Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aniutek89

Aniutek89 Naśladowca mistrzów

Nigdy wszystkim nie dogodzi. Ludzie naprawdę w różnych porach pracują :) ja dużo na telefonie ogarniam

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  2. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Taa no i mamy kolejny raz BabyBoom przez aż dwie godziny, szaleństwo normalnie. Czyli zaczyna się to robić standard, mało fajne zagranie. Druga kwestia, obniżki są dziś, a BB jutro :eek:o_O śmiać się? Płakać? Załamać? Kto to wymyśla?>:(

Dlatego najbardziej sprawiedliwie byłoby, gdyby takie akcje trwały 24h

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziś wstawiamy a jutro zbieramy. Możemy też zaczekać na takie, które będą trwały dłużej :)
    I trwają, np. 36 h:

A zdarza się, że i 48 h :)

hiacynta, krasnoludek10 oraz hapsak89 lubią to.
  4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

I mnie też się udało nastrzelać baloników by to jajo wykupić :)
    więc też nie marudzę - chociaż jest na co :music:ot choćby te obniżki , które bez BB nie zachęcają do pobawienia się w oazie - co najwyżej ,,na zaś,, można zwierza zapakować i niech sobie tam leżakuje - może przy III misji weekendowej się przyda :p

hiacynta, krasnoludek10 oraz tamako lubią to.
  5. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

No właśnie niestety przez brak zgrania BB z obniżkami, przez większość czasu tak wygląda moje działanie w oazie. Poluję na obniżki, żeby załadować po taniości i w sumie czekam na eventy, gdzie oaza będzie potrzebna, bo da jakieś coś tam akurat potrzebne. Dlatego też niestety misje hodowlane ciągną mi się w spółdzielni niemiłosiernie, same w sobie są trudne i drogie w wykonaniu, a przez rozjazd w BB i obniżkach wszystko trwa jeszcze dłużej. Tak, jestem marudą xD

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No ja też tak mam, szczególnie misje z tymi kolorowymi mrocznymi [​IMG] nie wiem kiedy je skończę, nawet jak jest BB i obniżki to ciężko zdobyć te najwyższe a kupić na targu się nie da. Ale już się z tym pogodziłam i niech tam sobie w Spółdzielni wiszą :p
    Teraz i tak zdarza się, że BB i obniżki są w tym samym czasie, kiedyś było samo BB i musiało wystarczyć ;)

7. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Owszem, ale do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja i stąd te jęki teraz xD:p chciałoby się zawsze mieć takie fajne zgranie i ułatwienie :p

8. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

dlaczego wesoły dzień obniżek i baby boom nie są połączone? zawsze łączycie a tym razem daliście osobno zawiodłam się :sleepy::(

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Halo halo ale narzekacie na tą obniżkę i BB a może tak trzeba pomyśleć o misji weekendowej w dnia 20.12.-22.12 gdzie zbieramy wypadalce -gorące kakao-wypadalność ich 2x z OAZ, uprawy i drzewa.

Zobaczcie jakie macie oszczędności,załadujecie oazy za 1SP czyli 132szt a wypadalców dostaniecie 264szt ,przypomnę tylko,że potrzeba 450szt na misje w wersji minimalistyczne ale ze zdobyciem itemu petardy :p :p

10. 22vader

22vader Stały bywalec

ktoś mi wytłumaczy dlaczego w opisie ekspresu jest napisane zupełnie nowy asortyment gdzie nie ma kompletnie nic nowego? xD

hiacynta, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  11. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

z tego co czytalem ma byc nowa zagroda i misja do niej

12. -mala159-

ale nowa zagroda ma być z TS a nie z expressu :p ,kurcze trza czytać OO ze zrozumieniem ;),sorry

13. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Znów BB od 10 do 12. Oni sobie jaja robią!?

14. Yabolek

Yabolek Analityk forum

jak to nie ma

Basen dla koszatek pomarańczowy!!! Takiego rarytasa trzeba mieć xDxDxD

15. naciaaxp

naciaaxp Czeladnik forum

Ostatnio też miało być 2h, po czym okazało się, że to błąd i zmienili na 10-22. Dzisiaj myślałam, że też tak będzie. Jakie było moje zdziwienie sprzed 2 minut, jak zebrałam zwierzaki bez bonusu.

16. asienka26

asienka26 Komandor forum

Ewus a ktory itemik petarda?

17. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Wtedy też trwało to te zapowiadane dwie godziny. Później dali kolejny raz na godziny 10-22. Teraz mamy podobną sytuację i podejrzewam, że takie króciutkie BB będą niestety coraz częściej :(

18. -mala159-

w ostatnim zadaniu-Świąteczna choinka -2.000 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 24 godz. 1 małe pole.

19. asienka26

asienka26 Komandor forum

dzieki

20. kobuma

kobuma Zaawansowany

ja też!