Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Ja od lat potrzebuje item do szarego pnącza, nie można go wysłać na g&t a nie wiem jak go przegapiłem choć wyuczyłem tylu uczniów :sleepy:
    był dostępny: Nagroda dla Mentora/ Galeria handlowa za 60 florenów - Likwidacja szkoły Farmerów 2019
    I nie wiem, może się jeszcze kiedyś trafi :oops:

2. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

ja od długiego czasu szukam na pnącze "Treściwy piknik" (niewysyłalny na G&T) i też nie kojarzę wyprzedaży retro z tym itemem a szkoda

3. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

A propo itemów retro: :p
    Pakiet nr 1 - itemy do pnącza: "Wielka impreza urodzinowa" daje: PD i skrzynię z nawozem II co 40h
    Pakiet nr 2 - itemy do pnącza: "Magia ekranu" daje PD co 22h
    Pakiet nr 3 - itemy do pnącza: "Impreza urodzinowa" daje PD i skrzynię ze szmaragdami co 72h
    Pakiet nr 4 - itemy do pnącza: "Przyjęcie urodzinowe - rząd chmur nr 1" daje PD, TPD i 2 x Kerstol co 48h
    - itemy do pnącza: "Przyjęcie urodzinowe - rząd chmur nr 2" daje PD, TPD i 1 x Biała Niewinność co 48h
    Pakiet nr 5 - itemy do pnącza: "Zabawa z piniatą" daje PD, TPD i bonus 80% PD i TPD co 72h :)

4. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Dziękuję Ci bardzo! :) Jakże użyteczna wiadomość! :inlove: Lecę sprawdzić braki na pnączu... :p

5. nicponiara

nicponiara Czeladnik forum

No dobrze a jak nie mam takiego pnącza to zakup pakietu nic nie daje. Mam rację? Czy osobno mogę kupić pnącze?

ponderoza70, mysza199710 oraz hiacynta lubią to.
  6. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Przynajmniej nie macie dylematu. Ja poszukuję "Owocowy automat niespodzianka" który jest wysyłalny na G&T ale balon milczy :/

ponderoza70 i krasnoludek10 lubią to.
  7. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Czysto kolekcjonersko rozumiem? Był kiedyś tylko w skleporamie? ale z takimi profitami to naprawdę ciężko by było kogoś zainteresować.

8. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Jest brakującą częścią pnącza "Słodka niespodzianka"

9. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

No widzisz to nawet nie jest napisane, że należy do pnącza. A był w skleporamie i przegapiłeś. Poszukam też podczas g&t w swoim balonie ;)

10. szary_ludzik

szary_ludzik Wyjątkowy talent

Witajcie, ja czekam nadal na wyprzedaż brakujących itemów:
    "Skacząc przez kry" oraz "Aniołek na śniegu"
    Podczas GT nie można ich wysyłać, a pnącze szare.
    Co warto złapać podczas tej wyprzedaży?

11. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

duża oferta urodzinowa za 11,99, brzmi zbyt pięknie żeby było prawdziwe :inlove:xD:cry:

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tyle, że najpierw trzeba kupić dwie poprzednie oferty.
    "Zakup dalszych pakietów będzie możliwy dopiero po nabyciu wszystkich poprzedzających."

13. 3mimoza7

3mimoza7 Mistrz forum

Witam farmerska brac,

mamy suuuuper prezent urodzinowy, do odebrania jutro, szkoda byloby przegapic
    BP Brawo i dzieki,

aha, i kombajn za pol ceny, od jutra

Pozdrawiam, milego dzionka

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja mam pytanie, od którego zależy los mojego stanu posiadania w tzw gotówce.
    Czy babeczka Pinkiest Pie jest lepsza od tej zwykłej Pinkie Pie, a jeśli tak, to pod jakim względem...?
    Stopień najwyższy (choć niezbyt fachowo zastosowany) sugeruje, że ta babeczka to jakaś sensacja jest, a jeśli sensacja, to kupię na prezent.
    Więc...?

15. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Babeczka zmieniła nazwę tylko, a jeśli ma się zakupiony przepis to produkuje się ją w piekarni.
    Info na ten temat jest w ogłoszeniu o naprawie błędu ;)

16. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Kiedyś - chyba z okazji urodzin - był prezent dla wytrwałych, czyli tych co codziennie się logują przez długi czas. Ostatnio ktoś pisał, że pracował na Farmie przez chyba 2000 dni. Myślę , że więcej jest takich wytrwałych graczy i choćby skromna nagroda byłaby formą uznania dla ich zaangażowania. Życzę wszystkim Farmerom i Farmerkom satysfakcji z gry i zdobywania super nagród. Miłego dnia.

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ojejku, to był błąd, ta poprzednia nazwa...?
    Jakie tu są dziwne błędy xDxDxD
    No to nie kupię, dzięki za info xD

(Tak na moje mocno niesprawne angielskojęzyczne oko błąd się zrobił dopiero teraz, ale co ja tam wiem 8)xD)

18. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Itemy do urodzinowych pnączy to skąd będą?:eek:

krasnoludek10 lubi to.
  19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o ścisłość, to informacja ta jest w wątku, w którym informujemy o naprawie błędów oraz o drobnych aktualizacjach w grze. Zmiana nazwy babeczki to właśnie taka drobna aktualizacja:)

Jeśli regularnie odbierasz prezenty od Franka, to itemy z pewnością masz:)

tereska1108 i krasnoludek10 lubią to.
  20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witam.
    Duża oferta urodzinowa najbardziej wypasiona, a kosztuje jedyne 11,99zł. Za tyle to biorę, mimo że realna gotówka xD.
    Tak serio, to czy jakaś 1 czy 0 tam nie uciekło ?

krasnoludek10 lubi to.