Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Śpieszę (w umiarkowanym tempie xD) z podziękowaniami dla znajomych, sąsiadów i życzliwych farmerów, dzięki którym i z otrzymanych od nich sadzonek moje poletka otrzymały kilka białych brzóz, kilka tasmanii oraz dębów bezszypułkowych. Dziękuję, że można na Was zawsze liczyć :)

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też przy wysyłce w czasie DS do jednej z sąsiadek miałam prezenty do samej siebie.
    Przecież nie o to chodziło.

nikolabln i AngelGina lubią to.
  3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie taka sytuacja miała miejsce jedna z farmerek wysłała do mnie bonus za fl niestety do mnie nie dotarł za to dostałam drzewko sama do siebie od siebie

nikolabln i AngelGina lubią to.
  4. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

Miałam tak i pisałam o tym wcześniej i zorientowałam się dopiero trzeciego dnia, że wszystkie prezenty trafiły do mnie samej. Tego samego dnia straciłam 19 imprezowych wejściówek, wybrałam liczbę 20 a zakręciło tylko raz, a wejściówki zeszły.

opal60, AngelGina oraz nikolabln lubią to.
  5. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Bardzo dziękuję za wszystkie prezenty od sąsiadów i znajomych. Mam nadzieję , że wszystkim się odwzajemniłam prezentami. Jeśli kogoś przeoczyłam, to przepraszam i proszę się przypomnieć w następnym DS. Od jednej osoby tylko nie dostałam prezentu na wymianę, nawet słowa wytłumaczenia. Ale cóż, bywa i tak, nie jestem aż tak drobiazgowa. Ważne, że istnieją wspaniali farmerzy i farmerki, na których zawsze można polegać z wzajemnością :)

nikolabln lubi to.
  6. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

nic nowego zawsze coś jest nie tak też 3 razy prezent mi się odbił:mad:

7. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Kochani, to tylko gra i wirtualna, zatem dajmy spokój tym różnym niedociągnięciom ze strony BP:) Cieszmy się, że mamy fajną grę:)
    Może czasem coś szwankuje, ale ja uważam, że w pracy też nie zawsze wychodziło tak pięknie jakby się chciało?
    A, że jestem już na wolnym od pracy, to bardzo jestem zadowolona, że mogę sobie na spokojnie wykonywać poszczególne zadania, a przy tym jeszcze ćwiczyć pamięć i refleks:)
    Zatem nie ma co walczyć o jakieś drobnostki, ale wyluzować i na spokojnie oddać się naszej farmie, bo to odskocznia od naszego życia codziennego, taka prawda?
    Miłego dzionka życzę i trzymajcie się w zdrowiu:)

8. insommniaa

insommniaa Okazjonalny autor

hejo, a czy w końcu ruszyły te atrakcyjne zagrody? na farmie nic nie widzę a miały być 6-9.03

9. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Przecież są. Kliknij w zegar.

tereska1108 lubi to.
  10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Czy jakiś rząd chmur jest warty uwagi, pytam starszych stażem graczy?

11. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

też pytam, czy coś warto kupić z tych retro pnącz, bo nawet w wyszukiwarce nie można znaleźć co dają...

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

TheiaBloom jak wejdziesz w Tabelę, użyjesz kombinacji klawiszy Ctrl+F to otworzy się okienko, w którym wystarczy wpisać nazwę rzędu lub jej fragment a poszukiwany rząd będzie podświetlony, np. tak:

baw.png

Tiger_Lily i TheiaBloom lubią to.
  13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

W której wyszukiwarce? Przy pnączu? Tam się wyszukują tylko pnącza które mam zdobyte.
    Dzięki.

14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Najłatwiej chyba otworzyć sobie tabelkę z wszystkimi gałązkami:
    >>pnącza<<
    i przywołać systemową wyszukiwarkę wciskając na klawiaturze przycisk ctrl i trzymając go wciśnięty kliknąć literkę f
    Otworzy się wyszukiwarka, która na otwartej stronie wyszukuje wszystko, co zawiera zapodaną frazę np.:
    upload_2026-3-9_13-15-16.png

potem tylko przesuwacie się strzałeczkami i wyświetlają się miejsca, gdzie fraza ta jest użyta, np.
    upload_2026-3-9_13-16-44.png

CTRL F to jeden z bardzo przydatnych skrótów klawiaturowych:)

15. tomash111

tomash111 Forumowy żółtodziób

hej
    od którego lvl jest dostępna pełnia?
    lub inaczej jak ją odblokować?
    89lvl i ni emogę postawić pól
    ok wystarczył reset gry

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2026
  16. rapv

rapv Młodszy ekspert

czy wraz z baby boom będzie wesoły dzień obniżek

17. kzaj83

kzaj83 Forumowy żółtodziób

no i znow bb bez obnizek......

IRENOWO lubi to.
  18. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

jest 35 h ..więc może będzie obniżka..

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2026
  19. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

pewnie będzie w tygodniu ale bez BB. A taką obniżkę to mogą sobie wsadzić.

20. kzaj83

kzaj83 Forumowy żółtodziób

Dokladnie; bez bb to jak nie obnizka...