Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Zdecydowanie, bo nawet na lepszych perfumach marne efekty xD
    Jednak wrócę do karmienia ptactwa :music:

2. Pryku

Pryku Weteran forum

a od 2go bedzie lipa na event hodowlany ;p

3. anna0089

anna0089 Książę forum

A ja się bawię klonowaniem. skutki są rożne. Po raz enty sprawdza się u mnie, że największe przeskoki mam z podstawowych zwierząt

trafiła się taka perełka- super nietoperz :D -i jaszcze na normalnych perfumach :p

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W ferworze szukania "bazghołów" nie przegapcie informacji o aktualizacji Skleporamy >>klik<<;) Pojawiają się w niej nowe pozycje, w tym część będzie dostępna za SG lub FL :)

BiałyTrabant likes this.
  5. fkamil

fkamil Komandor forum

To mój z wczoraj :)

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pogadamy jutro...;)xD

bona53 and abc2016 like this.
  7. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

dlaczego nie ma tego dostępnego co jest zaznaczone na pomarańczowo czy to pryma aprylis że to jest dostępne

8. BA_Marion

Może dlatego, że ta aktualizacja wchodzi w życie 02.04.2020 o godz. 14:00, czyli jutro;)

gretag and -norbijas- like this.
  9. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

mi pokazuje zegar że za 29d będzie aktualizacja a nie za dzień

gretag likes this.
  10. BA_Marion

To co Ci się pokazuje, to nie kiedy będzie aktualizacja w grze (czyli czynność dokonywana w określonym czasie przez Centralę), tylko kiedy będziesz mogła ponownie kupić zakupione dzisiaj przedmioty z zakładki "Ograniczone" - za 29 dni.

gretag likes this.
  11. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Czy kupon na 24 godziny nie jest przypadkiem za 15 f ?
    Na niemieckim i węgierskim forum za 15 a u nas za 20 fl.

12. BA_Marion

Patrzę w naszą rozpiskę i tak, kupon na kombajn na 24h będzie kosztował 15 FL a nie 20 FL. Zaraz to poprawimy w FAQ. Dziękujemy za zwrócenie uwagi:)

Ciasteczkowa♥ and gretag like this.
  13. BA_Marion

Poprawione:)

BiałyTrabant likes this.
  14. danulka61

danulka61 Forumowy żółtodziób

jest baby bom a ja nie moge robic tego ewentu bo jak wchodze to mnie kieruje do sklepu po kupno paszy i perfum

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

danulka61 faktycznie ikona kieruje do galerii a nie możesz wejść do oazy i włożyć zwierząt do hodowli?

16. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Wczoraj miałam sporo pięknych przeskoków z hodowli, więc zużyłam spore zapasy SP. Zostało mi tylko 1350 :p
    Dzisiaj niestety sprawdza się u mnie, że kolejne dni BB są mocno słabe: same cofki z miksów, a "po bożemu" przeskok tylko o jedno oczko, mimo ekskluzywnych perfum. Kończę zabawę, ale i tak jestem zadowolona, bo kilka różowych warsztatów na G&T wybudowałam :)

JJoanna and Ciasteczkowa♥ like this.
  17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie dokładnie tak samo :cry:

olgs3 likes this.
  18. kama454

kama454 Okazjonalny autor

czekam na abonament na mlyn a tu znowu sezonowi pomocnicy chyba cos nie tak...

19. BA_Marion

Poprzedni Abonament na młyn trwał od 8 do 9 marca >>klik<<. Mam nadzieję, że wkrótce się pojawi:)

olgs3 likes this.
  20. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Chyba nie brałam nigdy udziały w owocowym targu, ale teraz chciałam złapać trochę farmarek. Czy ktoś może doradzić, która wpłata będzie najlepsza?