Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. thistle20

thistle20 Baron forum

Ja dostałam kwieciste melodie ;) także mam już 2x ;);)

2. halina54

halina54 Hrabia forum

mnie dali tanczacy z liscmi ..moga sobie wsadzic w buty to beda wyzsi...ja sie pytam po kiego mi te pare punktow pd?

3. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Postawiłem 3 Piccolo, jedna z rekompensaty,dwie wyrwane z nowych mrocznych misji, inwaja robali-20 razy imprezowa, bajkow żródło-15 x 1sp i nieumarły skarb, normalnie ręce opadają, żeby zdobyć te 2 z mrocznych misji straciłem majątek mrocznego towaru, miarka się przebrała, mam dość tej gry i ich pazerności, poddaję się.

4. Isabella83Now

Isabella83Now Czeladnik forum

Dzięki za info. Też uważam że robienie takich misji to bzdura. Nie każdy ma możliwość siedzieć tu całymi dniami żeby zrobić cały event, aby zdobyć jakąś fajną nagrodę. A zazwyczaj nagroda główna jest na samym końcu -.- Ja się cieszę jak do połowy chociaż dojdę w tych specjalnych eventach.
    A stałe zlecenia w spółdzielni?? Większość mam pozaczynane i nie mogę skończyć bo już na drugim lub trzecim poziomie pojawiają sie drzewa specjalne lub zwierzęta normalnie nie do zdobycia. No chyba że ktoś zainwestuje prawdziwą kasę :p

hlnrys lubi to.
  5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    coś dla lubiących statystyki ;) zakupiłam na bahamę pakiet i osobno 40 sadzonek za 200 FL. Oto co wyrosło:
    - pakiet :
    columnaris - 4 szt + 1 gwarantowana
    graviola XL - 3 szt
    graviola XXL - 4 szt
    mongogo XL - 4 szt
    mongogo XXL - 1 szt
    abiu XXL - 1 szt
    abiu XL - 1 szt
    guawa XXL - 1 szt
    kiwi XXL - 1 szt
    figowiec XXL - 1 szt
    hebanowiec XXL - 1 szt
    palma kokosowa XXL - 1 szt
    tęczowy eukaliptus - 3 szt
    sosna eliota XL - 2 szt
    sosna eliota XXL - 1 szt
    palma betelowa XXL - 1 szt

- 40 sadzonek:
    columnaris - 4 szt
    plumeria XXL - 2 szt
    tęczowy eukaliptus - 4 szt
    abiu XXL - 5 szt
    drzewo kapokowe - 2 szt
    graviola XXL - 1 szt
    graviola XL - 2 szt
    drzewo koralowe XXL - 1 szt
    mongogo XXL - 5 szt
    mongogo XL - 4 szt
    makadamia XXL - 1 szt
    moringa XXL - 1 szt
    papaja XXL- 1 szt
    pitomba XXL - 1 szt
    pandanus XXL - 1 szt
    hebanowiec XXL - 1 szt
    figowiec XXL - 1 szt
    abiu XL - 1 szt
    sosna eliota XL - 1 szt
    sosna eliota XXL - 1 szt

jacekf, BA_Marion oraz orkiszowiec lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ładnie Ci wyszło:) Kupiłam po pakiecie na Farmę i na Wyspę. Na Farmie nie wyrósł żaden dodatkowy (poza gwarantowanym) dąb z Allouville, nie było też wcześniejszej nowości, czyli pochyłego drzewa, za to szalenie obrodziły woskownice i drzewa życzeń, głównie w wersji XL. Stanowiły pewnie z 2/3 drzewek:sleepy:
    Na Wyspie trochę lepiej, bo dostałam 1 dodatkową fouquierię i 2 smocze drzewa. Generalnie też była większa różnorodność i całkiem fajne drzewka powpadały:)

agi31 i -mala159- lubią to.
  7. agi31

na wyspie faktycznie fajnie mi wyszło, zdecydowanie gorzej na farmie. Kupiłam tak samo pakiet i dodatkowo 40 sadzonek i powiem Ci, że dąb , ten nowy mam jeden gwarantowany i jeden dodatkowy. To wszystko . Czyli w sumie na 70 sadzonek dostałam jedno nowe drzewko :oops: Nie miała czasu zrobić dokładnego spisu innych drzewek, bo wyjeżdżałam i musiałam posiać eventówkę, ale miałam sporo klonów cukrowych i drzewek życzeń

BA_Marion i izabell2468 lubią to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie wyszło odwrotnie. Na farmie sypnęło nowymi dębami - w sumie 4 plus gwarantowany. Na wyspie tylko gwarantowane nowe drzewko.
    Ale i tak coś podejrzanie dobry wynik miałam ;)

izabell2468 lubi to.
  9. agi31

to możemy się umówić na pewien mini event, jak już dopuszczą te drzewka do wymiany i wymienić po jednym ;)
    miałam jeszcze kupić pakiecik, ale zapomniałam, że w Polsce jest godzinę później xD:cry:xD

izabell2468 i MOD_Zła lubią to.
  10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

O rany,na styk mi drzewa dojrzewają w pełni-na piccolo,w s-pni-ciekawe czy trafię :D
    Nie wiem dlaczego,myślałam,z 21,to koniec-mam picolaka z jednej mrocznej misji.Jutro razem z dwoma z łowów wystawię...Ciekawe,co tam siedzi...

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2021
    grakula16 lubi to.
  11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że o 22.00, czyli za godzinę i kwadrans pełnie nam zamykają. Trzeba ogarnąć, pola :)

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Takie kręcenia to ja szanuję!

13. kamder

kamder Hrabia forum

Baby boom interesująco się zaczyna :)

14. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

Tym razem BB i dzień obniżek odpuszczam. Zaraz wylatuję z domu i wracam dopiero z niedzieli na poniedziałek w nocy

15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Marne mam przeskoki. Wpakowałam 4 miksy motylków czerwonych z wirtualnym i odzyskałam 2 wirtualne, a tak same cofki. Reszta też nie chce skakać; jak zwykle najbardziej podstawowa zwierzyna. Niemniej jednakowoż za 1SP bawię się dalej, mimo iż wypadajki już w komplecie.
    Na koniec wypadałoby zostawić załadowaną do pełna oazę, ale nie bardzo wiadomo co będziemy kolorować w następnym miesiącu...

panda-p25 lubi to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie dzisiaj na 3 pełne "wsady" spisały się tylko salamandry i miśki :inlove:

sa.png
    sal.png
    miś.png

reszta jak zwykle do tyłu :sleepy:

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Próbowałam zebrać oazę i ptaszki latały bez przerwy, więc wyszłam z założenia, że się zawiesiło. Odświeżyłam grę - oaza zebrana i tym sposobem nie dowiem się co z czego mi wyskoczyło...aż takiej dobrej pamięci nie mam >:(

18. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

W kreciki nadal nie da się grać. 2 pkt. z gry, to szkoda wejściówek. Pytanie, czy kiedykolwiek się poprawi. 8)

19. ekot57

ekot57 Czeladnik forum

Czy tylko mi się wydaje że w "siłomierzu" w 3 fazie uderzania młotem (tryb najszybszy) na tym górnym wskaźniku ta wskazówka nie dochodzi do końca na godzinę 3 tylko zatrzymuje się na godzinie 2. -.-

20. tabeh

tabeh Zaawansowany

W ktoś z Was gra w baloniki? W tym evencie masakra, leca jak krew z nosa, a czas goni. Ledwo udaje mi sie ugrac 250 pkt. Tez tak macie?