Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

Jeżeli dobrze rozumiem, to wszystko rozpocznie się !7.03.2026 o godz. 14:00, czyli wyprzedaż SP, BB, wyprzedaż perfum i Dni farmarkowego szaleństwa.
    Natomiast szybciej, czyli 17.03.2026 o godz. 22:00 kończy się tylko wyprzedaż SP.
    Reszta, czyli BB, wyprzedaż perfum i farmarkowe szaleństwo, kończy się 18.03.2026 o godz. 22:00

eweliaB07 i bogusiak80 lubią to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

bogusiak80, czego w tym ogłoszeniu nie rozumiesz?
    Kiedy wyprzedaże się zaczynają?
    upload_2026-3-16_13-32-41.png

Kiedy się kończą?
    upload_2026-3-16_13-33-19.png
    Naprawdę nie wiem jak bardziej zrozumiale to rozpisać...

3. BA_Marion

Masz podkreślone nazwy minieventów, żeby było to bardziej przejrzyste.
    Część (wyprzedaż SP) kończy się 17 marca, część (czyli reszta) 18 marca.

4. BA_Marion

Jaką drugą ofertą?
    Wszystko zaczyna się 17 marca o godz. 14, czyli wszystkie 4 minieventy.
    Baby Boom, Wyprzedaż pakietów z luksusowymi perfumami oraz Dni farmarkowego szaleństwa kończą się 18 marca o godz. 22, czyli trwają 1 dzień z kawałkiem.
    Na niemieckim forum są błędne daty zakończenia, bo może tam zaglądasz i stąd to niezrozumienie...

5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja to tak rozumiem, że wszystkie 4 minieventy się rozpoczynają jutro o 14.00 a jeden z ich Wyprzedaż SP kończy 17 marca o 22.00 a reszta minivenetów czyli BB, Farmarkowe Szaleństwo Wyprzedaż perfum trwają dłużej i się kończą 18 marca o 22.00
    bo 18 marca kończą się 3 z 4 eventów. Tylko wyprzedaż sp kończy się 17 marca. Reszta 18 marca. A zaczynają się tak samo czyli jutro o 14.00 Wyprzedaż SP będzie trwała tylko jutro od 14.00 do 22.00 czyli 8 godzin, reszta dzień później się kończy czyli 18 marca o 22.00

bogusiak80 lubi to.
  6. 7Eugenia7

7Eugenia7 Okazjonalny autor

Dzień dobry :) Podsumuję moje BB i trochę się pożalę. Jako początkujący gracz chciałam "zarobić" na różowe króliki i wybudować w warsztacikach. Potrzebowałam tylko 2 króliki lotne. Mając ponad 200 sp, perfum i i luksusowych perfum, 3 zaczarowane króliki, 2 śnieżne, 8 straszących, 12 fałszywych zostałam z 46 zwykłymi, 2 kłapouchami i 1 puszystym. Jak do tego doszło? Nie wiem! xD
    Udanego BB wszystkim

anja1547 i tereska1108 lubią to.
  7. dorota444

dorota444 Moguł forum

Nienawidzę tego eventu, jeszcze nigdy nie udało mi sie zdobyć nowego drzewa, a tyle wysyłam pociągów :(((((

tereska1108 lubi to.
  8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

W ekspresie jak dla mnie nudne te drzewa, ale i tak będę puszczać (ale bez ciśnienia i przyśpieszania) w nadziei na XXL albicje jedwabistą, czyli puszczam tylko wyspowe.

Yabolek, morelowesady oraz 22vader lubią to.
  9. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

wykupiłam drzewa , powinno byc 30 a mam 3 sztuki , też ktoś tak ma ? napisałam juz na technikę ale ciężko pisać w innym języku i oni tam sa bardzo nie mili, chamscy. nie lubie tam pisać, pytam o cos odp mi w zupełnie innym temacie. masakra

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tixwiktor może źle zrozumiałaś odpowiedź z PT. Zgłoszenie z Twojej strony również musi być zrozumiale napisane.

Jakie drzewa kupiłaś?

11. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

IZOLA nowe drzewka, nie wydaje mi sie że zle i jak mnie obraza to chyba nie da sie zle odczytac ..... kiedys była pomoc techniczna zupełnie inna ....

12. SMOD_Atena

tixwiktor wybacz ale bardziej skłaniałabym się do niezrozumienia, wszak korespondencja nie odbywa się niestety w języku polskim, który swoją drogą do łatwych nie należy i internetowy tłumacz nie zawsze do końca dobrze przetłumaczy.
    Według mojej wiedzy nie kupiłaś pakietu z wyspowymi drzewami tylko pakiet zagadkowych drzew Zahra na farmę, 5 wystawiłaś na głównej łące a 28 masz w inwentarzu z drzewami na farmie (3 sztuki z obecnego eventu).
    Warto zwrócić uwagę na to co kupujemy i nie oczekiwać czegoś innego.

tereska1108 lubi to.
  13. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

kupiłam dwa, tzn Izola i zahra pewnie przez błąd nie został kupiony, rozumie, kupiłam teraz drugi raz.
    Sprawa załatwiona.
    oczekiwałam załatwienia sprawy, sarkazm nie jest mile widziany :) proszę sie na przyszłość zastanowić.
    Sprawa jest załatwiona zamykam temat i pozdrawiam :)

14. SMOD_Atena

Nie było u mnie żadnego sarkazmu, ale wiem jak jest i zanim zgłosi się, że wystąpił jakiś błąd to warto zwracać uwagę na wykonywane w grze czynności.
    W każdym bądź razie cieszę się, że sprawa załatwiona.

tereska1108 i Honorat. lubią to.
  15. cetynio

cetynio Stały bywalec

Mam pytanie odnośnie ekspresu. Jakie drzewka dajecie żeby było równo 500 da się tak?

16. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Mam inne pytanie odnośnie ekspresu. Jeśli zależy mi na innych drzewach xxl niż te wymienione z nazwy w tabelce (np. podstawowe z baśki), to który ekspres najlepiej puszczać (brązowy, srebrny, złoty)?

17. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Fajnie by było , gdyby w ekspresie dali też drzewka z mroków

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja kupiłem po 10 ts-ów i jedna nowość siadła z drzewek , druga niestety nie

19. sonfi

sonfi Aktywny autor

W poprzedniej wersji widziałam wartość drzewka przy wybieraniu. Teraz tego nie widzę. To ogromne utrudnienie i strata czasu. Nie można tej opcji przywrócić?

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2026
    tereska1108 lubi to.
  20. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

przecież jest wartość napisana: