Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kgysta

Kgysta Mieszkaniec forum

To musial byc naprawde szczery prezent skoro teraz zlotem bedzie sypal :) super

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Każdy prezent jest złotem :inlove:

3. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest to Sauna wikinga, nie wiem skąd ją mam. Daje 25200 PD +25% PD

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

25% ale na warzywa 8),ja mam aż 2szt

EDIT:

item można było zdobyć:
    Event: Legenda Wikingów 2018, Legenda wikingów X 2021

5. hiacynta

W takim razie zaraz przejrzę swoje pnącza i pozostałe poletka może gdzieś się zagubiły inne, nie dla tego, że są wartościowe ale dla zwykłej ciekawości. No i przydałaby się jakaś inwentaryzacja.

6. Angel

Angel Komisarz forum

Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie, co to jest.:D szukałam w tabeli itemów pod hasłem: "domek", "chatka", ale pod "sauna" to bym się nie domyśliła, żeby tam szukać.:pxD Pewnie nie do wysłania w czasie G&T, bo bonus ma... szkoda:oops:

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to szukaj pnącza Legenda wikingów -rząd chmur 2 -tam jest 1szt

8. hiacynta

Zgadza się jest drugi na pnączu i daje +1 na warzywa. Tych RzCh Legenda wikingów jest aż 7 szt.

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pogromca muchy [​IMG] bzzz
    widać nadchodzi wiosna i porządki w ogrodach konieczne :pxD

10. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Opłaca się te nowe itemy za florki brać ?
    Dla porównania jaki jest mnożnik kwiecistych ?

11. Montwa

Montwa Wielki mistrz forum

Tak niebardzo, Sąsiadko. ;)
    Kwieciste mają x 145
    Parasolki mają x 140
    A to ma x 261, ale że zajmuje 2 małe pola, to tak jakby miało x 130,5
    Czyli żaden to interes.

;)

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No właśnie - ja też dostałam, co prawda nie florenowiec z owego prezentu wyskoczył, ale nie mniej miła niespodzianka :inlove:
    tylko nie było jak się pochwalić (cały tydzień poza domem byłam z ograniczonym, czyli mocno utrudnionym dostępem do farmy )
    Mietka oczywiście z niespodziewanego prezentu bardzo rada, bo nam melodyjnie ogród zakwiecił
    - ale dziś mi od jołopów nawymyślała, żem za ów prezent jeszcze nie podziękowała :pxD:cry:
    Zostawiam więc tu to jedno słowo ...

dla owej tajemniczej/tajemniczego/Ofiarodawczyni/Ofiarodawcy :inlove::inlove:

13. ola88888

ola88888 Analityk forum

No ja nie wiem czy zaden. Koszt 1 sztuki to 79 FL. Czy gdzies mozna kupic chocby i za 100 FL czy nawet 150 FL kwieciste czy parasolke?
    Nie kazdy gracz ma tez ich duzo. Ja mam malo mocnych item i kupilam wszystkie 3 bzzz i jakby dali 5 to bym kupila 5.

14. Montwa

Montwa Wielki mistrz forum

Masz rację. :)
    Jeśli ktoś nie ma jeszcze za dużo kwiecistych i parasolek to kupno aktualnie oferowanego itemu jest ciekawą opcją, jak najbardziej. :)

---
    Ale ja odpowiadałem userce kaska860, czyli userce, która ma duży pęd do zdobywania PD i u której tych parasolek jest raczej dużo. I pewnie niedługo wszystkie łąki będzie już miała tylko w parasolkach i kwiecistych. A w takim przypadku kupno nowego itemu jest bez sensu. Bo wydać na niego trzeba jednak te 79fl, a niebawem i tak trafi do paska.

:)
    .

15. hiacynta

Zastanawiam się, czy ktoś się kusi na ofertę wzrostu zbioru lub olbrzymiej radości. Cena powala.

22vader lubi to.
  16. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

myslalam ze nie idzie zdobyc juz

hiacynta lubi to.
  17. karolinkaa03

karolinkaa03 Forumowy żółtodziób

kiedy jest baby boom

hiacynta lubi to.
  18. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

super że będzie kombajn za 50% , akurat event skończony , przyda się.

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2024
    anja1547 i hiacynta lubią to.
  19. mila68

mila68 Młodszy ekspert

na 30 sadzonek ok 20 to klon cukrowy i ani jednego nowego drzewa, szkoda było florenów. bardzo zniechęcające. tak wiem , na tym to polega, ale żeby conajmniej połowa drzewek tego samego gatunku i to jeszcze nie najnowszych i ani jednego nowego , to lekkie przegięcie, jeśli tak samo będzie z zagadkowymi, to ostatni raz biorę pakiet

20. twardy81

twardy81 Naśladowca mistrzów

ja z 30 sadzonek na bahama 5 sztuk nowych drzewek, a z 30 na farmie 2 sztuki nowych

PoloMit i oset53 lubią to.