Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

Widziałam widziałam to prepaskudztwo ;) Kiedyś mi wylazło a drugie chyba kupiłam i już w tartaku siedzą :)
    U mnie standardzik jak zawsze - wszystko w mniejszej czy większej ilości ale jest i jak czegoś nie dorwałeś po podejdź no do płota w odpowiednim momencie
    Uff dobrze, że po ciuchci bo mi się strzygalnie pokończyły i już kombinować zaczęłam z rudzikami ;) czy aby aż tyle tego potrzebne nawet jak rozdam połowę ;)
    Powiem Ci........nic pięknego to nie jest dlatego chyba idzie w mixy.....zbierane już po BB będzie ale może właśnie dlatego coś skoczy...... muszę się tylko jakoś przemóc - różowa zagroda czy warsztatowa wtopa ;)

talarek1961, fkamil oraz MYSZKA2005 lubią to.
  2. fkamil

fkamil Komandor forum

No odezwę się, ale raczej na kawę, ewentualnie ciastko. U mnie odjechały żółte słonie 6x w zamian za tajemniczą zagrodę na główną farmę. Trochę uzbierałem kozic i nawet parę różowych zagród, event udany.

3. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Jeszcze jest nadzieja... Wystawiłam ostatnie 3 ładunki. Może w końcu trafi się żel. :oops:
    A podobno całkiem często się trafiały. Nie u mnie.:cry:

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Nic dodać nic ująć, dokładnie mam tak samo, co z tej trójki wyrośnie - zobaczymy.

tigre i MYSZKA2005 lubią to.
  5. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ja mam kilka to się wymienimy na G&T :)

6. opel57

opel57 Zaawansowany

Witam a dziś tylko z super perfumy i całkiem nieźle

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Bry.
    Odsłoniłam dziś ostatnich kilka ładunków z ciuchci i jestem zadziwiona.... pozytywnie. xDJak u nieboszczki Chmielewskiej " Wszystko czerwone" :cry:xD Dostałam też pomarańczowe żółwie:inlove: i wilki :inlove:
    I sporo gaciowych... o_O Różowe osły, świnki, owce, krowy, konie. xDJak na jedną łąkę wysłanych żółci wynik uważam za imponujący.

8. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

To drugi do kolekcji, zastanawiam się, czy zrobić różowe zęby.

9. sylwiawietrz

sylwiawietrz Mieszkaniec forum

Ostatni rozpakowany ładunek i..... totem tiki :) warto było zainwestować :)

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ostatnie trzy rozpakowane no i 2xnauszniki i masło orzechowe, już sama nie
    wiem czy mam się śmiać czy płakać.:wuerg::cry:xD

11. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Przyłączam się. U mnie pałeczki, bąbelki i pachołki.

12. ania-miyu

ania-miyu Mieszkaniec forum

Zebrałam dziś ostatnią partię ładunków, co drugi to... bąbelki. Żel się na szczęście też trafił, uff! Do tego czerwone kozice. Z czerwieni i warsztatów było wszystko co możliwe
    Smuteczek, bo nic różowego nie przybyło. A te okropne rogacze całą łąkę mogły by chyba obstawić :sleepy:

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Większość dąży do białych zębów, a Ty o różowych piszesz ;) xD
    swoją drogą, dentysta to by chyba zawału dostał, gdyby ktoś w różowych zębach do niego przyszedł :p

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Mnie na 2 pełne łąki (88 ładunków) trafiło się łącznie 6 różowych zagród.

15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Pod warunkiem, że ma się własne a u protetyka, mogę zrobić białe i różowe wtedy będę miał na zmianę.

16. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

Odkryłam ostatnie trzy ładunki i 2x fabryczka żelu i nauszniki :D na wyspie miałam lepsze wyniki, niż na farmie ale czerwone kozice i jaki mam.

17. rysio

rysio Półbóstwo forum

RAPORT z pociagu:
    * farma = wszystko na czerwono, ani jednej rozowej
    ropucha 3/ kozica 3/ borsuk 6/ krolikarnia 1/ jak 5/ rudzik 5/ strus 1/ jelonek rogacz 3 = 27 szt
    * Baha
    zwykle =pacholki drog 4/ babelki powietrza 3/ nauszniki 6/szczoteczki do zebow 3/ warsztacik tiki 2/ wytwornia zelu 3
    pomaranczowe =tkalnia dywanow 2/ tolarnia paleczek 3/ wytwornia bikini 1

suma 27 szt

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2020
  18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorne duszki, ;)
    niestety, tylko ostatni dzien mi zostal na jazde pociagiem, :sleepy:, real nie pozwolil,:)
    ale pojezdzilam na farmie, na bahamie tylko raz:), wlasnie postawilam ladunek, jak nie zasne , zobacze co wyskoczy;),
    na farmie :), hmmm, jak nie lubie czerwieni, wlasnie dostalam tylko czerwonexD, bede musiala ja polubic;),
    Rysio, jak masz za duzo wytworni zelu, zamawiam jedna jak bedzie mozna je wymieniac na GT, ;), nawet nie wiem, jak wyglada;)
    Pozdrawiam, spokojnego wieczorku;)

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2020
  19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

dzisiejsze BB

20. kamder

kamder Hrabia forum

Po wypakowaniu 30 tajemniczych ładunków na farmie wyleciały takie zagrody
    6 czerwonych oczek dla ropuch, 5 czerwonych borsuczych jam, 3 czerwone rudziki, 4 jelonki rogaczy, 4 czerwone jaki, 3 czerwone kozice, czerwone pawie i ryby oraz różowe nietoperze, strusie i stajnia. Ogólnie jest dobrze :).
    Z 30 ładunków na wyspie najwięcej wyleciało fabryk tiki i szczoteczek i tylko 1 szt. żelu do włosów. :oops:

magdusia668 lubi to.