Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak czytam Was i czytam i zastanawiam się o co chodzi z tym jacuzzi.:oops: Ogłoszenie oczywiście ominęłam szerokim łukiem.:oops:
    No ale faktycznie dzisiaj i u mnie dzień dobroci dla farmera.;)xD Za piątym razem się udało.:)

2. stoone1

stoone1 Weteran forum

mi wystarczyło 16 zakrętek

aktualnie 65 i 4 , chociaż wolałbym galaktykę której na koło nie wrzucają

116 i 6

koniec imprezy:p

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2023
    AngelGina i Karakuliambro lubią to.
  3. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Super, gratulacje :)

Mikkaja19 lubi to.
  4. krzysztof68

krzysztof68 Okazjonalny autor

Witam. powalczylem o jaccuzi i mam za 154 zakreceniem.cieszyc sie czy plakac?

5. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja tez juz mam po jedenej probie wiec oczy przecieram ze zdziwienia i patrze czy to aby ten smok

6. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Gratuluje Wam! Ja zakręciłam ponad 60 razy i aż 1 nagroda główna mi wypadła - domek czarownicy... tak do SN, Zośka i pd głównie :(

7. PolakM

PolakM Komisarz forum

jakieś kpiny:cry::mad:, muszę wymienić koło, sto kilka razy i nic-ani razu nie miałem jacuzzi :), oj odechciewa się :cry:, gratuluję wszystkim tym którym udało się ;)

8. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie też brak jacuzzi, nie udało się - 60 prób imprezowych i 95 zwykłych.
    Mam nadzieję że kiedyś wpadnie.

9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Wczoraj wykręciłam ponad 100 imprezowych, nie trafiłam tego Najgorętszego jakuzzi, gorące to chyba tylko koło było od kręcenia ;), odpuszczam, wpadnie kiedyś przy okazji :)
    Edycja: A jednak podkusiłam się i jeszcze straciłam trochę imprezowych, za 12 razem trafiłam tego smoka ;)

A tak przy okazji koła fortuny, to brakuje mi możliwości wcześniejszego zatrzymania, u mnie nie działa przycisk "stop", a przydałby mi się zwłaszcza na zwykłe wejściówki, nieraz mam ich sporo do wykręcenia i zniechęca to czekanie, aż koło samo się zatrzyma.

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2023
  10. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Wpadnie i to nie jeden, a potem będą zalegać w magazynie.

11. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Ale nie ma potrzeby czekać aż koło się zatrzyma. Po kliknięciu trzeba wyjść przyciskiem Escape i wrócić z powrotem do koła. I tak do wyczerpania wejściówek lub do wylosowania pożądanej nagrody. Szybko to idzie.

12. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dziękuję za podpowiedź, na pewno wypróbuję :), bo kiedyś działał ten przycisk stop i szybko się kręciło, a jak przeszli na unity, to się sypło ;)

Edycja: Wielkie Dziękuję :) wypróbowałam i działa, uff, a ja się tak męczyłam :)

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jacuzzi wypadło za drugim kręceniem imprezkami:)

14. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ładny ten smok... i tyle o nim dobrego.
    Kolejny bezwartościowy item, sztucznie podnoszący atrakcyjność nagród na kole.
    Który potem tylko się pałęta w pasku...
    Nie kręcę, pewnie kiedyś wpadnie - nawet z "wykręcania" normalnych, albo przy okazji jakiegoś eventu, w którym warto będzie zainteresować się kręceniem imprezowymi.

15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Wyjęłaś mi to z ust :)
    Nic dodać, nic ująć.

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam dwa-pewnie na jakieś super pnącze się przyda-mam wrażenie,że farmerama jakoś nudna się robi ...Ta dolina szarotek,to niezwykły niewypał,tutaj jakieś itemy od czapy-zniechęcić nas do gry chcą?o_O

17. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

U mnie za pierwszym razem, tylko po co mi to :p

Anetta41, kaska860 oraz kudlaty147 lubią to.
  18. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Kupiłam pakiet z Johnem Cytryną i przy okazji dżin dal mi cylinder :oops:8)

19. ola88888

ola88888 Analityk forum

Ja przegapilam i nie kupilam :(

-troll- lubi to.
  20. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

Czekam rok na wyprzedaż Johna Cytryny. Sprawdzam forum, czytam, raz nie weszłam, a John Cytryna akurat był dzisiaj!
    I nie kupiłam, i znowu mnie ominęło. Pech, pech i jeszcze raz pech. Ale kiedyś go dopadnę! Ależ jestem zawiedziona. :(

Anetta41, kalinamala oraz AngelGina lubią to.