Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

kupiłem 4 nowe zagrody, nowych ryb nie ustrzeliłem , ale trafiła sie pierwsza zagroda hien :)

2. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

kupiłam i ja cztery i nic nowego nie mam dokupiłam jeszcze cztery i zobaczę ale na tym na pewno skończę kupowanie bo pewnie niczego ciekawego nie teafię

3. 5050wisienka

5050wisienka Czeladnik forum

Ja nauczona , ze i tak nowosci nie dostane kupilam 15 nowych zagrod, po kilku latach niekupowania, i jak zwylke samo badziewie, w tym 5 zoltych meduz. ha, ha. I zas sie wyleczylam z kupowania moze na zawsze, bo wczesniej czy pozniej i tak bede miala te zagrody, a misje w spodzielni i tak zrobie, nie teraz to za rok. Nie oplaca sie kupowac.

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

Powiedział bym że głowa do góry , że może się uda , ale faktycznie , macie rację. Czasem się dostaje taki badziew że się płakać chce, a czasem za 1 razem coś się trafi...

5. Yabolek

Yabolek Wyjątkowy talent

Cała farma do dyspozycji, a szybszego produkowania w fabrykach ani widu, ani słychu. A, i pnącze gotowe do odpalenia.
    Celowe czy zapomnieli?

tamako i krasnoludek10 lubią to.
  6. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Nagietek chyba pomylił drzewa serio drzewo z tule abiu i pielgrzan to rzadkie drzewa xDxDxDCzekamy na nagietka z atrakcyjnymi skrzynkami i na dni sąsiada8)

7. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Atrakcyjny zakup drzew ? Dla kogo ? Chyba dla początkujących i nowych graczy. Te "Atrakcyjne" drzewa to jakieś starocie, których mam po 30 szt. w magazynie - śmichu warte xD

8. klonek68

klonek68 Hrabia forum

W Sobotę od 10 dzień obniżekxD ,co tam pakować do oazy...macie jakiś newsy?;)

krasnoludek10, bogusiania oraz tamako lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

News'ów nie ma, ale są plotki w Zgaduli :)

krasnoludek10 i tamako lubią to.
  10. klonek68

klonek68 Hrabia forum

czyli ssaki,gady ,ryby i ptaki/w koszykach/;)

11. SMOD_Atena

Takie są plotki ale na oficjalne informacje trzeba poczekać.

12. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Dzień dobry, mam nieaktywny przycisk zwielokrotniania hodowli, czy ktoś może mi pomóc znaleźć błąd?

krasnoludek10 lubi to.
  13. SMOD_Atena

Brak Asystenta hodowli.

krasnoludek10 lubi to.
  14. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Pomocnicy powinni być darmowi szczególnie w dobie awarii ..:)

15. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

jeszcze więcej niech wepchną tych wyprzedaży, bo przecież farma tak wspaniale działa xD:cry:

16. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Też tak czytam o tych różnych wyprzedażach i sie zastanawiam kiedy będzie wyprzedaż udziałów w Farmeramie xDxD.

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Myślę, że jak w sprzedaży pojawią się drzewka florenowe to będzie początek końca gry, a w tej chwili cisną graczy jak cytrynkę do ostatniej kropli :p;)

18. michal01096

michal01096 Wyjątkowy talent

Co dają przedmioty winogronowa zabawa plus i bez plusa i hop siup?

krasnoludek10 lubi to.
  19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Wejdź do sklepu i przy każdej ofercie masz " i " kliknij na nie i pokaże Ci się co zawiera pakiet i co daje każdy item.

krasnoludek10 i tereska1108 lubią to.
  20. michal01096

michal01096 Wyjątkowy talent

No właśnie tych dwóch przedmiotów nie znalazłem w tych ofertach dlatego pytam. Bo w tych pakietach pisze tylko że się je dostaje a nie co dają.

krasnoludek10 lubi to.