Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

wow:D na pewno się jakieś trafią:)

2. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

na 86 wsadów ani jednego konika,,, nich to dunder ściśnie... za to staroci kupa, a teraz jadę do Honolulu małpy drażnić...

3. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Na ok. 20 wsadów mam konika:)

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie konika nadal brak, no cóż - przyjdzie mi na ośle jeździć:cry:xD

5. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

no ja też na 12 ładunków nadal brak , chyba na GT będę go szukał :D

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam go,,tzn konika,,,wysłałam około 30 pociągów

7. jacekf

jacekf Komandor forum

zrobilem juz 80 wsadow i co ???? ......................:cry::cry: ciagle brak konika .......>:( a wystarczylaby mi choc jedna biedna chuda chabeta..................;):p jak do rana go nie bedzie to rano dzwonie do partyzantow w sprawie wysadzenia torow po ktorych jezdzi ten dziki expres......:p:p;).

8. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Moje Gratulację,u mnie 200 szt i żadnego Konika
    I poszło 100 Florenów

9. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Na 130 ładunków- 1 konik morski... Kończę jazdę pociągiem, bo widzę, że im bliżej końca Mini Ewentu, tym coraz gorsze badziewie w ładunkach....

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Na początku nie przywiózł, kursy w ciągu dnia nie lepsze były, ekspresy utknęły ;)
    no nie wiem już jaki bilet skasować w tym pociągu by mi przywiózł to magiczne akwarium z konikiem.

Nie liczyłam kursów ale bardzo dużo ich było i nowości mi nie przywiózł jak dotąd żaden skład.

No będzie albo nie będzie :D
    trochę zagród się wymieniło, przyjechały między innymi: foczki, krokodyle, żyrafy, małpki, masełka, flamingi, hipcie, pandy itp
    Jeżdżę do końca, kto wie może w tym ostatnim puszczonym kursie się znajdą :)

11. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Trafiłam drugiego :) na 20 wsadów -jest ok .

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ło matko,,ale szczęściara ze mnie,,jeżdże dalej będzie prezent

13. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

gratulacje... au mnie dalej niema... >:(

pretorianka, magdusia668 oraz oset53 lubią to.
  14. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, na 46 wsadów 4 baseny konika morskiego jest super.

15. 92weronika

92weronika Baron forum

Póki co basen dla konika morskiego chyba się dla mnie dopiero projektuje. z rozpakowanych ładunków żadnego nie trafiłam. Kolejne 3 ładunki czekają na rozpakowanie, ale jakoś tak bez specjalnego podekscytowania że może tym razem trafię czekają na swoją kolej.

16. opel57

opel57 Zaawansowany

A to taki wynik na około 65 przejazdów .

17. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Jak na razie ze 20 kursów i samo badziewie. Dziś może przysiądę i choć jeden wyskoczy?

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    dostalam konika z rana, ;) nawet mu super papu dalam na powitaniexD, pozniej dostanie jak inne, zwylka pasze;)
    Pozdrawiam i powodzenia w polowaniu na konika;)

19. anula2501

anula2501 Weteran forum

U mnie z samego ranka pojawił się drugi koniko-kucyk :).

Trzymam kciuki za poszukujących.

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Masz u mnie odpasionego, rasowego koń morskiego.:) Taki drobny rewanż za 'wypożyczkę hurmy" na wieczne oddanie. Dawno, dawno temu na G&T.:)
    I już się nie mazgaj..-.- Chłopaki nie płaczą, no czasami tylko wyją do księżyca ;)xDxD
    Dalej wlokę się ciuchcią i dobrze mi z tym, tylko nie wiem co dostaję, bo wszystko idzie do paska - paprocie nadchodzą..