Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super , ja się cieszę , bo nie miałam .xD

md_m i krasnoludek10 lubią to.
  2. Rumiankowo

Rumiankowo Forumowy żółtodziób

Masz rację warto czytac dokladnie ,ale z drugiej strony nie zawsze jest czas , kupuje pakiet i nie stało by się nic gdyby przy % pisało jakiej wyspy dotyczy .8)

3. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Ale mam dylemat, nie wiem co odkryć za farmarki :( czy wodospady, czy zgarnąć super paszę. Mam ponad 400 farmarek... Myślicie, że wodospady będzie można odkryć w jakiś inny sposób niż w sklepie z farmarkami ?

krasnoludek10 lubi to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak chcesz mieć całość, to raczej nie

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie ma nad czym myśleć - do odkrycia Wodospadów framarki są konieczne i to aż dwie (z sześciu) strefy odkrywamy za framarki
    bez super paszy można przeżyć i efektywnie gospodarować, a bez ziemi raczej trudno ;)
    tutaj i tutaj masz napisane jak odkrywamy Wodospady

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

400 jedna część a ta druga to już 600, pozostałe są z misji w spółdzielni, jedna jest czasowa :)

7. GeethaPL

GeethaPL Czeladnik forum

Witam. Jakąś godzinę temu za zebrane w owocowym Targu farmarki kupiłam w zakładce "ograniczone" 5 x kombajn 12h. Mam napis "wyprzedane" ale nigdzie ten zakup mi się nie dopisał :((( jak rozwijam zakładkę w kombajnie mam tylko 1 x 12h, który wcześniej zdobyłam w kole fortuny. Czy ktoś może mi pomóc??? Będę wdzięczna bo bardzo mi zależy na tym kombajnie... Pozdrawiam serdecznie!

8. krasnoludek10

5kombajn 12 h? To kupiłaś 60 h kombajnu uruchamianego od razu. To nie jest równoznaczne z kuponami na kombajn. Jeżeli zaś kupiłaś kupony a ich nie masz, to musisz napisać do Pomocy Technicznej, bo żaden z graczy z poziomu forum Ci nie sprawdzi stanu Twojego konta. Przykro mi, ale tak już jest.

9. GeethaPL

GeethaPL Czeladnik forum

Masz rację. Przepraszam. Byłam przekonana, że to są kupony na kombajn. Faktycznie stan "gotowości" zwiększył mi się o 60h :)

krasnoludek10 lubi to.
  10. -_Amidamaru_-

Czasowe już zrobione dawno :D szkoda mi farmarek o te kilkanasciw poletek ale z drugiej strony zawsze to trochę roślin więcej.... Dylematów ciąg dalszy :D

krasnoludek10 lubi to.
  11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ja muszę odblokować ostatnią część za 600 farmarek, :) obecnie mam 131 małych pól na tych odblokowanych, w sumie jest 132 ale na jednym na stałe siedzi bungalow tukana

krasnoludek10 lubi to.
  12. gladus

gladus Czeladnik forum

szukam drzew cukrowych kto ma się zamienić?

krasnoludek10 lubi to.
  13. xBabciaEwa

Musisz poczekać na G&T , bo teraz się nie da tego zrobić .

krasnoludek10 lubi to.
  14. gladus

gladus Czeladnik forum

ok poczekam i napisze do ciebie

krasnoludek10 lubi to.
  15. -_Amidamaru_-

odblokowałam część tych wodospadów za farmarki... została mi 2ga za 600 farmarek do odblokowania...powoli i się uzbiera :)

krasnoludek10 lubi to.
  16. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no ja już trzeci raz próbuję się zmobilizować i doczekać aż się dozbierają :D obym znowu czegoś innego nie kupił heheh

krasnoludek10 lubi to.
  17. 92weronika

92weronika Baron forum

Mi została część z misji czasowej, ale czasówek nie lubię, więc trudno mi się zabrać... o_O

magdusia668 i krasnoludek10 lubią to.
  18. krasnoludek10

ja odblokowałem chyba w zeszłym roku tę część za 400 farmarków a teraz dzięki owocowemu targowi mam 500:p I też staram się nie wydać;) Ale jak obydwa eventy uda się zrobić, to pójdzie szybciutko:D

cyfrzakk lubi to.
  19. xBabciaEwa

Spoko , zapraszam serdecznie . xD

krasnoludek10 lubi to.
  20. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja najpierw zbierałam na wodospady, teraz zbieram na banany - ale ciężko, bo dali ambrowca i rekiny których nie miałam, ambrowca wykupiłam, a przed rekinami na razie się bronię rękami i nogami - dopóki nie odgryzą :)

Też mi została tylko czasówka, i też nie lubię czasówek, ale nie robię tylko dlatego, że jeszcze nie odblokowałam plumeri, czekam z wykorzystaniem ZB jeszcze, może do czegoś innego się przydadzą

krasnoludek10 lubi to.