Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. majka47

majka47 Analityk forum

Kupiłam 3 zagadkowe zagrody floreny znikły ,ale zagród wagasi nigdzie nie widzę w pasku ani na farmie,ani na baharamie.Jest jakiś problem? Już nie ważne ,po kilku przelogowaniach znalazły się.

Ostatnie edytowanie: 21 października 2023
  2. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja dostałam kijek Pogo, no cóż trzeba się pogodzić z garbatym losem:wuerg::p

3. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Nagroda nie jest porywająca ale zajmuje tylko 1 małe pole a Kumpel 4 i to przez długi czas.Plusem tego itemu jest to,że ładnie wygląda na pnączu.Czy jako SMOD a nawet Twoi odpowiednicy z innych krajów moglibyście ludziom z BP zasugerować w imieniu graczy ,żeby zamiast powielać itemy z Piccolo były np.itemy z eventów .Nie wszyscy kończą eventy,biorą udział w G&T,mieli przerwę w grze.Można kupować pnącze dlaczego nie można tak zdobywać itemów zamiast Kumpla i Pogo.Już kończę bo niezła epistoła mi wyszła.Miłego weekendu.:)

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Chciałam nowe ćmiaki machnąć raz dwa, ale nie mam pomysłu jak zużyć "+2 do mrocznych zagród".
    Na pewno odpalę +2 do wszystkiego, bo one slotów nie zajmują, ale jak dodatkowo pyknę tamte, to CMJ czy inne +200% do zbiorów - które de facto opłaca się bardziej użyć nie będzie się dało.
    Szkoda mi blokować diamentowy slot bonusem tylko do mroków, ale przeszkadza mi, bo ani razu ich nie użyłam (tych dedykowanych tylko do: zagród czy warsztatów), a mam już 23szt. :sleepy:
    Może odpalić na jeden zbiór, a potem usunąć, albo poczekać jak na pozostałych polach będę mieć same itemy...dylematy :p

Wy zużywacie te bonusy pełniowe ?

edycja: Właśnie się kapnęłam, że one się nie sumują :cry:
    To chyba jednak będą zalegać-.-

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak już, to tylko ten:
    Fajnie się sumuje.
    Mam + 48/24h.:D

Na razie nie mam potrzeby go użyć.
    Czeka na swoje 5 minut.:p

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ładnie tego masz
    wiem że skrzynka z itemu sztuki tajemnie ?
    dobra w wolnej chwili przeszukam bo to całkiem dobry wzmacniacz

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wiedźmie skrzynie S i M.
    Co niedzielę otwieram wszystkie, tych tyle nazbierałem:

Ostatnie edytowanie: 21 października 2023
  8. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Z Piccolo za farmarki Genialny Wielozadaniowiec. Wysyp mam tego ostatnio. Przedtem były Kumple i Kijki. Jeszcze wcześniej Dyniowe prezenty i Cylindry. Kiedy nadejdzie w końcu czas na wysyp florenowców ?xD

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Też tylko ten używam, no i mroczne PD, a całej reszty nie ma jak.
    Szkoda, że nie można np. za florki dokupić drugiego slotu diamentowego.

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O żesz.. Ja ostatnio zużyłem wszystkie takowe, ale z osobna i w połączeniu z CMJ i/albo (dokładnie nie pamiętam) kilkoma bonusami na uprawy z paska, jak też nie wszystkimixD:cry:xD

bona53, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja trzymam na gorsze czasy.:pxD

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wiecie co
    idę się pochlastać [​IMG]

taka długa pełnia i nie wykorzystałam moc tego wzmacniacza żniw :(
    miałam marudzić że mam tylko możliwość zbierania tych skrzyni z 3 miejsc itemu , chatki i pnącza
    i nie mam aż tyle i pewnie małe szanse bo losowość że Wam to dobrze że że

zajrzałam do stodoły

nie no to eh ach eh
    ale zła jestem na siebie głupia ja
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No pięknie.:) To są dopiero zapasy.xDxDxD

14. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja zaryzykowałam i kupiłam 30 zagród za 450 Fl, mam 4 florenowce + 5 cylindrów to uciułałam i tym razem szczęście mi dopisało, mam 2 zagrody muflonów. Jeżeli chodzi o sezon to chciałabym aby dali wendigo.

15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Bardziej (nie) atrakcyjnego zakupu drzew już dawno nie widziałam :oops:

16. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Mam muflona.
    Miałam nie kupować Ts.
    Kupiłam 20.
    Skusiłam się na nowalijkę z uwagi na planowane (chociaż coraz mniej realne) "opryski".
    Nowalijka - zawsze w cenie.
    Chociaż wizualnie - średnio mi się podoba.
    Wpadły też 3 pelikany (śliczne) - więc jestem zadowolona.
    Generalnie nie opłaca się kupować wszystkich ts.
    Kupując co drugi - więcej nowości się zdobywa, mniej FL wydaje.
    A "stare nowości" nawet nie zdążyły nawet stracić na (prognozowanej) wartości podczas Gt (jeśli ktoś z myślą o wymianie je kupuje).
    Tyle teorii, pewnie i tak jeśli następną będzie wystarczająco ładna, to skusze się na kilka sztuk.

Ostatnie edytowanie: 23 października 2023
  17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

18. majka47

majka47 Analityk forum

Ja jestem lepsza,bo na 3 zagrodyktórych musiałam szukać w pasku,bo zginęły,2 muflony chyba w nagrodę,bo pisałam do PT o pomoc.Pozdrawiam!

19. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no to masz szczęście, ja jeśli nie kupię zestawu, to nowości nie dostanę więc przestałam kupować TS-y ze zwierzakami

20. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

No ciężko dostać nowość z zakupionego TS-a, skoro się ich nie kupuje;)
    A tak serio. Ostatnio skusiłam się (przy pelikanach) na 30 i nie dostałam ani jednego - losowość.
    Co zrobisz - nic nie zrobisz.
    Mogłabym pewnie ponarzekać. Ale po co, skoro z ts może mi wypaść pomarańczowy bóbr (teraz też kilka wpadło) - to witam w rodzinie;)
    Nie wierzę w "lepsze" i "gorsze" konta.
    Raczej w to, że niektórzy "raportują" tylko pozytywne rzeczy, a inni "negatywne". Podczas gdy resztę "losowości" uznają za normę.
    Aha, nigdy nie kupuję "pewniaków". Tu jestem przesądna i boję się, że popsuję sobie jakiś "algorytm" xD :p
    Jeśli nie masz pelikanów, to chętnie podeślę na Gt:)

Ostatnie edytowanie: 23 października 2023