Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. anja1547

anja1547 Okazjonalny autor

Odświeżam często farmę, chyba że co parę minut mam się wylogowywać i logować ponownie. To już totalnie stracę wiarę w tą grę.
    A zakupu dokonałam przed 22 :/

izabell2468 i krasnoludek10 lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To już byłby jakiś absurd.o_O
    W takim razie nie wiem.:oops:
    Pozostaje tylko PT.

3. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

A klonowanie też było przed 22? Bo jeżeli po 22 to nie liczyło za 1 SP, tylko za 2 SP....

krasnoludek10 lubi to.
  4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Klonować można cały czas, natomiast mini event z klonowaniem za 1 SP był w dniu wczorajszym w godz.10-22. Po godzinie 22 znów pobierało za klonowanie 2 sztuki SP.

krasnoludek10 lubi to.
  5. Pryku

Pryku Baron forum

Mam focha na kolo do odwolania..... na 10 krecen dal mi 6 razy monety nie wiem po co :cry:xD

krasnoludek10 lubi to.
  6. hanzos

hanzos Ekspert forum

warto oddawać przedmioty/rośliny/zwierzęta do utylizatora ? można coś tam fajnego uzyskać , czy tylko farmerki?

krasnoludek10 lubi to.
  7. zazulec

zazulec Książę forum

Tylko farmarki.

aleksandra i krasnoludek10 lubią to.
  8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Takie tam :inlove:

9. mahartka

mahartka Baron forum

a się zastanawiałam o co chodzi z tym ptakiem ;) a to przecież dziś 1.04 to i się wszystko wyjaśniło ;)

kalinamala, krasnoludek10 oraz olgs3 lubią to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zastanawiam się czy jest sens na niego klikać przy takich nagrodach8) Ze skrzyni bonusów od wieków nie dostałem bonusu na plony a na nim najbardziej mi zależyxD:cry: Resztę nagród można łatwo zdobyć codziennego farmerskiego dnia i/lub jest ich bardzo mało.

EDIT: Jednak klikam i pierwszy poziom zaliczony na lisku, na telefonie:p Teraz przerwa, bo jak nic nie robiłem i czychałem na tę Panią Jaskółkową na mapie, to minęło 6 minut a chwilowo nie mam nic do roboty na farmie, bo i tak aktualnie zbieram kombajnem (wydałem 4mln na masło orzechowe)xD Zaległe zadania ze studiów same się nie zrobią (nawet jeśli nie trzeba ich wysyłać na Moodle), podobnie jak porządki w domu:p

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2021
    nuka20 lubi to.
  11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ej Tomasz , no...
    Weź nie marudź
    weź się rozchmurz
    i ptaszysku pióra strzep.
    Nie pogardzaj nagrodami
    bo kto gardzi ten jest ...
    kiep :p;)
    Ja tam go pacam ile zdołam a Mietka siedzi z boku i mi kibicuje wołając co rusz; bij w ten czerwony pysk, bo on tu na przeszpiegi przyszedł, czy sezon robimy - albo raczej dlaczego nie robimy xD:D patrz jak do stodoły żurawia zapuszcza przy tych fikołkach :pxD i jakim wzrokiem na nas spogląda wyskakując to z lewa, to z prawa, to od góry :D.
    Jak mi pierwszy raz w nocy tak znienacka wyskoczył to o mało z krzesła nie spadłam xD:cry:tak się zestrachałam, bo wokoło cisza, ja sobie zbieram spokojnie z pól a tu naraz mi się taka czerwona gęba z wytrzeszczonymi ślepiami zjawia niespodzianie .
    A to trochę szkoda, że jest limit tych nagród - choć z drugiej strony może i dobrze, bo jakby dawał cały czas to by pewnie dziś u mnie przedświąteczne roboty odłogiem stały :music::p

12. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Głównie po to napisałam tego posta. By każdy sobie sam zdecydował czy mu się opłaca i chce w to bawić.
    Nagrody są z gatunku - "przy okazji dobre co dają". Ale by się specjalnie o nie spinać, starać czy zabijać... to już nie.
    Jak niektórym chodzi (a w zasadzie nie chodzi) gra, można na forum poczytać. Wtedy te 95 jaskółek może trochę czasu zająć... i tylko popsuć nerwy, gdy ma się nastawienie, że za którymś razem to floreny ze skrzynką piccolo może polecą ;)

No i każdy powinien mieć w miarę równe szanse na zdobycie wszystkich możliwych nagród. A z "wolnym" czasem u Graczy, bywa różnie.

13. Pryku

Pryku Baron forum

No wlasnie.. a ja trafic nie moge :cry: xD

miwi45, krasnoludek10 oraz kalinamala lubią to.
  14. eurb

eurb Zaawansowany

kompletnie nie zwracałam na niego uwagi, ot straszydło latające po planszy dla kawału. Okazuje się że jednak nie tylko lata - idę zapolować

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Tu jest najlepszy:D

to zawadiacko-proszące spojrzenie :inlove:
    Mietka ciągle się zastanawia czy on chce żeby mu pomacać, czy może by pomalować te... no... pisanki xDxD

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Siedzę sobie raniutko cichutko na farmie, wszyscy śpią a ja próbuję coś podziałać, mimo że mnie ten drań kompletnie rozprasza. Ale trzymałam się dzielnie i tylko uśmiechałam pod nosem, dopóki kanalia nie wyszła tanecznym krokiem z prawej strony okna i nie zakręciła wyzywająco kuperkiem z tym maślanym spojrzeniem... Ryknęłam takim śmiechem, że chyba nawet sąsiedzi się pobudzilixD:cry:xD

17. iza_79

iza_79 Książę forum

idzie tego ptaka jakoś wyłączyć? po zrobieniu całości nadal się pojawia, ale efekt tego taki że klient się wiesza.
    całe szczęście xDxDxDxD że udało się błąd z f5 naprawić :wuerg:

miwi45 i krasnoludek10 lubią to.
  18. wiesmanokubo

wiesmanokubo Młodszy ekspert

Hmm, nie wiem, czy zwróciliście uwagę, na planszy sezonowej w miejscu, gdzie Joachim zawsze stoi, jest teraz tabliczka BRB - z angielskiego "be right back", czyli "zaraz wracam" :p Niby nic, ale sympatyczny akcent, taka dbałość o szczegóły ;)

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I właśnie za takie drobiazgi kocham Farmę:inlove:

20. Rock

Rock Koneser forum

Ja najpierw z rana to BRB wypatrzyłam i się głowiłam, co tu za zmiana zaszła bo na pewno tego tam nie było, a dopiero potem jak mi Joachimek zza ramki nie wyfrunie... no stan przedzawałowy był normalnie xD