Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. naciaaxp

naciaaxp Czeladnik forum

Faktycznie. Na jutro wrzucili 10-22. Czy jeżeli dzisiaj nie odbiorę zwierząt, tylko jutro, to będę mieć bonus baby boom czy już po ptakach?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  2. Yabolek

Yabolek Analityk forum

Jeżeli odbierzesz z oazy w czasie trwającego Baby Boom, to będziesz mieć bonus.

+ nawet jeżeli zwierzaki siedziały tam przez miesiąc albo dłużej.

----------------------------------------------------------------------------------------

Jak się wykluć, to pomarańczowe żółwie pierwsze wyłażą z zagadkowych, a jak zapakować do ekspresu to się chowają.
    Przecież ten filtr według ilości, to o kant xxxx mogą sobie rozbić.
    Najważniejsze sa przecież nowsze, "ładniejsze malunki" i animacje.

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2024
    hiacynta, krasnoludek10 oraz naciaaxp lubią to.
  3. matthero

matthero Hrabia forum

co pakujecie do Expressu tak żeby najtaniej z sianogroszami wyszło

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a nie masz w swoich zbiorach zagród żółtych,ja pakuję żółciaki x2 i mam 1020 akurat ;)

5. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Koneser forum

To moje pierwsze pendolino i myślałam, że oprócz zagród można tez drzewa dawać. Czy zawsze będzie zbierać tylko zwierzaki czy może następnym razem drzewa?
    Już 5 zagród mam, zobaczymy czym mnie uracząxDxDxD

6. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Ja pierwsze wywalam kolorowe warsztaty. Wszystkie żółtki plus mleczarnie już pojechały

7. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja korzystam z okazji i wywalam żółte warsztaty i mleczarnie, którymi mnie obficie raczy koło, tym sposobem robię czystkę i zbieram następne buble.

hapsak89 i krasnoludek10 lubią to.
  8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

jakiś tam przeskok był...

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie ma nic fajnego w tym pociągu. Nawet różowe zagrody straciły na wartości, ale puszczam żeby pozbyć się pomarańczowych wron i bobrów, które siedzą w pasku w ilościach 3-cyfrowych.
    Kiedyś były jakieś fajniejsze, niespotykane rzeczy, którymi można było potem pohandlować na G&T. Jakieś czerwone rudziki i inne takie do zdobycia tylko podczas pendolino. Pamiętam, że niekiedy nawet przyspieszałam za FL, żeby więcej kursów zrobić, a teraz jak sobie przypomnę to wyślę ten pociąg.

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Moje tajemnicze ładunki są jeszcze w pasku, nie mam miejsca na ich wystawienie, czekam do wieczora na ukończenie eventu, ale moja ciekawość na sprawdzenie ich zawartości jest mała.

hapsak89 i krasnoludek10 lubią to.
  11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja rano jeszcze pamiętałem o pociągu a przed sekundą już nie - to tylko świadczy o jego obecnej wartości8)

hiacynta lubi to.
  12. matthero

matthero Hrabia forum

jakie zwierzę ?

13. Mobilis_A075

U mnie ładunki non stop dają pomarańczowe meduzy... Czekam na różowe anakondy/rekiny...

14. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

A ja nie mogę wysłać pociągu. Załadowany prawidłowo, a za chwilę pokazuje się informacja, że niby mam za mało towaru >:(
    Przypominam, że mamy kolejny weekend i kod FAADVENT3

Ostatnie edytowanie: 14 grudnia 2024
  15. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Koneser forum

Mi się trafiły różowe anakondy, oprócz tego mam neonowe a podstawy nie mam (a nie, mam jednak)xD Jakoś z baśką mi nie po drodze:music:
    To jak do następnego GT nie znajdziesz to ci wyśle w różu - jak się przypomnisz
    Pociąg daje róż albo pomarańcz a nawet nowe zagrody, niektóre się powtarzają. Zrobię listę czego mam to może rozdam następnym razem:D Denerwuje mnie jak mam czegoś za dużo a za mało miejsca na toxD

Ostatnie edytowanie: 14 grudnia 2024
  16. mirusinski

mirusinski Zaawansowany

jak będzie G&T to napisz do mnie to Ci podaruję anakondy i rekiny w różu, bo mam ich bardzo dużo:D dziś po 2 szt. trafiłem8)

17. Mobilis_A075

Kod dał 100% pd... I to na wyspę, na której itemów nie mam :mad:. Te skrzynie dają tpd przekładane warsztatami :mad:

15 ładunków wypluło same meduzy i papużki. Nadal żadnych różowych zagród :mad:

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 grudnia 2024
  18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

Powiem tak: to skandal.
    Na 12 ładunków nie mam nowych ryb >:(

Ale jest pocieszenie , wypadło pierwsze gniazdo kwezala ;)

hiacynta, hapsak89 oraz tereska1108 lubią to.
  19. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Dlatego właśnie nie kupuję TS-ów jak wchodzą nowości, wiem, że i tak nie trafię i tak nie trafię, a kiedyś tam wpadną. Teraz wyjątkowo puszczam express, w sumie nawet nie wiem czemu i po co, od lat tego nie robiłam, no ale sobie tam jeździ, rewelacji nie ma, ale zawsze coś tam przywiezie. A przy okazji zrobiłam czyszczenie magazynu z zagadkowych sadzonek i zagród na Bahamie i jestem bardzo zadowolona, bo wyrosły mi bligia:inlove: i marula:inlove:, a z zagród różowe tygrysie kapciuszki :inlove: Czasem jednak warto powystawiać tajemniczości, na które na co dzień nie zwracam uwagi, ale jak są to zbieram ile się da:p

hiacynta, Yabolek oraz hlnrys lubią to.
  20. Yabolek

Yabolek Analityk forum

Wywożę wszystkie żółtki i bezwartościowe pomarańczowe, a i tak wszystkiego nie zdążę się pozbyć.
    Robię to bez entuzjazmu, gdyż wszystkie proponowane zagrody mam. Jedyny plus to że pasek będzie mniej zaśmiecony.
    Próbuję trafić różowe kraby bo mam tylko 2szt, ale trafiam we flamingi xD.