Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Wypadajki miałam tylko z itemów ;d pnącze spoko, podoba mi się, budzik na zlecenia ustawiony ;D

hiacynta i agniecha$ lubią to.
  2. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Czy tylko mi ta formacja statków kosmicznych (czy co to tam jest) przypomina kleszcze albo giga mszyce? xD:cry:xD no to ja się nie dziwię, że mam pół farmy wyżarte xD

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Atak na farme :D

cybergrzyb tylko z iemów

fajna zabawa :inlove: no i podoba mi się właśnie taka farma xD

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tak czułam, że atak kosmitów Was nie przestraszy, a nawet odkryjecie korzyści płynące z międzygalaktycznej wymiany handlowejxD

5. agniecha$

to odkrycie trochę trwało ;) długo nie chcieli wylądować a jak wylądowali do łba mi nie przyszło by w toto kliknąć xD

gdyby nie cybergrzyby

podoba mi się taka tajemnicza farma widmo :inlove: i czasem ta nawigacja jak w realu nie trafisz xD

6. gosia198729

gosia198729 Młodszy ekspert

dostałam te zębate monety, czy ktos ma info co z nimi dalej robić?

hiacynta i Iskierka95 lubią to.
  7. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

kliknij w sklep i rób zakupy

hiacynta lubi to.
  8. agniecha$

Renzo

kiedyś rekord 1340 punktów i 20/26 baloników ustrzelonych
    obecnie ledwo 500 punktów , średnio 10/14 baloników

rany jak się postarzałam :oops::oops::sleepy::(

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Nie postarzałaś się tylko BP wydłużył czas pojawiania się balonów i skrócił czas gierki:p

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Co mam zrobić z tymi cybergrzybami?

kobuma i antonina-farmerska lubią to.
  11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

oddawać co 2h potworkom i za monety wykupić pnącze :p,dobre pnacze :)

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję, chyba jestem jakaś gapa bo nigdzie tego nie wyczytałam dałam się nabrać, jakże byłam przerażona jak przeleciały mi jakieś robale, fuj obrzydlistwoxD

13. jasio72

jasio72 Czeladnik forum

gdzie są te cybergrzyby?

nikolabln i hiacynta lubią to.
  14. -mala159-

lecą przy zbiorach a później na mapie masz wielkiego robala i tam wchodzisz i oddajesz te niebieskie siatki xD,masz sklep i mozna za monety wykupić pnącze i nie tylko

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja jeszcze nie mam za co kupić tego pnącza ale cosik mi się widzi, że może ono odlecieć razem z tymi robalami jak już im się na naszych farmach znudzi :p

16. -mala159-

Atenko nie odleci chyba ,że nie nakarmisz tych wielkoludów i Ci nie dadzą monet-kasy aby je wykupić,ja tej siatki -cybergrzyb(mnie to wygląda jak pajęczyna) mam ponad 700szt,tylko to czekanie 2h :(

EDIT:

ja mam dużo itemów powystawianych to może dlatego mam pajęczyn tak dużo,gorzej mogą mieć ci co nie mają itemów powystawianych,ale co ja tam się znam ;)

17. agniecha$

ale jak przy zbiorach
    u mnie tylko były z itemów

drzewa rośliny nic nie dały ? :sleepy:

kalinamala i hiacynta lubią to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A no ja jeszcze nie zbierałam itemów bo czekam na bonusy, się okaże po zbiorach czy starczy tych grzybków, ale pewnie jeszcze na jakąś grzybową dla Borst'ego zostanie xD :p a itemy to chyba jakieś wszyscy mają wystawione ;)
    No i ja mam nadzieję, że ten rząd jak już kupię to nie odleci bo taki dosyć fajny jest ;)

-mala159- lubi to.
  19. -mala159-

Aga no właśnie nie wiem z czego lecą bo ja .....bo ja itemy w sumie mam na wszystkich łąkach ,bo na Leśnej mam baobaby ale między nimi itemy ;) ,Główna,Dzika cała w itemach.Tam gdzie mam drzewka czy menażerie to tez miedzy nimi mam itemy 8)8)

20. memlak

memlak Mieszkaniec forum

Obstawiam że robal wylądował na farmie o północy i o północy odleci, wiec jest szansa że z 3 razy zrobimy zlecenie i kupimy pnącze:D

22vader, kobuma oraz kalinamala lubią to.