Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:inlove:Serdecznie dziękuję,chociaż to miał być żartobliwy post :D Przecież taka jedna parasolka nadmiarem PD nie sypnie xD:cry:xD No i już wiem,co hiciorem na tym GT będzie-parasolki i szynszyle...8) Ech...Co by tu szukać,czego nikt nie szuka?o_O

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiem, wiem że jedna parasolka to kropla w morzu potrzeb :cry:
    No ale kurcze Nagniotek nie chciał dać więcej xD
    Na otarcie łez muchołapkę ci dorzucę 8)xD

Tak się zastanawiam nad tą szynszylą 8)
    Bo to trochę jak chihuahua, czyli (brr, biedny spellchecker) cziłała.
    Samiec powinien być cziłał, czyż nie...? xD

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

spróbowałam dzisiaj BB,chyba może być 8)

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

farmerroza - Twój post usunęłam, ponieważ do zamieszczania ofert na G&T są już utworzone dwa wątki i tam należy zamieszczać takie ogłoszenia:
    1. G&T- wątek dynamiczny
    2. słup ogłoszeń G&T

gosiagosia60 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. opel57

opel57 Zaawansowany

A to dzisiejsza zdobycz
    [​IMG][​IMG]

8. EfciaH

EfciaH Czeladnik forum

Jak uruchomic zakupiony Wzmacniacz żniw podczas pełni księżyca?

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Przeloguj się proszę i poszukaj go w stodole - zakładka "Spiżarnia" - leży tam na półce. Kliknij go, a później kliknij w zielony przycisk z ręką. Możesz go też znaleźć w inwentarzu zakładka "Towar konsumpcyjny" (tam, gdzie wszystkie skrzynie z towarami) - gdy go znajdziesz, wystarczy kliknąć w przycisk "Użyj".

EfciaH lubi to.
  10. EfciaH

EfciaH Czeladnik forum

Dziekuje. Okazalo sie ze mam 13 bonusow;)

MOD_Zgredek* i BA_Marion lubią to.
  11. farmer-igor70

farmer-igor70 Czeladnik forum

Jestem aktualnie w balonie bo aktualnie szukam jednego itemu, przegladajac te propozycje wymian zastanawia mnie jedno, farmerzy zycza sobie za nowosci takie jak manta, szynszyle rozowych warsztatow po kilkanascie papugowcow, a w nastepnych G&T wymienia sie za np. za jeden papugowiec albo beda mieli na wsad do pociagu, bo wczesniej czy pozniej zagrody beda w misji, albo w eventach. Jestem zadowolony bo wreszcie skompletowalem itemy na pnacze.

***kacper*** i Magdam.1__ lubią to.
  12. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

z tego samego powodu zastanawiam się, czy nie wystawić moich mant za muchołówki czy inne itemy dające PD. bo manty kiedyś w końcu spowszednieją a kilkaset tys. PD dziennie piechota nie chodzi ;)

grakula16 lubi to.
  13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

15. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

A ja mam żal o Gif&Trade, że za neonową zagrodę motyli nie otrzymałam koziomleczodrzewa. Nie wymieniałam się z nikim poza ofertami na Handel i Podarki. Jeżeli już tam znikają zamiany to nie mam co szukać na Farmeramie. Nawet ślad nie został, że doszło do wymiany. Kartka nie ukazała się, że doszło do wymiany, na pasku gdzie mogę sprawdzić co dostałam też nic nie było a neonowa motylarnia zniknęła. Było to wczoraj i od dzisiaj nie pracuję już na Farmeramie. A do pomocy technicznej nie będę pisać bo ona i tak mi nie pomoże bo nie mam dowodu, że robiłam wymianę. A miało być tak pięknie a jest"ZAKALEC" !!!!!!!!!!!!!1

16. MOD_Zła

Czy wymianę robiłaś w balonie?

Po wymianie w balonie warto odświeżyć stronę gry, żeby otrzymane przedmioty pojawiły się w inwentarzu. Jeżeli to nie pomoże to jednak napisz do Pomocy Technicznej z zapytaniem, co się mogło wydarzyć.

17. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

Od dawna balona nie widziałam w gif&trade! To kiedyś było ale bardzo dawno. Teraz gdy wysyłałam do sąsiadów prezenty bo byłam im winna za poprzednie prezenty, które od nich dostałam, to dochodziły. Chyba mnie ktoś chce zrobić rzeczywiście w BALONA.

18. MOD_Zła

Bo balona latającego nad miastem już od dawna niema, ale jego funkcja została zachowana. Wchodzi się teraz do niego przez zegar eventowy lub przez newsy:

Zapoznaj się, proszę z Poradnikiem. Szczególnej uwadze polecam zapis w tym poście: KLIK. Ten sam zapis znajduje się również w każdym ogłoszeniu o mini evencie G&T oraz w postach otwierających odpowiednie dla wydarzenia wątkach.

Przypominam, że na forum unikamy pisania wielkimi literami (Caps Lock).

19. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

Odświeżyłam wtedy stronę i nic nie wyświetliło. Po odświeżeniu zawsze wszystko znika.

20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie bardzo rozumiem ale wychodzi na to że wystawiłaś ofertę w balonie czyli tak jak piszesz
    robisz wymianę na Handel i Podarki
    czyli wystawiłaś coś za coś
    gdy doszło do wymiany to jest ona zapisana w dochody :)

wejdź w GT Handel i Prezenty [​IMG]
    pokaże Ci się okienko

wejdź w okienko zaznaczone na niebiesko
    są tam oferty które sama wystawisz w balonie w ofercie
    jakie wystawiałaś w balonie i jakie otrzymałaś w zamian

wejdź w okienko wysłane lub w dochody
    będzie tam zapisana Twoja motylarnia i za co poszła

tigre lubi to.