Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kala

Kala Komisarz forum

Zmiana jak dla mnie kompletnie obojętna, ale dobrze jakby ten zbiorczy post był gdzieś podpięty, żeby zawsze był na górze i nie trzeba było dużo szukać..

bogusiania i hapsak89 lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zawsze można w zegarze lub po prawej stronie forum sprawdzć,czym to dziś nas zaskakuje BP...Czyli,jak ostatnio,sztuka dla sztuki.bo niby o nas dbają xD:cry:xD:cry:

bogusiania lubi to.
  3. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

Mnie się też ta zmiana podoba, nie będzie trzeba szukać każdego z osobna. Zastanawia mnie natomiast dlaczego znowu event na szybsze produkowanie w fabrykach? Dopiero wczoraj zdjęłam z pola i przywróciłam drzewa.

bogusiania i hapsak89 lubią to.
  4. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Dobry pomysł, już podpięty i postaramy się pamiętać :)

bogusiania, hapsak89 oraz Kala lubią to.
  5. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

wziąłem pakiety wejściówek 1x 350+2x 200. Na razie nie kręcę, bo jest kumulacja, poczekam do 22, wtedy wchodzą bonusy

bogusiania lubi to.
  6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dla mnie zmiana z systemem zapowiadania eventów też na plus. Jak wszystko jest w jednym miejscu to wystarczy rzut oka i wszystko wiadomo, można wrócić w każdej chwili i też wiadomo gdzie. Wygodniejsze niż grzebanie po dziesięciu osobnych wątkach

7. skornicha

skornicha Czeladnik forum

Czy jest jakiś błąd w evencie w Dolinie Szarotek? Praktycznie brak nowych nagród, wszystko zostało tak jak zostawiłam poprzednim razem

8. magdakuch

magdakuch Forumowy żółtodziób

Też tak mam. Mam nadzieję że to błąd bo lubię ten event a poprzednim razem zrobiłam całość. Jeśli miałabym teraz dłubać dla samych skrzynek to nie będę miała na to czasu.

9. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Chyba nie błąd tylko kąpstwo BP.
    U mnie też nie ma nic do wykupienia.
    Skrzynek z narzędziami nie będę brać, bo setki ich leżą w pasku.
    Pozostaje wykupić tylko magnesy, szczypce i gąbki bo one będą wymieniane na APD i ponownie napełnić lodówkę.

nikolabln lubi to.
  10. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

też tak mam i chyba trzeba odpuścić APD mi nie potrzebne bo na 53 poz.nie dopisuje.

11. Komas

Komas Czeladnik forum

Ja nawet nie mam za co wykupić, bo nie dopisuje szarotkowych kart. Nie wiem czy wszystko prawidłowo działa, nie można wejść do poradnika eventu.

12. Karakuliambro

Nie ma sensu tego robić.
    Nie dopisuje kart szarotkowych, bo nie wyzerowali postępu z poprzedniego ewentu.
    To ewent w Alpach ma polegać tylko na zapełnieniu lodówki???
    Słabe to.

13. kit6kat

kit6kat Okazjonalny autor

Zdecydowanie jakiś błąd, a jeżeli nie to podziękuję za udział w uzupełnianiu lodówki :p

Karakuliambro lubi to.
  14. Karakuliambro

niknął ewent w Alpach.
    Może coś zmienią.

15. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Event mi ktoś zajumał, jak mi wetnie to co zrobiłam to się wkurzę>:(

16. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

mnie też ..wyfrunął ..ja też robiłam ..bo był w akcji zaznaczony Alpejski blask

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2026
  17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zdążyłam zrobić 50 poziomxD,trochę apd wpadło:music:

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Event w Alpach ruszył własnie, jest nowy czysty , zaczynamy od poczatku :p

aleksandra lubi to.
  19. ivona40

ivona40 Okazjonalny autor

I niby gdzie on jest? u mnie nic nie ma

20. hiacynta