Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Witam, szmat czasu...:)
    Dzięki, ja też w końcu napisałam:)

magdusia668 i -norbijas- lubią to.
  2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a fakt szmat czasu,,,dlugo Ciebie nie bylo na farmie...;)
    z tymi bonusami jest cos nie teges,,,nasi pisza w OO o 3 h,,,natomiast Niemcy o 6 h....
    Jeder der einen 100% Erntebonus für 6 Std. erdreht hat:

Bitte schreibt dann einmal direkt den Support an
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...rntebonus-neue-zeit.81634/page-2#post-3778293

magdusia668 lubi to.
  3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Wiem, wiem, właśnie też czytałam.

Ano, nie było ale wróciłam i póki co jestem;)

magdusia668 lubi to.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

cos tam zaradzimy ale to za pare dni...;)

magdusia668 lubi to.
  5. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Pytanko ?czy ktoś posiada- zna dobry sposób na Renzo Pirata;) bo od walenia młotem to głowa już bolixD

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
    Grevido i magdusia668 lubią to.
  6. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Szczerze.. nie wiem. Informacje mieliśmy o 3 godzinach, ale poczytałam trochę i dodałam o 6. Wstawiłam również ogłoszenie, że każdy ma się zgłosić, aby nikt nie miał wątpliwości. Najważniejsze, że był błąd i 24h Wam się należy.
    Miłego dnia :)

7. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Witam wszystkich,

ja właśnie miałam taki przypadek z tym 6 h, napisze do pomocy technicznej zobaczymy co odpiszą. Zastanawia mnie nawet jeśli to jak oni to uruchomią, mam nadzieje że nie na noc xD

Ja ma ten sam odwieczny problem na kole z cerberem, wszystkie itemy do pnącza mam już po kilka chyba po 6 a cerbera niestety nie,a najgorsze jest toże nie można się wymienić na G&T :(

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
    Reniarama i magdusia668 lubią to.
  8. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Bonusy +1 i 100% na moim kole od dawna nie występują, więc jestem wolna od powyższych rozterek.
    Bogatemu, jak tu napisano i byk się ocieli. Ale i biednemu też czasem się trafi.8) Jak ślepej kurze ziarnko ? Innej przypowieści nie pamiętam. :cry:xD Za pierwszym podejściem...8) Imprezówek z wiadomych względów nie nabywałam. xD

9. matthero

matthero Hrabia forum

W wesołym miasteczku renzo gram w strzelanie do balonów. Przeważnie mi się udaję zdobywać powyżej 20 monet... Jeszcze mi zostały 2 nagrody do wykupienia :) Jak je wykupię, to zrobię zapas monet na kolejną wizytę, bo weekendzik mam wolny i mam sporo czasu :) Życzę szczęścia i zręczności w minigierkach.

magdusia668 lubi to.
  10. miimii

miimii Forumowy żółtodziób

zamieniłam żetony na wejściówki do koła fortuny i nie mam ich w inwentarzu, czy ktoś miał podobnie?

magdusia668 lubi to.
  11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Oj tam, trzy godziny czy sześć, taka sobie pomyłeczka tylko 8)

Ja się zastanawiam nad czym innym: a niby skąd się wziął ten błąd, hę...?
    Wszyscy tu kochają teorie spiskowe (ja też zresztą, uwielbiam po prostu) - więc dlaczego nikt nie wpadł jeszcze na to, że to mógł być taki drobny teścik: jak szybko gracze zauważą skrócenie bonusu i jak bardzo się oburzą.
    Miejmy nadzieję, że wyniki tego testu zniechęciły firmę do wprowadzenia tego "błędu" na stałe do gry 8)xD

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

w Renzo nie ma wejściówek na koło fortuny:

magdusia668 i BA_Marion lubią to.
  13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

duzy6666 - Twój post usunęłam, nie offtopujemy (choć przysłowie mi się spodobało :D )

miwi45 i duzy6666 lubią to.
  14. duzy6666

duzy6666 Generał forum

okey nie mam żalu :)fakt autentycznyxDod tamtej pory pamiętam i uważam żeby mi ten garb nie wyrósł;)pozdrawiam i obiecuję że się poprawię :p

miwi45, tereska1108 oraz magdusia668 lubią to.
  15. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

NWO? Zbyt długo tu gram, aby zaprzeczyć :) Najgorsze jest to, że tacy gracze jak ja, którzy czasem, czasem częściej niż czasem, coś tam kupują za kasę, gdyż uważam, że gdzieś tam ktoś pracuje dla nas, są po prostu po cichu robieni w konia. To jest nie w porządku. Rozumiem, że błędy się zdarzają, ale ten jest zbyt "ewidentny". Pozdrawiam.

magdusia668, miwi45 oraz zzizzie lubią to.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja po prostu nie wierzę w taki "błąd", który radośnie przechodzi przez wszystkie możliwe warstwy, kanały, kanaliki, ścieżki, drogi, naczynia włosowate, jelita i inne takie, skutecznie opanowuje językowe nakładki na interface gry i konsekwentnie trwa w każdej możliwej postaci (jako wygrana potencjalna i faktyczna).
    Zgodnie z moją (przyznaję, niewielką - ale jednak) wiedzą w temacie, prawdziwy błąd polegałby raczej na tym, że wygrywamy bonus na te 24h, a tu zdziwko - on trwa/ma trwać tylko 6h.
    Ten rzekomo błędny bonus wymagał naprawdę sporej pracy, żeby go tak zgrabnie osadzić w grze 8)
    Praca nad cyzelowaniem błędu to pomysł z jakiejś odległej galaktyki chyba.
    Tym razem nie napiszę "ale co ja tam wiem" - bo coś tam jednak wiem 8)xD
    A za panami Chyłkiem i Cichaczem też nie przepadam 8)

17. ewanta

ewanta Komandor forum

wykręciłam chyba ze sto imprezowych i .... nic :cry: ani jednego lotu samolotem :cry::cry::cry::cry:
    już wszystkie imprezowe nawet z misji wyciągnęłam - trochę to kosztowało .... i nic :cry:

18. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dopisano mi 100% więcej za żniwa na 24 godziny za wczorajszy bonus 6 godzinny

magdusia668 i draculik34 lubią to.
  19. Grevido

Grevido Stały bywalec

Mam do Was pytanie fermerzy ;)
    Jak uważacie, czy cudowna skrzynka za 500 farmarek jest opłacalna?
    Czy osoby które kupiły owe skrzynki są z tego zadowolone? ;)

Tralanetka i magdusia668 lubią to.
  20. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Moim zdaniem nie. Można wygrać zegary z pozytywkami albo stare itemy. Widziałam opinie niezadowolonych. Ja bym wymieniła na kawałek pola dla zwierzaków domowych, jeśli bym już miała wydać. Rzeczy z pozytywek mam z innych źródeł