Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

nie kupuję
    ogólnie nie przepadam bo wtedy muszę robić a tak robię bo lubię [​IMG] [​IMG]
    piękny :pxD szczególnie ten 5 gwiazdkowy

mnie przy takich nakładkowych itemach brakuje przysłowiowej kropki nad ''i ''
    przy ostatniej nakładce ulepszeniu

bonus ok ale czemu rozbudowana na maksa nie da czegoś więcej i innego niż pozostałe nakładki :p
    np do wyboru 3 skrzynkę ze słodyczami * bo mało mam ;) / 2 tajemnicza sadzonka / 3 maska tiki / 2 bonus PD/TPD za przedmioty ozdobne L /5 farmarki
    itp itd
    pomysłów od groma wszak tego dobra mamy w grze pełno

coś ekstra dodatek motywujący bonus za zakup ;)

2. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mieszkaniec forum

Myślałem, że ukończę misję z ośmiornicową, ale nic z tego. Zero przeskoków i ekskluzywne perfumy, a raczej ekskluzywna ściema nie dała pominięcia poziomu hodowli, zużyłem ich na 15 wsadów i zero przeskoków. Mi się wydaje, że ta ściema nie działa na poziomach hodowli 6 wzwyż, na których próbowałem

3. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Teraz zrobiłam tylko dwa wsady, też bez rewelacji, żadnych przeskoków w ośmiornicach, więcej nie robię, bo paszy nie mam za dużo niedługo kolejny hodowlany, klasycznie powrzucałam wszystkiego po trochu, cos tam się trafi, no chyba, ze wprowadzą coś jeszcze zupełnie nowego. Z BP nigdy nie wiadomo

hiacynta, krasnoludek10 oraz bogusiak80 lubią to.
  4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja od dłuższego czasu przymierzam się do ściągnięcia wszystkich itemów i zacząć wszystko od nowa bo już nie wiem co posiadam.Niektóre to nawet w ilości 3 sztuki.Nie prowadzę żadnej ewidencji .Wiem tylko,że porządek muszę zrobić bo nie mam miejsca.Przeraża mnie tylko to,że będę musiała poświęcić temu zadaniu dużo czasu.Event trwa 2 tygodnie to może się zmobilizuję?Na razie nie przewiduję zakupu Laboratorium Lulka.

5. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Nowy item już w stodole - 20 razy musiałam kręcić by go zdobyć...uparty baranxDxDxD Ileż to trzeba stracić nerwów i wejściówek by nie mieć pustego pnącza -.--.--.-

6. twardy81

twardy81 Koneser forum

375% drogą nie chodzi więc biorę w całości, tylko jakaś nowa polana by się przydała na te itemy

7. karol540

karol540 Zaawansowany

oj przydała się nowa polana na itemy w pasu nie miejsca już

8. d_anulka

d_anulka Baron forum

Moje koło fortuny łaskawe. Na 10 kręceń dwa nowe itemy... :inlove:
    Aż się boję pomyśleć, jak będę musiała to odpokutować przy najbliższych kręceniach (na żółte zagrody i warsztaciki powoli kończy mi się miejsce w pasku ;):p)

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

...a ja zapomniałam wczoraj, że jest BB :cry:i ośmiorniczki muszą dalej romansować

10. halina415

halina415 Ekspert forum

coraz nowe lepsze itemy, a kiedy ? były kurki ,od których zaczynaliśmy tą grę. No nowych graczy brakuje

11. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Nareszcie przeorganizowałam polany z itemami.To było tak męczące i zajęło mi kilka godzin,że nie prędko pomyślę o zmianach.Usunęłam itemy dające mi jakieś 2%,5%10% do PD/TPD.Jeszcze myślę o usunięciu Chomiczej .Uzbieram więcej itemów jednopolowych o większej wartości i wymienię za jakiś czas.Zrobiło się miejsce na Laboratorium Lulka i pomyślę o jego ulepszeniach.Nie usunęłam tylko itemów dających skrzynki,różne dobra i okazuje się ,że zajmują mi bardzo dużo miejsca.Nie pozbędę się ich na korzyść tych dających PD.Do poziomu 300 jeszcze dużo mi brakuje ale gdzie mam się spieszyć?

12. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Też usunąłem itemy o niskich procentach i Lulek ulepszony x5 zmieścił się na polanie.Dobry plan z nowym ustawieniem itemów ale coś mi jakoś nie idzie ,bo aby zrobić nowy układ musiałbym usunąć wszystkie i lekko przeliczyć co postawić. Mam sporo wystawionych fajnych itemów na leśnej/jak nie ma eventów/ niech pracują.Powodzenia;)

13. madzikabadzi

madzikabadzi Młodszy ekspert

Aż się boje tych atrakcyjnych zagród bo te żółte koszatki mnie prześladują. 8)8)8)8)8)

14. sun82

sun82 Młodszy ekspert

W trzecim losowaniu u Nagietka trafiłam moje pierwsze okapi :) , ( po półrocznej przerwie w grze mam pewne braki w zagrodach i drzewach)Huuura :)

15. zletrafileskotku

zletrafileskotku Baron forum

a ja trafiłam meduzy i modliszki :) w końcu mam!

16. sun82

sun82 Młodszy ekspert

Spróbuję jeszcze modliszki złapać :)

kolejne okapi :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 marca 2025
    hiacynta, krasnoludek10 oraz hapsak89 lubią to.
  17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Super, dziękuję :)

Post dla porządku usunęłam.

Powodzenia w łapaniu modliszek :)

hiacynta lubi to.
  18. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Cypryśnik błotny to chyba już jest, będą 2 drzewa pod ta sama nazwą ?

bogusiak80 i hiacynta lubią to.
  19. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam,
    to moim zdaniem jest pomylka,
    w nowej misji na drugiej stronie jest cyprysnik blotny, ale nieprawidlowa ikonka, to ikonka nowego drzewka,
    chcialam zrobic zadanie, i nestety, nie da sie

hiacynta lubi to.
  20. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Zaawansowany

Jest informacja, że to drzewo ma już taką nazwę i będzie zmienione jest w ogłoszeniu mini eventu

hapsak89 i 3mimoza7 lubią to.