Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to żebyśmy nie zapomnieli co było na Prima Aprilis ;)

i jak wyglądały te robaki :p

2. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie ukrywam że czekałam na ten Prim Aprilis-owy żarcik i bardzo mi się podobał.
    Dzięki BP że i tym razem było fajnie i coś do zdobycia było, naprawdę było miło,
    zresztą jak zawsze przy tej okazji.

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Psikusów się nie zapowiada, a po prostu się je robi - szczególnie w tym ,,dedykowanym,, im dniu (czyli 1 kwietnia) a skoro na farmie te psikusy stały się już tradycją to każdy powinien się ich spodziewać i...
    ...i ja też dość późno się na tego psikusa załapałam, ale pnącze udało mi się zdobyć i jeszcze na trzy skrzyneczki ,,zębatek,, starczyło :p

4. hapsak89

hapsak89 Baron forum

A ja tak jeszcze w temacie Renzo i baloników. Czy to ja się zrobiłam jakaś przewrażliwiona i uczulona na mrygające, kłujące w oczy świetlno-gwiazkowe efekty przy przebijaniu baloników czy to zawsze tak było? Dlaczego o tym wspominam, otóż w tej edycji te świetlne rozbryzgi przy przebiciu balonika są tak wielkie, że nie widać nic wokół tego miejsca, ale tak bardzo baaaardzo dużo wokół i nie da się przez tę zasłonę klikać na następne, które się pojawiają, przez co też w czasie rozgrywki jest znaczący spadek liczby trafień, bo zwyczajnie trzeba marnować cenny czas, aż te przeklęte animacje poznikają nossszzz nerw mnie bierze na tego gniota>:(

~czarodziejka lubi to.
  5. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Aż weszłam sprawdzić :p Ja sama nie zwróciłam na nie kompletnie uwagi grając ponad 50 razy z rzędu po jajko. Fakt, ten rozbłysk jest spory, ale nie wpływa na moją celność. Trafiła mi się akurat plansza, gdzie w tym samym czasie miałam kilka balonów koło siebie i bez problemu wszystkie przebiłam (strzelam głównie do małych balonów). Więc nie wiem dlaczego u Ciebie ta możliwość nie działa :(

hapsak89 lubi to.
  6. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Zależy jak lecą, bo jak są porozrzucane po całej planszy to jeszcze da radę i nie przeszkadza, ale właśnie jak tak stadami blisko siebie się pojawiają to mam pozamiatane i nie działa przez rozbłyski, bo wszystko zasłaniają i blokują:(

7. abask

abask Komandor forum

Ciągle nowe zagrody i drzewa, że już jednej dziesiątej nie ma gdzie postawić :(

hapsak89 i 22vader lubią to.
  8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Stały bywalec

BB będzie, bez obniżki >:(>:(>:(>:(>:(

9. lola195

lola195 Forumowy żółtodziób

witam , czy jest taki event zamian ? ze wystawiamy zagrody , drzewa na cos co chcialabym otrzymac czego nie posaidam na swojej farmie

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL