Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No to koniec klonowania Różowe Ropuchy i Warsztat zrobiony

2. baknaj

baknaj Forumowy żółtodziób

Żólwi i bobrów już nie zliczę. Nowoście od września kompletnie nic. Ani z kupionych TS ani z nagród. Nie wiem co się dzieje, bo nigdy tak źle nie było. Ani nowych drzew, ani nowych zagród. Sąsiedzi uciekają. Brak obsługi w języku polskim. Farma schodzi na psy. Chyba czas się zwijać (po 15 latach).

3. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja kupiłem 10 ts-w i uwierz mi , dopiero w 10-tym ostatnim trafiłem te nowe pająki :D

4. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

Również chciałabym dołączyć do klubu jarząbków:music:
    Za przejście na wyższy poziom w skrzyni sadzonek trafiły mi się 3 tajemnicze a w nich 2 jarząby i jeden buk :cry::cry:
    A wielkiego drzewa jak nie ma tak nie ma :p
    Czemu akurat to drzewo jest tak ulubione w BP?
    Jak do tego doszło nie wiem...:music:

5. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Mi wczoraj taki okaz się pojawił na farmie

6. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

No widziałam właśnie Twój post w innym dziale :D
    Cóż mogę rzec: gratki :D
    Jedni dostają jarząbem a inni Turbo nawozami xD

bogusiak80 i Yabolek lubią to.
  7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Dni Sąsiada Luty:
    Znowu BP nie wzięlo pod uwagę faktu aby w każdym dniu był ten darmowy prezent do wysalania. Darmowe będą przez dwa dni a potem wszystkie prezenty powyżej 5 FL.
    Nie skomentuje tego bo nie ma cenzuralnych słów na to.

8. dariodiablo

dariodiablo Książę forum

Już z góry serdecznie zapraszam na wymianę 750% florenów mi nie z[​IMG]abraknie :music:

Aisha1969 lubi to.
  9. amgmysza

amgmysza Czeladnik forum

jakie masz ID farmy ,ja 14834056 tzn że naprawdę jestem starym graczem , mam to samo dostaje same badziewia najczęsciej mleczarnie , strzygalnie ,osły ,zaczym mieć dośc .Pozdrawiam

tereska1108 i Aisha1969 lubią to.
  10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Moje ID to tylko 7 cyfr i też dostaje same badziewia.

renia111979 i Aisha1969 lubią to.
  11. grania.

grania. Baron forum

Rozumiem, że obecny bonus 750% nie będzie przedłużał poprzedniego z Dni sąsiada tylko będzie odrębnym bonusem. Poprzednio było chyba 700%

Aisha1969 lubi to.
  12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Proponuję założyć oddzielny wątek dla Dni Sąsiada. Będzie łatwiej się odnaleźć i zaproponować wymiany.

AladdinSane, dariodiablo oraz Aisha1969 lubią to.
  13. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Czy ja dobrze rozumiem że mozna wyslać sąsiadom 5 drzewek dziennie za darmo
    Jakby ktoś chciał się wymienić - zapraszam serdecznie
    Niestety fl są rozplanowane więc nic więcej nie poszaleje :(

14. apulisia72

apulisia72 Młodszy ekspert

Pytanie być może śmieszne dla niektórych....czy ja czegoś nie rozumiem (a zapewne tak jest xD) jak można przedłużyć coś co miało trwać 120 godzin które się już dawno skończyły....albo istnieje opcja trzymania bonusa gdzieś w czeluściach farmy o której ja nic nie wiem :(

15. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

W zależności ile takich bonusów dostaniesz, jego czas się zwiększ o kolejne 120h. Ja np. dalej mam 750% z pierwszej edycji :D

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

i jak teraz dostaniesz to ten słynny bonus 750% do ozdobnych Ci się przedłuży, tak nasz uszczęśliwili :(.

Tu można przeczytać: https://board-pl.farmerama.com/threads/dni-sąsiada.104018/

17. apulisia72

apulisia72 Młodszy ekspert

Dziewczyny dziękuję za podpowiedź :inlove: niestety nie miałam tak hojnych sąsiadów i mój bonus dawno wygasł :cry:

18. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

19. twardy81

twardy81 Analityk forum

Kłopoty w Zabawkowie 7 szt. trafione

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2026
    AngelGina i aleksandra lubią to.
  20. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

A ja skomentuje... Ladnie ;)
    Co to za dni sasiada, skoro przez czas trwania moge wyslac sasiadom cos darmowego jedynie przez dwa dni.
    Lipa z majonezem i musztarda a nie dni sasiada...

pies008 i apulisia72 lubią to.