Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fargul

fargul Aktywny autor

A są gdzieś zbiorczo rozpisane te plusy, co który daje?

krasnoludek10 lubi to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

sikire - Twój post z samym cytatem usunęłam. Żeby post został, to po zacytowaniu czyjegoś wpisu napisz coś od siebie.

krasnoludek10 lubi to.
  4. fargul

fargul Aktywny autor

krasnoludek10 lubi to.
  5. michal01096

michal01096 Wyjątkowy talent

No właśnie dla kogoś kto chce wbić szybko poziomy to bałwanek w sam raz a dla mnie to trochę bez użyteczny przedmiot (chociaż mam 12 sztuk bałwanków xDxDxD) bo tam gdzie go postawiłem (ozdobny ogród) to odwiedzam to miejsce co kilka dni a czasami raz na dwa tygodnie xDxD:oops:

Szkoda że w tej aktualizacji skleporamy nie dali itemów od franka... Pnącza stoją puste...

A ktoś sie orientuje co ile jest wyprzedaż przedmiotów z imprezowego koła?

I znowu wydawanie kasy ale te meduzy muszę mieć :D Kupię gwarantowany pakiet i te 30 tsów w pasku będzie leżeć z miesiąc bo demolować farmy nie będę by je postawić xD

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2021
    pies008, darbus1961 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. darbus1961

darbus1961 Zaawansowany

Meduzy mnie na Bahamie nie interesują ponieważ misja patrząc po nagrodach dla tych co potrzebują Złote Banany i TPD także to nie dla mnie

Magdam.1__ i krasnoludek10 lubią to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No i kto tam ma dla mnie meduzę,hm?:pnic się nie chwalicie...

8. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

nie chwalą bo jutro będą dopiero ;d

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ech...Szkoda,bo misja już jest,to bym zrobiła :D Żartuję,oczywiście nie doczytałam daty...:cry:

krasnoludek10 lubi to.
  10. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam najpierw niech firma naprawi wszystkie błędy gry a nieco co miesiąc nowe zagrody, nowe drzewa nowe pnącze albo nowy item i tak w kółko i jeszcze wyprzedaż do wyprzedaży katastrofa :wuerg: Jedyne co się im udało to w miarę przenosiny na unity i te eventy trwające do 22 godz.8)

11. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

hahah juz błędy widzę ;d czyli lwy czy zebry pomaranczowe??

12. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Pomarańczowe lwy są już od dawna, jak dla mnie na 100% są to zebry :D

13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

meduz brak z 5 prób ale za to modliszki sie trafiły

14. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Witam wszystkich.
    Kupiłam wczoraj 3 zagrody w przypływie szaleństwa i ... proszę wyskoczyła 1 meduza :inlove:. Nie pamiętam, kiedy los był dla mnie tak łaskawy.

15. gosiaczek7991

gosiaczek7991 Okazjonalny autor

Dzień dobry:) Co prawda nie trafiłam meduz, ale wyskoczyła ośmiornica (nie miałam), różowe małpki i pomarańczowe papugi. Jak na moje szczęście nie jest źle;)

16. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Meduzy nie zaszczyciły mnie swoja obecnością na mojej farmie :) pewnie wodę mam za twardą :p

Za to rybki uwielbiają się u mnie pluskać :D

Ogólnie dziś wpadły 4 migoczące flądry :D

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

...ale kuszą
    Meduzy i koszatki za 40zł +po 15 potencjalnych. Teraz nie opłaca się brać koszatek z sezonu za kasę...
    Na razie jestem twarda i nie kupiłam tych pikseli, ale nie powiem, że nie kusi.

ANASALKA, krasnoludek10 oraz draculik34 lubią to.
  18. iza_79

iza_79 Książę forum

mnie też, do tej pory tylko kombajn i młyn a dziś kuszą oj kuszą, wymyśliłam że jutro podejmę decyzję :) daj znać jaka będzie Twoja

ANASALKA, kaska860 oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Teraz zauważyłam, że trwa pełnia :p

apulisia72 i krasnoludek10 lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja oczywiście zapomniałam i nie zauważyłam xD
    Byłby jakiś event z Pełnią powiązany to może bym pamiętała ale jeszcze doba została to coś tam jeszcze na noc i jutro posieję :)

krasnoludek10 lubi to.