Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

-.-[​IMG] Nie będzie warsztatu :cry::cry::cry:

olgs3 lubi to.
  2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

U mnie jest tak nagminnie.Jakas niedoróbka...
    Kliknij w krzyżyk i jeszcze raz wejdź.Wtedy pokaże ci się czas jaki pozostał do przyjazdu ewentualnie zagroda będzie już w pasku.

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

O nie
    straszne to
    że Cię pokusiło miksować
    ale wtopa :cry:

olgs3 i gosiagosia60 lubią to.
  4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Az przykro patrzeć:(

gosiagosia60 lubi to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

U mnie to normalka. Dlatego hoduję tyle zwierza ile potrzebne do eventów, a misje hodowlane leżą odłogiem. Szkoda SP.

Magdam.1__, oset53 oraz gosiagosia60 lubią to.
  6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ałaaa, aż mnie zabolało......u mnie tak samo by wyszło
    ale kto nie ryzykuje podobno szampana nie pije ;)

7. gosiagosia60

A bo się wkurzyłam,że nic nie mogę wydusić,no to nie wydusiłam i tu :p Szampana nie będzie xD:cry:xD

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    W rekiny się już nie bawię. Coś tam siedzi w inwentarzu i wystarczy.
    Pociąg mnie bardziej rajcuje. Zawsze stawiałam na zagrody, bo można było różowości tanim kosztem trafić, ale tym razem robię mniej , więcej pół na pół, choć sama nie wiem czemu skoro warsztaty są nieekonomiczne i zazwyczaj siedzą w pasku.

9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jak masz pod reką słodki to łyknij...trochę gorycz zniwelujesz;)

A to mamy takie same mało wydajne oazy.Eventy i tylko tyle.Raz na ruski rok wyskoczy coś extra.Do hodowlanych nie zaglądam bo wciąż pracuje na dorobieniem sie wszystkich różowych warsztatów.Jeszcze zostało 5 starych i rekiny

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jak to się mówi - jest ryzyko, jest zabawa:oops:

Nie chce mi się przyśpieszać pociągu, więc wielu kursów nie zrobiłam. Na Wyspie wpadły 2 fabryki żelu i 1 fabryka bąbelków (plus parę takich, na których mniej mi zależało) i chyba tym się zadowolę. Poluję teraz na czerwone kozice, ale póki co bezskutecznie. Tyle dobrego, że 2 x czerwone borsuki się trafiły. Próbuję dalej:)

11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Ałć :(
    Ja się już dawno nauczyłem, że miksy to nie dla mnie. Klasyczne podejście nie daje jakichś szałowych rezultatów, ale przynajmniej unikam takich spektakularnych wpadek.

olgs3 i gosiagosia60 lubią to.
  12. mahartka

mahartka Baron forum

jeszcze tylko bąbelki do mnie nie zawitały z pociągu.. żel przyjechał w pierwszej partii ;) na farmie wszystkie czerwone trafiłam, ale że wysyłam więcej na warsztaty na wyspę to tylko po jednej wpadło :)
    trochę pogoniłam wczoraj i dzisiaj też parę :) i teraz na spokojnie jeszcze coś będę wypuszczać i odbierać :)
    żółte trufle są doskonałe ;)

talarek1961 i gosiagosia60 lubią to.
  13. gosiagosia60

A tam,wpadki są wpisane w zabawę ;) No co ja zrobię,jak miksować lubię..Połowę fabryki mam,drugiej kiedyś się dorobię.:p

talarek1961, olgs3 oraz kalinamala lubią to.
  14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Nie płakusiaj tylko trzymaj tego żela choć jednego dla mnie do wymiany :) bo u mnie tiki i nauszniki a żelu brak - nie będzie czym dla Walentego koafiury zrobić :( ałć... też mi się płakać chce bo i czekoladki w kształcie serca może nie być :oops:

15. MOD_Zgredek*

Ja znalazłem zestawienie: aksolotl + tygrys. Równiutki 1000. Ze 20 składów nim obstawię :)

16. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Powoli mam tego pociągu dosyć, wszystko przywiózł oprócz żelu.
    No cóż poszukam na G&T u tych co mają w nadmiarze.

17. aj29

aj29 Forumowy żółtodziób

odezwij się przy następnym GT, coś ci podeślę mój nick aj29

oset53 i antonina-farmerska lubią to.
  18. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

brawo jak pieknie:)

a u mnie brak zelu:(

Posty połączyłam. Nie pisz ich proszę bezpośrednio jeden pod drugim, jest to niezgodne z regulaminem forum. Jeśli chcesz coś dopisać - korzystaj z opcji "Edytuj".
    Zapoznaj się proszę z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lutego 2020
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Łomatko.
    Podrzucę ci różowe kameleony, bo u mnie wysyp 8):wuerg:xD

A za ten czerwony czajnik czy hantel z uchwytem w białe paski to grafik powinien wylecieć na zieloną trawkę 8):wuerg:

20. MOD_Zgredek*

Może dlatego, że żel to na wyspie - w tych drugich ładunkach :oops:

I gdzie będą mieszkać jelonki rogacze? :p