się trafiają). Czytałeś OO dotyczące tego mini eventu? Z każdym levelem dochodzą kolejne zagrody (kolorowe, +, ++), specjalne. Im wyższy level tym jest gorzej dostać nowości. Na niskich levelah, pula zagród do zdobycia jest mała.;)

15. -malafarmerka-

-malafarmerka- Forumowy żółtodziób

chyba zakręcili kurek z kiwi:(
    moja siostra i brat postawili po 1 ts i trafili kiwi:D
    ja na 4 postawione tsy nie trafiłam ani jednego:(

ross2 likes this.
  16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

szansa trafienia nowości i każdej innej zagrody/fabryki na ok 90 poziomie wynosi 1 do ok. 205, niestety tak mówi rachunek prawdopodobieństwa:)a z matematyką się nie dyskutuje 8)8)8)

17. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

miło jest czytać wypowiedz Gracza, który to co postanowił, to i tak zrobił :)

18. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam na 10 postawionych ts żadnej nowej zagrody same zwykłe które można dostać w spółdzielni a miałam nie kupić tak to jest jak się sucha kusiciela nie daruję sobie mogłam zostawić florki na jutrzejsze kreciki trudno może coś skombinuje

Mojabonanza likes this.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moje zdobycze tsowe wygladaja tak:) przed tym mini eventem koguty i wilki do misji musialem kupowac;)

20. chris975

chris975 Fanatyk forum

Gratulacje :)
    Ładny wynik, teraz się odkujesz ;) może jakieś promocje na targu będą? xD