Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

Na 20 ładunków z Bahamy 3 fabryki żelu do włosów, 1 wytwórnia bąbelków powietrza, 2 f. pachołków drogowych :D

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ja kupuje symbolicznie dwie i albo sie uda albo nie. I tak kiedys zagroda bedzie w balonie albo w jakims evencie, a misja w spoldzielni moze poczekac. Z Tajemniczych dostalam to co nowe po 2 sztuki i tez nie szaleje.

talarek1961 i Rosemerta lubią to.
  4. betty10

betty10 Zaawansowany

kupilam 5 tajemniczych na wyspe i mam modliszki :D:p

5. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Nareszcie trafiłam nowość:inlove:-modliszki zagościły u mnie na wyspie:inlove:-chyba za 7 ts-em;)
    Express przywiózł z wczorajszych ładunków:
    na 24szt:
    5x czerwone kozice
    4x czerwone borsuki
    kilka jaków,rudziki,żaby,nietoperze,ropuchy,bobry,jelonki
    do tego różowe kameleony i kaczki:)
    oraz
    na 21 szt:
    3x pachołki
    3x szczotki do zębów
    4x nauszniki
    5x tiki
    4x żel do włosów:)

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2020
  6. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mnie bardziej chodziło o żółte ulepszenia baaaaaardzo starych zagród, któtych potem się trzeba pozbywać w expresie,bo na gt nikt tego nie chce. Ale dzięki temu sporo ładunków jest

Pytanie do moda/admina : kiedy będzie abonament na młyn, bo już 2 miesiąc nie ma?

7. fietole

fietole Koneser forum

Abonament na młyn jest właśnie dzisiajxD

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak to drugi miesiąc nie ma? Był miesiąc temu, tutaj jest ogłoszenie z dnia 7 stycznia 2020 i jest dziś od godz. 10:00: Abonament na młyn.

talarek1961, olgs3 oraz niki1990 lubią to.
  9. saktura

saktura Mieszkaniec forum

Mój pociąg nie nadąża jeździć z tymi wszystkimi żółciami. Szkoda że nie ma opcji powtórz, bo już mnie trochę męczy wpisywanie żółt...
    Najlepsze tajemniczości wypadły na baha - żel x2, pachołki x2, dywany pomarańcz x2, nauszniki, szczoteczki
    Farma- rudziki czerw, ropuchy czerw x2, borsuk czerw x2, jak czerw x2, krowa czerw

10. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja sobie ustawiłam segregowanie wg wartości i tylko do kliknięcia zakładka ulep. warsztaty- na samym początku te wszystkie strzygalnie i kacze - sporo fajnego dobra ciuchcia dostarcza :)

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Mój pociąg stoi .
    Na farmie super , wszystko wpadło , kozice 7 , jelonki 7 , borsuk 4 , jak 4 , ropuchy 4 i pojedyncze krowa , kurnik , owce i różowe kameleony .
    Wyspa gorzej , żel tylko 1 , ale za to tiki 9 , szczoteczki 9 , nauszniki 3 , pachołki 3 , masło 1 , bikini 1 .

12. mahartka

mahartka Baron forum

ja dopiero drugi pociąg puściłam :/ zgapiłam się wczoraj :D

kamilcia4666 lubi to.
  13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Szczęściarze u mnie nie chce pociąg przywieść żelu do włosów ,jakąś inną drogą jeździ

14. puniak3

puniak3 Moguł forum

u mnie też nie myśli żelu dostarczyć no cóż ale się już przyzwyczaiłam że mi się z same odpady dostają już mnie mdli od pomarańczowej tkalni

15. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

A u mnie jak na razie jedna wytwórnia żelu przyjechała a tak to pachołki albo nauszniki ale do poniedziałku jeszcze mam nadzieję żel przyjedzie :)

kalinamala i talarek1961 lubią to.
  16. Pryku

Pryku Baron forum

Ja co najciekawszego to bombelki powietrza poza tym papuzie czerwone... na glownych to chyba 2x jakieski czerwone. Jednak nocka w pracy przede mna wiec mysle ze cos z nowosci wpadnie.

talarek1961 lubi to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

ja dopiero sześć składów wysłałam na wyspę ale żelu nie dowiozło. może nocnym składem przyjedzie ;)

kalinamala i talarek1961 lubią to.
  18. anek056

anek056 Czeladnik forum

i znów ewent... i pakiet 30 drzewek za 600 florenów.... :) 30 drzewek kupionych luzem 450 florenów... kupiłam luz.... i co ??? wzbogaciłam sie o 16 zagród (ulepszonych) czerwonych pand... 2 wytwórnie bąbelków... 2 zagrody dla mant... warsztacik totemów... i pozostałe pojedyncze sztuki... to była mój ostatnia inwestycja w farmieramie... czuję się znów oszukana...

tereska1108 lubi to.
  19. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

my też czujemy się nabici w butelkę ale u ciebie to super kupiłaś drzewka a dostałaś zagrodyxDxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry::cry:zagraj w szachy może wygrasz miliony w totolotka

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2020
  20. bunny132

bunny132 Generał forum

u mnie na 5 wsadów: wytwórnia masła orzechowego, 2 razy fabryka szczoteczek do zębów i na koniec fabryka totemów tiki i fabryka żelu :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::D:D:D:D:D:DxDxDxDxD