Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A to się towarzystwo rozbestwiło xD:cry:xD
    Poprzeglądajcie Ogłoszenia, zaglądajcie do newsów, bo fajne rzeczy wpadają i szkoda coś przeoczyć:)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak będziecie przeglądali ogłoszenia, to zwróćcie uwagę na dzisiejsze Baby Boom. Bo razem z nim w pakiecie mamy też Wesoły Dzień Obniżek. :)
    Owocnego klonowania ;)

3. klonek68

klonek68 Generał forum

To miła niespodziankaxDxDxD

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nauczono mnie od najmlodszych lat, ze za prezenty sie dziekuje a nie marudzi;)xDxD,
    to ja tak z grzecznosci dziekuje BP ;), i po cichutku mysle, a moze cos jeszczexDxDxD,
    to moje 10 lat spedzonych w Waszym farmerskim towarzystwie;), milo i przyjemnie;)

5. klonek68

klonek68 Generał forum

To nie żart ,kto systematycznie gra , ten ma potrzebne itemy...ja posiadam wszystkie.Pozdrowienia

6. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

Dziękuję BP za wspólne 12 lat :inlove: i było jak w zyciu Raz dobrze a raz tak sobie ale ogólnie to Spoko:inlove:

7. annaorlowska

annaorlowska Młodszy ekspert

Asy z papieru czy mozna je gdzies znależć

krasnoludek10 lubi to.
  8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

jeżeli logowałes się systematycznie w 2021 to pewnie masz szukaj czy gdzieś nie wystawiłaś np na pnącze albo w ogrodzie ozdobnym jest to prezent od Franka

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Asy z papieru były nagrodą za codzienne logowanie się i odbieranie prezentów u Franka w lipcu 2021r. Tak wygląda ten item:
    I Asy z papieru.png
    Jeśli grałaś na tyle regularnie, aby go zdobyć, a nie masz tego itemu w inwentarzu, to z pewnością stoi w jakimś ogrodzie/na pnączu. Poszukaj go proszę, jeśli nie uda Ci się go znaleźć pozostaje kontakt z Pomocą techniczną.

10. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

ja znalazłam na pnączu i czekam do jutra z młotkiem:D

11. annaorlowska

annaorlowska Młodszy ekspert

Logowałam sie codziennie

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To już wiem czemu go nie mam:p W drugiej połowie lipca byłem na wyjeździe zorganizowanym w/na (nie wiem która forma jest poprawna) Czarnogórze i miałem lepsze zajęcia niż logowanie się na farmę:)

kawocz lubi to.
  13. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

No pewnie że masz rację wiesz non stop w gumiakach i z widłami w rękach przecież to ciężka mozolna praca nam też się coś należy od życia dlatego chcemy fajne i wartościowe nagrody ;)

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Robicie coś w oazach?
    Bo wiecie... Jeszcze przez chwilę mamy BB i Wesoły dzień obniżek. Do 22.00 dzisiaj :)

15. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Pełna oaza kotów czeka na hodowlany:D
    Trochę szkoda, że nie dałam tam trochę piesków. Miałyby weselej.

krasnoludek10 lubi to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wyprz ZB-mogę sprzedać swoje?o_O :p

17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja też i za połowę ceny co BP chcę, dobra za ćwierć.

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

czyżby nowe pole na itemy?

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Albo kolejne pole do siania-.-

20. kawocz

kawocz Czeladnik forum

Przydałaby się wyszukiwarka Itemów na farmie. Nie dziękujcie za zgłoszenie innowacji:)

Wiecie po co wyprzedaż bananów? coś się kroi nowego na Bahahaha?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 stycznia 2022
    krasnoludek10 lubi to.