Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Raczej nie powinieneś wierzyć mi.:oops:

krasnoludek10 i Miśkowo lubią to.
  3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

E tam, przesadzasz :).

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  4. dorota444

dorota444 Ekspert forum

5. JJoanna

JJoanna Książę forum

Miałam skrzynie z obornikiem 1300 sztuk i nacisnęłam klawisz nie ten co chciałam bo chciałam wybrać z tej skrzyni 50 sztuk a nacisnęłam za szybko klawisz na wszystko 1300 sztuk tak mi to wszystko jak poleciało za szybko że nie mam już tych 1300 skrzyń - a te skrzynie miałam praktycznie jak się pojawiły i na czarną godzinę i teraz [ciach] :cry::cry::cry::cry:

Przypominam, że wykropkowane, wygwiazdkowane, wykreskowane wulgaryzmy nadal nimi pozostają.
    W związku z powyższym post edytowałam i je ciachnęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2022
    gosiunia007 lubi to.
  6. ryzio

ryzio Weteran forum

ojj znam ten bol ... ja tez tak sobie zbieralam na czarna godzine, albo na sprzedaz jak bedzie fajna cena na targu i niechcacy przycisnelam tak jak Ty i poszlo... ponad 3500 skrzyn z obornikiem :cry::cry::cry: niestety jeszcze sie nie odkulam, a troche juz zbieram

Post edytowałam i poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2022
    gosiunia007 i JJoanna lubią to.
  7. JJoanna

JJoanna Książę forum

Nauczka znów taka sama dla mnie : nigdy nie przywiązuj się do danej rzeczy nawet wirtualnej - nawet jak masz ją dłuuuugi czas nawet kilka lat - bo może ci ta rzecz zniknąć , mogę zgubić itp. ( co nieraz tak bywało i też był płacz mój ) lub tak jak w grze może ci się ta rzecz skasować .....

P.S.

A swoją drogą to niezły stan 3500 sztuk skrzyń z obornikiem ....

Ostatnie edytowanie: 1 listopada 2022
    aleksandra lubi to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja tylko przypomnę, że tutaj rozmawiamy o mini eventach, a skrzyneczki nimi nie są.
    O skrzynkach, ich zawartości, wpadkach podczas otwierania możemy popisać tutaj: Skrzynie z towarami - dyskusje.

JJoanna lubi to.
  9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Hejka :)
    Kupujecie te ulepszenia fabryki czy nie ?
    Mam 842fl, ale zastanawiam się czy warto dokupować nakładki.
    Ja czekam z niecierpliwością na kolejne magazyny itemowe. Czasem kupię coś zagadkowego po kilka szt. jak są nowości. Nie wiem czy warto wydawać długo zbierane florki żeby zyskać kilkadziesiąt % PD więcej, skoro o wiele więcej wychodzi z bonusów slotowych czy koła...Acz potem będzie mnie gryzło i drapało jak nie kupię :p

10. hlnrys

Za 2 pakiety wychodzi 250 FL za dodatkowe 80% PD (tylko farma)
    Item 4 polowy, czyli 20% PD na kratkę.
    Ja wziąłem, ale coraz bardziej mi się wydaje że to wątpliwa korzyść.

Tu było za 250 FL dodatkowe 50% PD/TPD itemu jednopolowego.
    https://board-pl.farmerama.com/threads/ulepszenie-zwierzęcia-domowego-faraonowca.87645/

Tu też 50% PD/TPD na pnączu.
    https://board-pl.farmerama.com/threads/oferta-pustego-rzędu-chmur-sielankowa-polana.87698/
    Tylko 160 FL.

Balon w porównaniu z faraonowcą i pnączem jest cienki.
    Nie wiem jak oni wyceniają te rzeczy?

Czy brać?
    Musisz sama ocenić.
    Ja mam 4k FL, to nie odczuję ubytku.:)

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dzięki za tak wnikliwą analizę ;)
    Wychodzi na to, że nie warto...
    W zasadzie jakbym miała dwie nagrody do wyboru: 250fl albo item dający 80% PD to chyba raczej na pewno wzięłabym FL.
    Czyli inflacja dotknęła również itemy nakładkowe na farmie.
    Jak coś leży na półce to człek chce to mieć :p ale za taką cenę to chyba jednak niekoniecznie.
    Jakbym miała 4000fl to pewnie też bym wzięła ;).

***kacper*** i hlnrys lubią to.
  12. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Ja miałam 399f i wzięłam, wydawała mie się ta cena za nakładkę niewygórowana... :sleepy:, ale ja się chyba nie znam:D.
    Póki co, mam tylko nadzieję, że uda mi się dalsze nakładki zdobywać w eventach - ostatnio stopień trudności eventów nie pozwolił mi dokończyć żadnego z kilku ostatnich, ehhh..:oops:

[Czereśniak] lubi to.
  13. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Atrakcyjne zagrody, dla kogo one są atrakcyjne bo na pewno nie dla graczy z troszeczkę wyższym poziomem.

14. Komas

Komas Czeladnik forum

Dawno nie było gali SN i SNZ, a pełnia w październiku wypróżniła magazyn. Ktoś wie w jakich cyklach to serwują. Kidy się spodziewać tych dobroci?

aleksandra lubi to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyprzedaż super nawozów pojawia się w różnych odstępach czasowych, zdarza się co tydzień lub 2, albo raz w miesiącu. Zajrzyj proszę do działu ogłoszeń tam znajdziesz takie informacje: Ogłoszenia eventowe. Ostatnio z tego co widzę była prawie miesiąc temu: Gala super nawozu i super nawóz Zosi - promocja.

16. Komas

Komas Czeladnik forum

dziękuję. Pozostaje czekać.

SMOD_Atena i aleksandra lubią to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys lubi to.
  18. JJoanna

JJoanna Książę forum

A co z eventem tj. mini event super nawóz gdzie on jest ? To już drugi event taki do wypstrykania się super nawozu i nie ma tego mini eventu super nawóz . A piszę drugi event i do wypstrykania super nawozu co był ten event o Stworkach - na Halloween - i do zdobycia drzewko florenowe , teraz Ingrid .... A mini ewentu super nawozu jak nie ma tak nie ma ... Chyba tam ktoś chce co tworzy tę grę z graczy pozbyć się ze wszystkich kropelek super nawozu i dodatkowych bonusów 8)8) Bo jeszcze czekają nas Dożynki -.--.- Chyba o to chodzi ...

grakula16 lubi to.
  19. vannkama

vannkama Stały bywalec

Mam postawioną na wybiegu zwierzaków domowych figlarną fabrykę balonów 2. Kupiłam od Ingrid 4 ulepszenia i nie mogę ich nałożyć. Wcześniej kupiłam za floreny i wszystko przebiegło bez problemu. Te od Ingrid nie podświetlają się czyli nie można nałożyć. Proszę o pomoc co z tym fantem zrobić.

20. hlnrys

To błąd.
    Musisz nałożyć na innej łące.