Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Urocza świnka skarbonka to produkt z Wytwórni glinianych świnek (fabryka protestujących świń), którą również możesz wybudować w Warsztacie w mieście:

św.png

tamako i aleksandra lubią to.
  2. hodka1

hodka1 Czeladnik forum

Ostatnie mam nadzieję pytanie, bo przeszukuję farmę i nie wiem, skąd się bierze wendigo?

gosiagosia60 lubi to.
  3. SMOD_Atena

Zagroda ze strefy pełni, była do zdobycia w eventach: Świat dzikich zwierząt XVI, Skrzynia nocy pełni księżyca V (losowo), Świat dzikich zwierząt XVIII, Przygoda na biegunie północnym, Urodzinowe zabawy.

Na dzień dzisiejszy jedynie podczas minieventu Gift&Trade od innych Graczy.

Wszystkie informacje znajdziesz w tabelach:

hodka1 i gosiagosia60 lubią to.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

jeszcze w s-pni "kwiecisty taniec kitsune" 9 diamentowa.u mnie niebawem :p

5. SMOD_Atena

Wiedziałam, że gdzieś dzwoni ;) dziękuję, za chwilkę dodam w tabeli :)

dantic3 i gosiagosia60 lubią to.
  6. gosiagosia60

troche to kosztowne ale jest :) ja od dawna nic w mrokach nie robiłam i mnie to "kitsune" zaskoczyło,no ale mam już 5-więc jakby co...no i to wendingo,niby takie nie do zdobycia..:p to moje drugie będzie...

7. SMOD_Atena

Jaskinia wendigo była cenna jak weszła do gry bo do zdobycia była tylko jedna sztuka w evencie. Później była w kilku kolejnych to i na G&T już straciła na wartości i łatwiej można było zdobyć w G&T a teraz jest jeszcze w misji to już będzie "taniej" :)
    A tę misję jakoś szybko ogarnęłam i zapomniałam już, że tam też jaskinia jest, skleroza :oops:

8. hodka1

hodka1 Czeladnik forum

Dziękuję Wam, miałam bardzo długą przerwę

tamako, dantic3 oraz tereska1108 lubią to.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no i co trza czekać do piatku do 10 na BB ,nie ruszam dzisiaj kolorowańców pełniowych 8)8)

bogusiania i tamako lubią to.
  10. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

A gdzie są na drzewie mądrości te nowe runy? Szukam i nic nie ma...

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tam gdzie pozostałe zwierzaki były,jedne są na samym środku a pozostałe na 2 gałęzi po prawej stronie

hiacynta, bogusiania oraz tamako lubią to.
  12. tamako

tamako Forum Pro

są dobrze poszukaj

hiacynta i bogusiania lubią to.
  13. bogusiania

bogusiania Książę forum

Nowa roślinka Orchidea Oni wysiana, wystarczyło na wyprodukowanie 1 drzewka jinmenju, na rano będą następne - brakło innych składników -. Za kilka godzin obrodzi ono 8 pysznymi owocami :)

Ostatnie edytowanie: 4 października 2024
  14. gosiagosia60

dwie różowe są,trzeciej nie mogę wydusić :(

15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Udało mi się zapełnić menażerię na full nowymi drzewkami :).

Kolorujecie świetliki i kocie elfy ?
    Wiem, że się nie opłaca bez obniżki, ale załaduję z każdego po 1 oazie i zobaczę co tam wyjdzie :)

edycja: Jestem zadowolona. Ze świetlików wypadł 1 płonący i niżej, ale z elfów jest smok :inlove:, a to wszystko z podstawy po 1 pełnym załadunku :music:. Na razie poczekam na obniżki. Oby były razem z BB, bo ostatnio coś się wymijają -.-.

Ostatnie edytowanie: 4 października 2024
  16. otomana

otomana Czeladnik forum

A czy ktoś znalazł coś nowego do zamiany ???? Np. jakieś Mewy itp ???? Znowu nic nowego nie dali jak zawsze .

17. twardy81

twardy81 Stały bywalec

szukam itemu szafka kotka i kocia drzemka

hiacynta lubi to.
  18. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

wpadnij TUTAJ :)

twardy81 lubi to.
  19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

20. anja1547

anja1547 Okazjonalny autor

no dobra, to teraz pytanie techniczne. Mam na zbyciu trochę rzeczy, chętnie odda, ktoś się zgłosił...ale jak mam to wysłać o_O
    Wybieram podaruj, a tam mam krótką listę osób. Chcę wysłać np drzewko komuś kogo nie mam na liście i co dalej? Jak wysłać komuś drzewko kogo na liście nie mam? :(
    Help...