Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Montwa

Montwa Weteran forum

O proszę. :)
    Ogłoszenia na ten temat jeszcze żadnego nie widzę.
    Ale z eventowego zegara wynika, że Dni sąsiada zostały wydłużone o 24h. :)
    Pytanie tylko co jutro będzie można wysyłać? :p
    Każdy był w innej grupie - ciekawe jak BP to rozwiąże?

.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

pewnie to samo co pierwszego dnia.

cetynio i hiacynta lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

normalnie...po prostu wylacza zegarxD

4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Już drugi dzień mam tylko płatne prezenty, które się nie zmieniają, czy to jest prawidłowo

5. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dokładnie mam tak samo, każdego dnia prezenty powyżej 9 fl :( Jestem zła na maxa :( Żeby można je było chociaż zmienić, ale nie, bo po co :( Każdego dnia dostaję prezenty od 20 różnych osób, codziennie innych :) Jestem im baaardzo za to wdzięczna :) Ale nie jestem w stanie się odwdzięczyć, bo nie mam tyle fl, chyba, że za realną gotówkę :( W bardzo niezręcznej sytuacji stawia nas BP , eh nieładnie :(

6. anja1547

anja1547 Młodszy ekspert

Mam to samo, dostałam tyle prezentów że aż mi głupio, a florenów brak bo wszystko na min 9 fl

7. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Jestem jeszcze bardziej zła, bo dzisiaj dostałam łaskawie zestaw prezentów z zagadkowymi drzewami Orion i Mały Wóz. Czyli najtańszy i najmniej wartościowy :( Więc mogłam przynajmniej obdarować 1 marnym drzewkiem wszystkich sąsiadów i znajomych, którzy dawali mi codziennie prezenty. Natomiast nie dostałam żadnego dnia zestawu z 500% i 700%, żeby móc się wymienić z chętnymi graczami. Mam pytanie - dlaczego ? :( Chyba słowo - oszukaństwo - będzie tu jak najbardziej na miejscu :(

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

bogusiania, każdy miał dokładnie te same zestawy prezentów do wysłania, tylko w różnych dniach:
    T_prezenty.png
    Dziś jest dodatkowy dzień z prezentami z racji błędów w pierwszym dniu.
    Skoro dziś masz TS-y Orion i Mały wóz, to znaczy, że jesteś w grupie 1, bonus 500% do roślin mogłaś wysyłać 2 dnia eventu (piątek), a bonus 700% 4 dnia (niedziela).

hiacynta, cetynio oraz {Monia} lubią to.
  9. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

napewno mialaś, byłam w tej samej grupie, bonus 700% byl wczoraj.

hiacynta lubi to.
  10. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

jakby ktoś chętny na wymianę, to załapalem się na 700 dzisiaj..

ktoś?
    coś?

Ostatnie edytowanie: 5 stycznia 2026
    hiacynta lubi to.
  11. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Niemożliwe, a jednak prawdziwe :( Przecież sprawdzałam i na bank nie miałam, tylko właśnie ten zestaw z drzewami za 9 fl i z klejem, i dlatego nie mogłam posyłać prezentów. Szkoda, że nie zrobiłam zrzutu :(
    Edit: nie z drzewami, tylko z zagrodami. Wpisałam omyłkowo.

hiacynta, tereska1108 oraz morelowesady lubią to.
  12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

To jest nie możliwe żebyć miala i w sobote i w niedziele to samo (zestaw z klejem). Po drugie nawet nie bylo zestawu z drzewami za 9FL, jak już to zestaw z zagrodami tropiklanymi za 9 Fl. I on byl w sobotę w tej grupie (Naimb Gobi i klej)

A wczoraj byl zestaw z zagrodami za 9 Fl Karoo i Danakil i na samym dole był bonus do wyslania. Więc jesli mialaś wczoraj zagrody za 9 Fl to miałaś też bonus, byl na samym dole. I też się trochę go naszukałam bo byl najmniejszy i na samym dole. I on kosztowal po zniżce 15 FL. Byl na środku na samym dole.

Jak ktoś ma dziś bonus do wysyłki niech zrzut zrobi i pokaże gdzie byl na planszy

13. morelowesady

morelowesady Zaawansowany

Ja dzisiaj nie mam darmowych prezentów,chyba,że czegoś nie ogarniam:eek:

tereska1108 i bogusiania lubią to.
  14. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

No to u mnie się wyświetlił na samym dole, tam gdzie SP.
    No nie masz, bo dwa zestawy nie mialy darmowych. I to jest jeden z nich. Każdy tak mial.

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ale ludzi robią w Balona ja dzisiaj zapłaciłem za gapiostwo myślałem że mam darmowe i poszło 400 Florenów

tereska1108, cetynio oraz bogusiania lubią to.
  16. cetynio

cetynio Stały bywalec

Bo zagrody jak i drzewka są po 2 dni. Jeżeli masz jednego dnia zagrody to one są na główną, farmę, czy dziką, a drugiego dnia są na bahamę, potem się to zmienia na drzewka i też są po dwa dni, na normalną łąkę i na bahamę. Ja w to weszłam na początku, myślałam że trzeba płacić florenami i nie wnikałam w to bo nie mam florków. Nie wgryzając się w zasady wyszłam i nie zaglądałam. Dopiero jak mi ktoś wysłał drzewko to zaczęłam patrzeć co i jak żeby oddać. Nawet na forum napisałam że jak ktoś może to niech wyśle a ja oddam. I co. Jednego dnia oddałam a następnego bach i zagrody po 9 Fl xD Dzisiaj ostatnie parę godzin, mam drzewka więc jak ktoś chce proszę napisać, wyślę :)

bogusiania lubi to.
  17. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Każdy miał to samo ale w inne dni. w Dwa dni były darmowe, potem już nie. Więc to nieprawda, że bylo losowo. Każdy mial to samo ale zaczynał od innego zestawu.

18. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Ja chciałabym bardzo podziękować wszystkim graczom za tak liczne prezenty :inlove:

kobuma i bogusiania lubią to.
  19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Bardzo mocno dziękuję moim sąsiadom, znajomym i nieznajomym za prezenty z okazji Dni Sąsiada :) Jesteście kochani :inlove:

20. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Też dziekuje za prezenty dwa dni darmowe reszta płatne szkoda że tak jest

bogusiania i freska_kreska lubią to.