Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

BP już o tym wie, musicie czekać za odpowiedzą z góry

hiacynta i PolakM lubią to.
  2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Myślę, że sporo osób nie czyta poradników, tylko patrzą, że jest np. cena 5fl i zakładają, że tyle zapłacą, a nie że jest za darmo do tych 5fl. Powinno to jakoś inaczej wyglądać w grze.

hiacynta, AngelGina oraz PolakM lubią to.
  3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja już to zgłaszałam przy ostatnich dniach sąsiada, byly to moje pierwsze i pierwsze dwa dni straciłam i nic nie wysyłałam bo widziałam te ceny we Florenach i też nie wiedziałam, że poniżej 5 FL są darmowe. Jest to bardzo źle opisane.
    https://board-pl.farmerama.com/threads/dni-sąsiada.103143/#post-2759341
    Ręce opadają. Współczuje tym co mają dzisiaj Bonus do wysylki i poumawiali się na wymiany. Powinny caly event wylączyć bo to nie fair, że my korzystamy z tych prezentów a część graczy nie.

4. bumbo2

bumbo2 Czeladnik forum

No i wszystko zdechło :( Na chwilę obecną nic nie mogę i co ja Wam w sówkach mam odpisywać? :cry::cry::cry:
    Napisałam już do PT.

hiacynta lubi to.
  5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Uważam, że powinny być prezenty darmowe- czyli te sadzonki, a reszta, która jest za fl. pomniejszona o te 5 fl.- wtedy byłoby jasne, co i za ile wysyłamy.
    Druga kwestia, czyli błędu- ja bym to tak zrobiła, że dodałabym 5 dzień Dni Sąsiada, właśnie dla tych farm, na których dzisiaj zaistniał błąd, z przypisanymi im dzisiaj prezentami. Myślę, że wtedy byłoby sprawiedliwie.

6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

No i padło..... Komu mogłem, wysłałem, kolejnych już nie wyślę dzisiaj. Bonus poleciał w kosmos.....

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

BP nie traci formy i wchodzi w NR z przytupem.
    Ja mam po DS.
    Niech odpalają więcej wydarzeń jednocześnie, to może w końcu coś tak walnie, że zamkną grę na tydzień i naprawią od podstaw (ech..., pobożne życzenia...).

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też DS mam zablokowane.

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

doczytalem na de ,ze moze pomoc wyslanie w pierwszej kolejnosci prezentow eventowo-codziennych;) a dopiero pozniej tych z Dni sasiada

hiacynta i AngelGina lubią to.
  10. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

U mnie też już wszystko padło, a rano jeszcze DS działały:cry:

Mhmm teraz jeszcze forum mi siada >:( no cudownie po prostu>:(

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2026 o 19:00
    hiacynta lubi to.
  11. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie pomaga. Nic z tych rzeczy

hiacynta, renia111979 oraz -norbijas- lubią to.
  12. renia111979

renia111979 Mistrz forum

u mnie cały dzień było, a dosłownie paręnaście minut temu zblokowało mi dni sąsiada w trakcie wysyłania prezentu

hiacynta lubi to.
  13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

co to za dni sasiada skoro po pierwszej wysyłce jest juz zablokowane i nawet przesyłka nie doszła
    wyłączcie tego bubla >:(

hiacynta lubi to.
  14. wioletta.66

wioletta.66 Okazjonalny autor

U mnie cały czas są prezenty do wysłania. Jak ktoś chce się wymienić +700 to mogę spróbować wysłać, może się uda bo nie długo przepadnie.

Wcześniej wysyłałam super paszę i doszło.

dantic3 i hiacynta lubią to.
  15. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie albo nie widać prezentów albo od razu blokuje grę po wciśnięciu wyślij prezent. Następna lipa, co jeszcze się wydarzy.

dantic3 i wioletta.66 lubią to.
  16. wioletta.66

wioletta.66 Okazjonalny autor

Właśnie na próbę wysłałam zagadkową zagrodę, doszła do adresata.

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgłoszenie poszło wyżej.
    Czekamy na rozwiązanie problemów.