Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. matimati2004

matimati2004 Czeladnik forum

u mnie też nic.... zniknął, Ciekaw co owocami, które wrzuciłam

2. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Zabrali z powrotem.Błąd na błędzie i nie ma nikogo kto by wyjaśnił zaistniałą sytuację.

Marzenakruczek lubi to.
  3. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

odświeżyłam internet wyczyściłam ciasteczka a eventu jak nie ma tak nie ma

Marzenakruczek lubi to.
  4. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie też nie ma iventu był i się zmył

Marzenakruczek lubi to.
  5. bogusiak80

Dali KOD bonusowy SORRYSUMMER26 event może będzie uruchomiony dzisiaj i zwrócą to co zainwestowaliśmy.

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2026 o 16:22
  6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marzenakruczek, gangrion oraz {Monia} lubią to.
  7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Sorry Ewcia ale mnie nie interesują wpisy z obcojęzycznych forum. Życzę sobie odpowiedzi od naszych moderatorów po polsku . Chyba jeszcze ktoś w tej ekipie pracuje....

8. bogusiak80

Taka jest rekompensata z Kodu bonusowego

9. -mala159-

Ewcia no cóż, mam nadzieję, że ktoś z Ekipy się pojawi ale ....czas :(.

Ja jak zawsze chodzę na boki, zresztą nie tylko ja. Przyniosłam info aby gracze się nie denerwowali, że nie ma eventu, a co dalej ....to już zostawiam Ekipie. Fakt chyba nie powinnam zabierać głosu, chyba sobie juz pójdę.

Marzenakruczek i pbkl lubią to.
  10. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

Na ewencie jakoś specjalnie mi nie zależy bo APD ze względu na osiągnięcie 53 poziomu w Alpach pójdzie w kosmos, ale kodzik zawsze mile widziany :) .

11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nigdzie nie idż,PROSZĘ,:inlove:tylko Ciebie czytam:inlove:

konopielka123 i gangrion lubią to.
  12. Sookie

Ale,że co? Obraziłaś się? Serio?

Marzenakruczek i -mala159- lubią to.
  13. -mala159-

Ewcia na Ciebie, nieeeee, nigdy :).

W sumie nie powinno mnie być na Forum :p wiesz o tym.

Marzenakruczek i Sookie lubią to.
  14. Sookie

To ja może do ekipy

15. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

trochę lipa, że nikt z ekipy choćby postu w tym wątku nie napisał na szybko, że coś nie działa. Nie mówię tu o oficjalnym OO ale chociaż o jakimś zwykłym poście. Tak wiem wiem, moderatorzy ciężko pracują na chleb i nie zawsze mają czas aby się zalogować, chociażby na telefonie i napisać krótki post, np. "Mini event nie działa, są problemy, OO wkrótce. Będzie kod do wykorzystania, czekajcie na info". Napisanie takiej informacji trwa jakieś 5 minut, można napisać ją z poziomu telefonu siedząc w zaparkowanym aucie pod sklepem albo stojąc na przystanku autobusowym. Ale co ja tam wiem, przecież ja zwykłym graczem jestem.

Marzenakruczek, nikolabln oraz gangrion lubią to.
  16. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Monia, wszystkie informacje zamieszczamy tak szybko jak mamy taką możliwość. Nie jestem pracownikiem BP i nie siedzę przed komputerem czy innym urządzeniem mobilnym 24/7.
    Ogłoszenie zastało przygotowane natychmiast po tym jak dotarła do mnie informacja o wyłączeniu mini eventu. W sytuacjach, gdy dostajemy info z zaskoczenie obowiązuje odgórna zasada, że informacje są zamieszczane tak szybko jak to jest możliwe. Dlatego różne ekipy zamieszczają je w bardzo różnym czasie. Jeszcze w tej chwili znajdziesz fora na których jeszcze tej informacji nie ma, bo ludzie są w pracy i nie mają możliwości zapoznania się z informacjami o wyłączeniu eventu - nie, wbrew wyobrażeniom niektórych osób, nie dostajemy ich na wszystkie możliwe komunikatory i do wszystkich jak leci (to nie alert RCB ;)). Info jest dostępne dla wąskiej grupy osób i na ściśle określonych kanałach komunikacyjnych, do których nie zawsze masz dostęp z każdego urządzenia.
    Zwykle w takich sytuacjach przewagę mają ekipy bardziej liczne, gdzie jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś akurat będzie na miejscu. Jak zapewne wiesz, nasza ekipa została ostatnio mocno przetrzebiona i to z osób kluczowych. Tej dziury nie da się ani łatwo, ani szybko zapełnić. Zresztą, ile osób by nie było zawsze się może zdarzyć, że akurat nikogo nie będzie. I wbrew obiegowej opinii to się zdarza na wszystkich forach i we wszystkich ekipach, nawet tych licznych, tylko jak u nas jest, to raczej nikt nie sprawdza, że gdzieś indziej nie ma, bo po co.

Z dobrych wieści, event już ponownie wystartował. Miejmy nadzieje, że obędzie się bez dalszych przygód.

17. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Przecież to wcale nie działa niby osiągnęłam poziom w nagrodę nowy klient i nowe zamówienie klient pokazał się przez chwilę i znowu jest szary a zamówienia nie widoczne

Marzenakruczek i Majeczka13 lubią to.
  18. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

Witajcie
    U mnie też nie ma zamówień, przekreślone są krzyżykiem.

Marzenakruczek lubi to.
  19. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie też nie działa

Marzenakruczek i nikolabln lubią to.
  20. twardy81

twardy81 Komisarz forum