Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pocałunek karpia dzisiaj:

I nie tylko:

2. dezole

dezole Okazjonalny autor

Bawicie się w farmarkowe szaleństwo???

leloszek373 i krasnoludek10 lubią to.
  3. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

nieźle to wykombinowali - dają farmarki, ale akurat w przerwie między BB...

krasnoludek10 lubi to.
  4. dezole

dezole Okazjonalny autor

No właśnie:( zrobiłam 12 hodowli i 7 farmarków wpadło ale myślałam, że będzie na zasadzie losowości to znaczy raz 10 farmarków raz 15 a raz nic a tak po jednym to się mi nie kalkuluje:)

krasnoludek10 lubi to.
  5. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam Was serdecznie i zapytuję skąd wziąć owoc meduzy i do czego on będzie potrzebny? Pierwszy raz słyszę, a gram już bardzo długo:)
    Ostatnio jestem jakaś zamyślona, zatem bardzo proszę o odpowiedź:) Dzięki serdeczne:)
    Pozdrowionka przesyłam i życzę dużo słonka, bo te deszcze, niestety, ale zamulą jakoś mózg:)

farma- 158(od 04.05.2010)

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2018
  6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Z drzewa meduzowego, rośnie tylko w mrocznej strefie... potrzebny do misji w spółdzielni ;)

7. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Alekar , dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:) Z tego co pamiętam , takiego drzewa nie mam, ale jak będzie poradnik do misji w pełni księżyca pewnie wszystkiego się dowiemy, o nowościach i nie tylko?
    Pozdrowionka przesyłam i życzę pięknej pogody:)

8. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Z drzewa z pełni księżyca - Meduzowa Wierzba można je odebrać podczas trwania pełni w sklepie Jacka po oddaniu odpowiedniej ilości wymaganych roślin, o ostatniej aktualizacji przeczytać możesz >>tutaj<<
    Drzewa pełni księżyca - Tabela

Na przyszłość z takimi pytaniami zapraszam do działu Pomoc

krasnoludek10 i tereska1108 lubią to.
  9. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Pięknie Ci Modko dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:) Teraz już wszystko jasne:)
    Pozdrawiam:)

krasnoludek10 lubi to.
  10. tigre

tigre Fanatyk forum

No taki wynik to ja rozumiem :) dawno takiego fuksa nie miałam

11. iwo1973

iwo1973 Czeladnik forum

ten baby bum wogole dziala bo zero przeskokow a wrecz same cofki masakra jakas

mamaiza69, migra oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

i mam róż warsztat z hydrantami:inlove:[​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2018
  13. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

ekskluzywne perfumy- jak się je dodaje? w poradniku oaz miłości nie ma nic na ten temat...

krasnoludek10 lubi to.
  14. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Poradnik na temat samych ekskluzywnych perfum znajduje się TUTAJ.

krasnoludek10 lubi to.
  15. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

Posiadam ponad 300 ekskluzywnych perfum, ale nie pojawia i się ekran hodowli jak w podanej instrukcji nie mam tego dodatkowego slotu na ekskluzywne perfumy).... to znaczy, ze przy obecnym mini evencie BB nie mogę korzystać z ekskluzywnych perfum?

krasnoludek10 lubi to.
  16. MOD_DaMa

Kiedy nie ma mini eventu perfumy są dostępne w stodole, ale nie ma ikonek do wykorzystania w oazie miłości.

krasnoludek10 lubi to.
  17. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

Czyli aktualny mini event 'dzień baby boomu' nie jest takim mini eventem z ekskluzywnymi perfumami? To jakie mini eventy będą pozwalały użyc posiadane eks. perfumy?

krasnoludek10 lubi to.
  18. MOD_DaMa

Ekskluzywne perfumy są osobnym mini eventem. Oznacza to, że nie zawsze podczas mini eventu Baby Boom można z nich korzystać.

krasnoludek10 lubi to.
  19. abask

abask Komandor forum

Ekskluzywne, czy jak im tam, perfumy i tak nic nie dają.

20. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

dziś też nie jest źle:D[​IMG]