Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. winiulka

winiulka Ekspert forum

cześć, kręceń ok 100 i nic
    a kraken odbija mi się czkawką

2. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

witajcie zycze wam wesołych swiat i szczesliwego nowego roku ale nie wiem dzie prosic o pomoc nie chce tych rzedu chmur bo nie mam co na nich postawic brakuje mi duuuuuzo wiec co to za prezent pozdrawiam serdecznie

HotFarmer3387 lubi to.
  3. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Hej, a może nie warto uruchamiać?
    W tej chwili pojedynczy item z bonusami daje mi znacznie więcej PD niż cała gałązka.
    Moje pnącza będą bezużyteczne, ale to kwestia czasu.
    Kiedy już będę miał na polach wydajniejsze itemy, uruchomię pnącza (bo ziarnko do ziarnka i zbierz się miarka)

joannak66 lubi to.
  4. Renata111113

Renata111113 Okazjonalny autor

Nagroda świąteczna bardzo fajna. Tylko jak znaleźć itemy na farmie. To duże wyzwanie

5. abask

abask Komandor forum

Jedno pnącze odpaliłam a do drugiego brakuje mi bałamutnej bieżni.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Na farmie (w sensie na łąkach) to pół biedy. Gorzej gdy ktoś upchnął itemy na różnych odnogach pnącza. Można się "zaszukać";)
    Przezornie wszystkie itemy od Franka trzymałam w pasku i z uruchomieniem nowych gałązek nie było problemu:)

Renata111113 lubi to.
  7. Pryku

Pryku Baron forum

wlasnie i mi sie nie chce przegladac tych 200 pnaczy ;d haha dali mi prezent pod choinke :D

Renata111113 lubi to.
  8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Fajny pakiecik prezentowy :) jeden item się mi zawieruszył ale całe szczęście na ogrodowym był

Oj aj ej
    to tak jakby narzekać że w prezencie buty dali a skarpet nie :pxD

olgs3 i orkiszowiec lubią to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli kompletnie nie możecie znaleźć tych itemów, to Pomoc techniczna je znajdzie. Tylko miejcie na uwadze, że dziś Wigilia, a jutro Boże Narodzenie, a w PT też ludzie pracują;)

oset53, Pryku oraz -norbijas- lubią to.
  10. Pryku

Pryku Baron forum

Mam "gnoja" ale na 40 krecen i tak z 5 strzygalni i 3 jodly ;/

czechu79, md_m oraz MaraAcoma lubią to.
  11. Madzia_84

Madzia_84 Czeladnik forum

Mam pytanie odnośnie prezentu świątecznego i zawartych w nim dwóch rzędów chmur. Czy jeśli nie mam odblokowanego cudownego pnącza, to te rzędy mi przepadają czy będą widoczne po odblokowaniu pnącza? Nie za bardzo rozumiem samego sensu pnącza, ale myślę, że nieco mi się to wszystko rozjaśni, jak już je będę miała :p

12. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Daliby chociaż przycisk do usuwania niechcianych pnącz to człek by sobie klikną i po kłopocie ...
    Wesołych Świąt

ola88888, Magdam.1__ oraz QAtaner77 lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie zdobyte rzędy będą czekały do czasu odblokowania Cudownego pnącza, ważne żeby oprócz rzędów zdobywać też itemy jeśli są na te rzędy dedykowane.

14. czechu79

czechu79 Generał forum

Mam i ja na ok 100 kręceń przylazł

QAtaner77, gosiunia007 oraz MaraAcoma lubią to.
  15. michal01096

michal01096 Wyjątkowy talent

U mnie na 120 losowań wypadło 8 bałwanków 7 krakenów 8 wiewiórek 4 zimowe domy 3 jesienne 4 letnie ale najbardziej mi zależało na wiosennym którego nie mam ale po 120 losowań wylosował sie jeden :D Teraz tylko mi brakuje Zwykłego Zgrzybiałego domu :c
    Szkoda że wróciłem na farme dopiero w październiku i brakuje mi itemów na te pnącza od franka :/ Będą dostepne one do kupie kiedyś może?

16. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Beda za farmarki. 1 item chyba za 750.

Balwan nadal mnie nie lubi....

17. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

1 bałwan zawitał do mnie z zielonych wejściówek, wykręciłam ich 85. Pozdrawiam wszystkich :D

czechu79, MaraAcoma oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. Metressa

Metressa Czeladnik forum

Czy jakaś dobra duszyczka podpowiedziałaby mi jak odblokować pnącze, z którego chciałabym wyciągnąć item do świątecznych rzędów chmur ?

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Gdy gałązka będzie gotowa do zbioru, to jej nie zbieraj, tylko ściągnij interesujący Cię item. Klikasz na item i pojawia się młoteczek. Klikasz w młoteczek i ściągasz item.

Metressa lubi to.
  20. Pryku

Pryku Baron forum

Ja 2 itemow nie moge znalezc jeszcze rano sprobuje gdzies musza byc, moze jeszcze raz przeszukam odzdobne a jak nie to PT