Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Hojność i wspaniałomyślność BP nie zna granic. BB i zniżki zarazem. Tylko te obniżki takie, nie za długie, 4 godzinne.
    Pewnie byśmy ze szczęścia nie oszaleli.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

po to aby się wypruć z zapasów SP przed eventami hodowlanymi zapowiedzianymi na kwiecien

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Co wrzucić do oaz teraz przed hodowlanym?

4. morelowesady

morelowesady Zaawansowany

Taka mnie dziś niespodzianka spotkała za przejście poziomu.Mam już dwa:inlove:.
    Teraz by się przydały z SN,ale do kolejnego poziomu dłuuuuga droga;).
    A w oazach słabe przeskoki,więc kończę,a jutro pomiksuję bez BB,bo lepiej wychodzi.

5. matthero

matthero Hrabia forum

Albicja jedwabista do kupienia za sianogrosze w czerwonym koszczyczku. Mam więc pytanie, co ona robi w tej ofercie atrakcyjnego zakupu drzew ?

6. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

w czerwonym koszyku baśkowym jest alibicja jedwabista ale różowa (nie zmieni nazwy do tej pory). W atrakcyjnym będzie albicja z farmy :p

bogusiania lubi to.
  7. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Szkoda, że w jajecznych dniach trzeba kupić 3 pakiety. Gdyby były 2, to dla tego pnącza bym się skusiła i pierwszy raz wydałabym tyle złotówek na piksele...W sumie: 900FL +coś tam trzeciego do wyboru +fajne pnącze, a tak jak BP jest pazerne, to dostanie figę z makiem :p

8. andrus1

andrus1 Czeladnik forum

Wszedłem w ofertę i nie dopisało mi skrzynki>:(

9. morelowesady

morelowesady Zaawansowany

Świąteczny mix:inlove:

10. ESK4

ESK4 Aktywny autor

szkoda ze prezent wielkanocny mozna odebrac tylko jednego dnia, mi przepadl bo nie mialam czasu sie wczoraj tu logowac i tez w czasie swiat o tym nie myslalam

marmlada i bogusiania lubią to.
  11. dziubek59

dziubek59 Czeladnik forum

bedzie obnizka w oazie milosci

skorpion_JM, Honorat. oraz aleksandra lubią to.
  12. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Ale tylko 4 godziny i w nietypowym czasie, bo od godz. 18:00 do 22:00, więc trzeba to mieć na uwadze.

zygmunt59 lubi to.
  13. freska_kreska

Fajnie, że w końcu dali hodowlany ze zniżkami. Wypstrykałam ponad 2k SP. Znów jestem biedna, ale ukończyłam 4 misje hodowlane :inlove: Zostało mi ich jeszcze 10 8)

14. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Ja zapakowałem po taniości jeszcze ptaki, stawonogi i płazy, żeby były odznaki na misje, na razie siedzą w oazie, poczekają na BB

15. freska_kreska

U mnie same odznaki się robiły. Taki stan:
    Ptaków mało, bo już misje hodowlane skończone.

Yabolek lubi to.
  16. KaszEwelinka

KaszEwelinka Czeladnik forum

A ja mam pytanie odnośnie neonowej żarówki. Tak się cieszyłam z możliwości skorzystania z parowego koła a wypadła mi właśnie ta żarówka. Do czego ona właściwie jest?

17. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Do budowy neonowych warsztatów: ranczo rodeo, zamaskowany warsztacik, tartak bobrów. Tylko te trzy mają taką opcję ulepszenia.

morelowesady i MOD_DaMa lubią to.
  18. KaszEwelinka

KaszEwelinka Czeladnik forum

OK. Dziękuję

Karakuliambro lubi to.
  19. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Odnośnie San Gigantica - co najlepiej wsadzać do pociągu, chodzi mi o to aby kupić w czerwonym koszyku zagrody za SG i wsadzić?

20. ania5757

ania5757 Baron forum

ja daje
    zolty kurnik kur padovana
    gallowana
    rysia
    akurat 1000

{Monia} lubi to.