Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Mówisz, że warto? hmm różowe ropuchy też kuszą i właśnie wygrały :p ale item hmm no może jak nie zapomnęxD

michal01096 lubi to.
  2. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Młodszy ekspert

BB i obniżki celowo dzień po sobie - kasa musi się zgadzać

3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

No nieelegancko postąpili z tymi mini eventami.

4. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

kurcze juz specjalnie robią takie rzeczy, mogli by dac cały weekend jedno i drugie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widac ze tylko kasa sie liczy :(

tamako, bogusiania oraz michal01096 lubią to.
  5. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Za bardzo przycwaniakowali z BB i obniżką że jedno następuje po drugim. Miałem zamiar kupić pakiecik SP by zdobyć wszystkie nagrody ale skoro oni tacy są to i ja sobie odpuszczę i zakupie tylko item hop i różowe ropuszki ;)

6. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Szanowni Moderatorzy,
    Prosimy o przekazanie naszego rozczarowania do BP (wiem że nie tylko na tym forum jesteśmy rozczarowani tą decyzja)

7. kzaj83

kzaj83 Forumowy żółtodziób

Widze, ze nie tylko ja nie jestem zadowolona z rozlozenia tych mini eventow.... odpuszczam tym razem i mam nadzieje, ze kasa jednak im sie nie bedzie zgadzac.

8. 22vader

22vader Forum Pro

również kompletnie nie widzę sensu, w takim przypadku nawet jednej hodowli nie zamierzam rozpoczynać. Nagrody w sklepiku nie są nawet odrobinę tego warte

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ja także rezygnuję z klonowania ropuch.
    Jeszcze nie raz będzie sposobność żeby to zrobić szczególnie że wszystkie misje z płazami w oazie miłości mam skończone.

Jutro wezmę tylko item i bardzo serdecznie podziękuję BP za to wspaniałe posunięcie.
    Ewidentnie zagranie poniżej pasa.
    Przyzwyczaiłam się już i rzadko komentuję takie rzeczy ale ostatnio zdarza się to coraz częściej i to mnie martwi.

Farmeramo dokąd ty zmierzasz?

10. tamako

tamako Ekspert forum

Przeskoczyli samych siebie będzie bez klonowanie niech BP klonuje.

11. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Z ciekawości sprawdzilam. W niecałe 2 miesiące otrzymałam 40 jarzębów domowych podstawa + xxl. Nie śpię na TSach, tyle co wpada z jakichś eventów i skrzynek. Na bokach nowości mnóstwo, a jarzęby to rzadkość. Dlaczego akurat główne konto musi tak obrywać po tyłku? Ostatnio na 10 tsów dostałam 6 jarzębów. :cry:

Decyzja BP również mi się nie podoba. Całkowicie odpuszczam hodowanie ropuch do obecnego eventu. Jutro wrzucę je po taniości i niech czekają na hodowlany.

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2026
    kzaj83, ajlowdisgejm oraz Yabolek lubią to.
  12. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Konto obrywa za poziom farmy. Podciągnij jakiś bok i będzie to samo.

13. freska_kreska

Na bokach mam ~80 lvl, to wcale nie tak nisko. To ewidentnie jakiś lewy serwer, którego pilnuje bezduszny miłośnik bobrów i jarzębów :D

bogusiak80 lubi to.
  14. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Kochanie, na głównym mam to samo z jarzębami, morelami, pomarańczowymi żółwiami i bobrami co Ty.
    Mam boczek powyżej 200 i to samo. Od ok 200 poziomu pojawia się ta zaraza.

15. freska_kreska

Czyli BP karze nas za to, że wiernie gramy w ich grę ... żałosne.

16. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Poszłam sprawdzić jak to u mnie wygląda chyba rekordzistką zostanę

Jarząb domowy 167 zwykłych 192 XXl
    Bobry 277 podstawa 431 pomarańcz nawet alpy tego nie przerobią.

Ktoś zapomniał zmienić tarczę w wiatraku albo próbuje zniechęcić Nas do kręcenia.Wyszli z założenia ,że jak za darmo to byle co może być i mamy się z tego cieszyć.

freska_kreska, Yabolek oraz d_anulka lubią to.
  17. topolana

topolana Forumowy żółtodziób

Eviana - poproszę :) jeszcze o parę godzin Beby Boom

18. freska_kreska

Alpy i pociąg takiej ilości nie przerobią... szaleństwo!
    Już mogliby naprawdę ustawić taki sam procent szans na wszystkie pomarańczowe zagrody z gry i ulepszenia drzew xxl. Chociaż byłaby jakaś różnorodność przy rozpakowywaniu. Ktoś kto tym steruje kompletnie nie używa do tego mózgu.

Mam nadzieję, że nie zapomnę wstawić oaz za 1 SP :oops:

bogusiak80 i Yabolek lubią to.
  19. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Zauważ ze ten fenomen (skrypt) dotyczy również koła, nie tylko zagadkowych. Na niższych poziomach pojawia się na kole i grusza xxl i jabłoń xxl i itd.

bogusiak80 i 22vader lubią to.
  20. freska_kreska

Niestety. U mnie rządzi rodeo, mleczarnia, osły i morela. Na kole też powinny być dostępne wszystkie możliwe zagrody i drzewa, a nie wybrane. Dziwna ta ich polityka. Taką niewielką zmianą mogliby zyskać dużo więcej realnych pieniędzy, a oni kombinują z koszykami.

bogusiak80 lubi to.