Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kea275

kea275 Ambasador forum

Wykręciłam tylko 4 razy i dostałam czekoladowego. Coś niesamowitego .

2. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Trzy zakręcenia i dwa czekoladowexDxDxD jednego wykręciłem wczoraj przy piątej próbie i wylądował w pnączuxD na razie starczy

hapsak89, AngelGina oraz hlnrys lubią to.
  3. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Mi po 9 wejsciówkach udalo się wykręcić czekoladowe. Do kompletu brakuje mi Jacuzzi mango lassi - czy ono występuje jeszcze w kole farmerskim ?

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzisiaj wykręcałem zielone (ok. 100) i czekolada wpadła.
    "Z Farmerskiego Koła Fortuny znika Grzybowy domek wiedźmy, a w jego miejsce pojawi się

Czekoladowe jacuzzi
    Zajmie jedno pole. Co 20 godzin będzie dawać 4.200 PD/TPD oraz przez godzinę będzie dawać bonus 10% PD na obszarach głównej farmy.

Podczas kolejnej aktualizacji zostanie wycofane Najgorętsze jacuzzi."

https://board-pl.farmerama.com/threads/kumulacja-w-farmerskim-kole-fortuny.94010/

5. ryzio

ryzio Weteran forum

kodzik z fejsbua HAPPY2024 (daje 3 imprezowe wejsciowki) :)

6. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Nie zapomnijcie odebrać prezentu noworocznego w newsach :music:

7. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

Hello noworoczne :)
    Noworocznego rzędu nie odbieram. Szkoda miejsca i czasu, a pnącze i tak rośnie.
    Żałuję że odebrałem rząd chmur na gwiazdkę.
    Będzie stał goły jako przerywnik miedzy 2023 a 2024.

bogusiania lubi to.
  8. wiolek1987

wiolek1987 Czeladnik forum

hej, ja się tylko zastanawiam w jakim celu robią wyprzedaż złotych bananów jeśli w Świątyni Małp nie ma nowych rzeczy do kupienia, mam 450 tych bananów i co ja mam z nimi robić :p;):sleepy:

bogusiania i gosiunia007 lubią to.
  9. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Ty masz 450 bananów, ja mam do odblokowania 2 komnaty, a inni mają do odblokowania większość. Ty nie musisz korzystać z oferty na banany. Ja i pozostali możemy :) Warto pamiętać, że nie jest się jedynym graczem farmeramy :)

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Zgadzam się. Oferty skierowane do tych graczy, którzy mają braki w ZB do odblokowania kolejnych komnat. U mnie na stanie dokładnie 17 941 ZB i niestety nikt nie ma pomysłu na ich zagospodarowanie.

Kasiunia13, agi31 oraz Yabolek lubią to.
  11. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Szkoda, że nie można handlować bananami na targu ;D Ładny masz zapas, chętnie bym przytuliła troszkę tych bananów :p

jakacper78 i Krokodylek75 lubią to.
  12. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam też mam ZB , Gwiazdek i innego dziadostwa z dzielnicy rzemieślniczej od groma i szkoda że nie można tym handlować lub oddawać na przykład 8)na dożynkach 8). No ale włodarze gry by na tym stracili . A tak z innej beczki nowa gałąź to chyba taka lekka kpina z graczy nie dość że słabe >:(to jeszcze trzeba czekać 320 godzinxD , rozumiem tydzień i jeszcze z 50 milionów PD. Naprawdę kogoś chyba w sylwestra trafiła w głowę petarda i mu się zero dodało :cry:.

13. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Słabe nie jest.
    Wiadomo, najlepsze byłoby takie, które w pakiecie i psy wyprowadzi i obiad ugotuje.
    No ale obiektywnie - to słabej zawartości nie ma.
    Słaba się robi przez czas oczekiwania.
    320 h, by uzyskać tylko malutką szanse na 5 lub 20 fl (co jest największym potencjalnym jackpotem z tego pnącza i oferowanych skrzynek)to za dużo.
    32h to byłaby wybitna okazja (wymagająca zapewne zadziałania petardy)
    Ale nawet 90h - 120h byłoby ok.
    Co nie zmienia faktu, że kupiłam i to z beznadziejnym czasem.
    Fakt, że jest za florki (i całkiem przyjemne) przesądziło sprawę.

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2024
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ja też kupiłem , a przecież już tak mi się tego pnącza zbierać nie chce :( jeszcze jak kupony odpalę to spoko , jedno klikniecie , ale z ręki...męczarnia

15. bunny132

bunny132 Generał forum

w ogłoszeniu o abonament na młyn jest błąd: pokazuje na forum, że do 22 w środę a u mnie na zegarze eventowym, że zostało 6 godzin

krasnoludek10 lubi to.
  16. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a mam prawie 10 tys bananów i też się zastanawiam kiedy dadzą mi to przerobić, może być nawet po kiepskim kursie xD

17. WERONII

WERONII Forum Pro

To nowe drzewo bedzie dawalo duzo pkt dos i na dozynki sie sporo nazbiera super.

krasnoludek10, Honorat. oraz AngelGina lubią to.
  18. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

A ja przegapiłam, pewnie bym kupiła, ale nie zwracam uwagi na pnącza do kupienia, bo przeważnie są za gotówkę, żebym poczytała, to te za florenki bym wzięła :)

nuka20 i krasnoludek10 lubią to.
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

20. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Właśnie też weszłam w poszukiwaniu tychże informacji...:music:coś mi mówią te piniaty, ale to chyba było jeszcze przed wojną:p