Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Przy 7 kręceniu wypadła zjeżdżalnia resztę potrzebnych itemów już mam, tylko kupon na 24h z ciekawszych nagród. Lecę odpalić pnącze :p.Powodzenia walczącym;)

2. tigre

tigre Fanatyk forum

No to ja po totka idę, pierwsza za drugim kręceniem :)
    Imprezewych 25 miałam i są trzy nowe itemy i dwa razy +100 do stodoły....no szok

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja nie mam -.-

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja też nie mam :(

gosiagosia60, aleksandra oraz morellaa lubią to.
  5. NiesamowicieZdziwiony

NiesamowicieZdziwiony Moguł forum

no to życze smacznergo skoro całą jadłodajnie kotleta odgrzałem, to stawiam każdemu aż sie skończa, nawet chlebka ani kartofelków nie trzeba ;p
    BOTA? chyba o czymś nie wiem ;/ albo już nie wiem co piszę? Chciałem tylko zasugerować lekkie podrasowanie kombajnu/siewnika na 1 lub max 2 automatyczne zbiory przez niego.

aleksandra i zzizzie lubią to.
  6. diorina

diorina Książę forum

Przeczytałam zapowiedź 2 X PD z pól ...przez cały wrzesień ?o_O Dobrze przeczytałam ? bo zaczynam się bać co wymyślono ...

pretorianka lubi to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O nie, ja tego konsumować nie zamierzam :wuerg:xD
    Tak się martwiłeś, że nikt nie zwraca uwagi, no to odpisałam...
    ... ale te pomysłowe kotleciki to mi już od pięciu lat uszami wychodzą, dziękuję nie 8)xD

Lekkie podrasowanie, rozumiem...
    ... później cięższe podrasowanie, bo na urlop jedziesz na taką wiochę, że o necie to tam jeszcze nie słyszeli...
    ... i tak dalej, i tak dalej.
    Trudno, to już jest taka gra, że trzeba się odrobinę postarać, żeby coś mieć 8)
    A botów to raczej nie wprowadzą, bo to jest wbrew ich interesom xD

8. NiesamowicieZdziwiony

NiesamowicieZdziwiony Moguł forum

wydaje mi się, ze podrasowanie kombajnu/siewnika na 1 max 2 zbiory i rozsiewy doprowadziło by do tego, ze ich interesy lepiej by sie rozwijały bo więcej osób by to chętniej kupiło. Postarać sie oczywisćie trzeba ale bycie murzynem zaczyna mnie drażnic ;(
    a w temacie eventow czy ja dobrze widze czy to jakis błąd w zapowiedaich na wrzesień? dwa razy pełnia ksieżyca? od 11 do 12 a potem od 21 do 22 września?
    a co do urlopu na [ciach] to na szczęście mam na swojej wiosce zabitej dechami swiatlowod dzialajcy z predkoscia 1Gbps nie to co w niezbyt odległej metropolii (20km) gdzie dostpne jest max 100mbps :)

Określenie nieodpowiednie na to forum usunęłam.
    MOD_Zła

dantic3 i aleksandra lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przechwalanie się szybkością łącza jest - hmm xD
    Myślę, że nie musisz aż tak przejmować się stanem interesów firmy, oni sami nieźle o to dbają 8)
    Ale jeśli się upierasz przy promowaniu takiego maluśkiego bota na wypadek nadgodzin, to droga wolna - opracuj pomysł i powieś w tym cudownym dziale z pomysłami.

A co do pełni, to cóż - albo pomyłka, albo będzie dwa razy z jakichś powodów znanych tylko firmie.
    Się okaże.
    A bo co...? xD

Post edytowałam i poprawiłam cytat zgodnie z oryginałem.
    MOD_Zła

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A bo ja wiem
    kto chce sobie ułatwić zabawę (żmudne sianie ,układanie pól ,zbiór pnącza itp ) na farmie i nie skąpi środków ;)
    to i tak kupi kombajn
    bez różnicy czy podrasowany czy nie

e firma zadbała o swój interes i przez co pewnie zwiększył się zakup pomocników ;)
    zabierając kombajn 12h za farmarki wrr :cry:

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

szesc krecen i pnacze aktywne.....

12. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

A u mnie 106 i pnącze dalej nieaktywne, nie wpadł też żaden bonus, koło do wymiany, bo nie chce współpracować, zresztą tak mam od zawsze...

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] Ufff...Pnącze wisi [​IMG]

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie jak nigdy szybko wpadł tym razem nowy item ale też żółte pióra nie zawiodły :cry:

zz.png :)

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

U mnie z wczoraj też szok.:eek:xD

Dwa razy po 100 % do żniw.:eek:xD

I szybciutko złowieszcza, w przeciwieństwie do kosmicznej, na która wypaprałam cały zapas ciułanych imprezówek:cry:xD

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przypomniało mi się, że trzeba pokręcić:

Pnącze kompletne :)

18. matthero

matthero Hrabia forum

Ja musiałem wydać jakieś 200 imprezowych, żeby ta ostatnia zjeżdżalnia wypadła! Za to wypadły mi 3 bonusy +100% do stodoły. SZOK! Ostatnimi czasami nigdy mi się ich wykręcić nie zdarzyło w tak małej ilości zużytych wejściówek... Za to co mnie bardzo zdziwiło, to na moim kole już nie pojawiają się żółte pióra, tylko żółte strzygalnie owiec! xD

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

200 imprezówek to u Ciebie mała ilość?????
    U mnie to duża ilość.:p

20. ewanta

ewanta Komandor forum

zużyłam około 20 imprezowych zanim ostatnia zjeżdżalnia wypadła- ale jest i pnącze wisi :p