Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie stawiam ani jednego. Kiedys ustawilam 7 na polu i sprawdzalam czy rzeczywiscie wypadajek jest wiecej, okazalo sie, ze praktycznie zadnej roznicy nie ma, kilka razy nawet mialam ich wiecej niz z JC. . Teraz nie stawiam szkoda mi miejsca.

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Info o Ekspresie jest też na DE, EN, ES, IT, FR i pewnie pozostałych.
    U nas jak zwykle informacje na odpiernicz - albo niepełne, albo brak.
    Czy jest jakaś szansa żeby to się zmieniło, żebyśmy nie musieli podpierać się info z zagranicznych for?

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Faktycznie gdzieś ten ekspres zabłądził... Przygotowujemy uzupełnienie ogłoszenia.

ryzio, aga7776 oraz ankagdw lubią to.
  4. rysio

rysio Generał forum

w expresie zadnych nowosci, jedynie oddam nadwyzkowe smieci (orzech wloski, klon cukrowy, jodle i inne niewspanialosci patrzac z 232 poziomu gry)

Magdam.1__ lubi to.
  5. _Wena_

_Wena_ Aktywny autor

Nie mam 3 sadzonek , ekspres kradnie fl i sadzonki :(

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ekspres niczego nie kradnie... Upewnij się czy szukasz we właściwym inwentarzu. Z pociągu można otrzymać sadzonki na Farmę lub na Wyspę, zależy które wybierałaś. Jeśli się nie znajdą, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną.

7. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Nowości w ekspresie brak, ale xxl całkiem fajne, trochę pojeżdżę.

ryzio lubi to.
  8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Moim zdaniem najgorsza edycja pociągu. Pozbyć się XLek żeby zdobyć XLki -.-
    Są dosłownie 2 drzewka, które mogłyby stanąć u mnie na polu. Oczywiście puściłam wkładając jakieś "śmieci", ale nie mam zamiaru ani pilnować zbiorów, ani przyspieszać za FL.

9. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

Witajcie
    gdzie mam szukać sadzonek ? w drzewach nic nie mam

10. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Szukaj wśród drzew, z poziomu Bahamy lub Farmy tajemniczego drzewa(sadzonki):)

11. mahartka

mahartka Baron forum

pociąg :inlove: wyjeżdzę ile mi się uda bez przyspieszania :D jakiś ruch w drzewkach będzie ;) i ten dreszczyk ;) jak urosną ;) mmmmmmm :)

gosiunia007 lubi to.
  12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

w pociągu znów nic nowego ...

Magdam.1__ lubi to.
  13. abask

abask Komandor forum

Ja tylko raz bezmyślnie puściłam pociąg w trasę... Donica jeszcze w pasku ale dalej nie korzystam.

Mojabonanza lubi to.
  14. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

A ja sobie pojeżdżę pociągiem, za floreny też, bo nie mam Albicji jedwabistej XXL i Krzywego drzewa XXL, a Drzewa z Tule XXL też mam tylko dwie sztuki, więc ja jeżdżę i mam nadzieję, że je wyjeżdżę :D

agi31, ryzio oraz aleksandra lubią to.
  15. regina220

regina220 Forumowy żółtodziób

Co daje ten wybieg dla zwierzat

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dodatkowe miejsce na itemy, ale tylko takie specjalne.
    Lista jest w poradniku.
    Ostatnia edycja poradnika jest sprzed 4 lat, przydałoby się listę itemów zaktualizować.:p

olgs3 lubi to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

TS zagród od dawna nie kupuję, ale do drzewek pomimo obietnic mam słabość i jednak kupuję.:)
    Niedużo, bo po 15 szt. - na farmie już wyrosły - 5 szt. klon cukrowy xxl :oops: jedna tekoma prosta, nowości oczywiście brak.-.-
    Na wyspie za 3 godz. dowiem się co wyrosło.:)

-mala159- lubi to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No i przegapiłem wyprzedaż Johna Cytryny przez obowiązki... No trudno, kiedyś pewnie się jeszcze trafi taka okazja:D

bona53 lubi to.
  19. regina220

regina220 Forumowy żółtodziób

Dziekuje

hlnrys lubi to.
  20. hankasz123

hankasz123 Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanie odnośnie ekspresu. Może ktoś wie i chętnie udzieli mi odpowiedzi na pytanie : dlaczego przy załadunku niektórych drzewek i próbie wysłania ekspresu pojawia się info "masz za mało towaru". Będę wdzięczna :)