Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

od jutra jest event " Świat dzikich zwierząt " i tam można je zdobyć tzn. zagrody

krasnoludek10 lubi to.
  2. hellwis

hellwis Generał forum

Maryś najpier musisz zrobić hodowlany ,a w nim są zagrody i potem misja stała

krasnoludek10 lubi to.
  3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Zagrodę żurawi (zwykłą i czerwoną) dają jako nagrody w zegarku ptaki

krasnoludek10 lubi to.
  4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

w jutrzejszym ewencie do wygrania

krasnoludek10 lubi to.
  5. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Coś mi tu nie halo.
    Jest owszem zagroda dla pancerników i pasza dla żurawi i ropuch. Są tajemnicze zagrody, ale nie widzę NAPRAWDĘ zagród dla żurawi i ropuch. No chyba, że czytamy inne FAQ.

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  6. miwi45

miwi45 Weteran forum

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Poradnik:
    i

niebo016, Mikasek- oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Sorki - dopiero teraz wskoczył mi event. Patrzyłem na misję w s-ni.

9. ewanta

ewanta Komandor forum

i są dodatkowe runy na drzewie mądrości- można zdobyć mleczne jajeczne i miodowe. i zdeponować johna cytrynę - o ile się ma:))
    ale zwiększenie obornika do 800 jednostek za 1550 gwiazdek???? to lekka przesada

10. mako1406

mako1406 Naśladowca mistrzów

W końcu ulepszyli drzewo mądrości. Opłacało się trzymać te 600 gwiazdek:)

niebo016, krasnoludek10 oraz ewanta lubią to.
  11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Weszłam popatrzeć na poradnik do hodowlanego, ale runy na drzewie jakoś bardziej mnie zajęłyxD
    4200 gwiazdek na wszystkie nowości... Nieźle..., tyle nie mam... Póki co odpuszczę drzewka produktowe (moje i tak w pasku siedzą) i przyśpieszenie wzrostu zagadkowych zagród - mogę poczekać na ich przekształcenie te pół godziny dłużej, zwłaszcza że ja tych ZZ to wystawiam a wystawiamxD

Na resztę potrzebne 3200 gwiazdek i tyle mam i jutro przehulam:) I tak mnie jakoś pikło - coś czuję przez skórę, że żywa legenda dalej będzie się nam rozrastać a jaśki zaczną się pojawiać jako super-wypaśna nagroda w evento-misjach:music:

12. 92weronika

92weronika Baron forum

a ja wczoraj zdeponowałam na drzewie 415 gwiazdek i zbieram od 0 prawie na nowo. mam jeszcze wiele run nieodkrytych a te drzewka by się przydały. trzeba będzie machać misje w spółdzielni co by gwiazdek nałapać...

13. nikolabln

Za zwiekszenie obornika o 100 az 1550 gwiazdek to lekka przesada

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Będzie poprawka do runy zwiększającej pojemność zbiornika na obornik - zwiększenie do 750 - 200 gwiazdek, do 800 - 210 gwiazdek.

15. nikolabln

To juz lepiej wyglada czyli o1140 gwiazdek mniej bedzie potrzebne do calosci

16. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Dzięki za wstawienie info w innym rozszerzeniu, :) Już myślałam, ze okularów potrzebujęo_O Jakby troszkę zmniejszyć w poradniku rozdzielczość obrazka, myślę, że byłoby lepiej;)

Pytanko: skoro można zdeponować john'a to znaczy, że będzie można go jeszcze zdobyć?

17. niebo016

niebo016 Generał forum

John Cytryna za 400 gwiazdek- chyba będzie trudno, bo pewnie zadania trzeba robić jakieś w spółdzielni, żeby go odblokować.

magdusia668 i krasnoludek10 lubią to.
  18. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

mam pytanie czy John na drzewku bedzie takze aktywny na bahamie?

krasnoludek10 lubi to.
  19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

wg info z poradnika, będzie działać wszędzie, … poszerza jego działanie na wszystkie łąki....

magdusia668 i krasnoludek10 lubią to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

wydaje mi się że to można odblokować tylko miejsce dla johna co by nie latać z nim po całej farmie, zdobyć to go można póki co tylko podczas g&t