Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Witam wszystkich Świątecznie,bardzo proszę,niech ktoś podpowie,co to za szkodnik w koszyku?

mamaiza69 i olgs3 lubią to.
  2. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Podoba mi się, świetna niespodziankaxD

3. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

A gdzie Ty masz koszyk,ja u siebie nie widze.Kto wie gdzie jest informacja co dostalam od niedzwiedzia?Kochaniutkie farmereczki ja wogole nic nie widze.Robale wlazly mi nawet do oczu.Kupilam koszyk i tez nie wiem co w nim bylo.Dajcie troche informacji.

oset53 i mamaiza69 lubią to.
  4. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

Też posiałam + kawa... Poza tym gdzieś tam kliknęłam i wszystko stanęło na głowie. Mam więc farmę do góry nogami... Znaki wyrosną za pół godziny, ale żeby wyprodukować 1-szą packę na muchy, to trzeba będzie jeszcze trochę porozsiewać :)

oset53, dotikampo oraz mamaiza69 lubią to.
  5. krzyss

krzyss Czeladnik forum

pryma a prylis dzisiaj

mamaiza69 lubi to.
  6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Miłych spokojnych świąt
    niedźwiedź dał naklejkę

7. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Faktycznie, bardzo szybkie. Mi się udało w 3 kliknąć i dostałem 7 Florenów i 5 SP. Super.:D

8. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

A co maja zrobic starsze Panie np.takie jak ja,ktore nie maja refleksu.To nie sprawiedliwe.Ja tez chce floreny i SP.:cry:

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Musisz być zatem cierpliwa. Trzymaj myszkę w jednym miejscu i klikaj cały czas. Kiedyś tam muszą przejść.

10. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Kurcze nie widzę mojego szkodnika, którego dostałam od niedźwiedzia. :(

oset53, ania1713 oraz mamaiza69 lubią to.
  11. BA_Czerwona

A w Stodole, zakładka inne?

12. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Dzięki jest, myślałam, że to taki, którego można na pole postawić. :)

siedem_dni, ania1713 oraz mamaiza69 lubią to.
  13. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

Modka Czerwona-czy mamy na mysli te same robale?Te na planszy to ja dam rade wylapac .One chodza powoli.Farmerzy pisza,ze wylapuja robale szybko chodzace a takie pojawiaja sie podczas przechodzenia z planszy na plansze.Czy je tez nalezy jakos lapac?

siedem_dni lubi to.
  14. BA_Czerwona

Nie trzeba, no ale jak sama czytałaś komentarze to wiesz, że można się nieźle obłowić.

15. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Do czego służą szkodniki, które są w stodole w zakładce inne? Ponad to otrzymuje od Chrisa G wiadomości ( 5 już otrzymałam) :eek::D;) Temat wiadomości to kombinacja liter i cyfr a treść to ułożone ze znaków klawiatury postać psa lub 3 kotówxD na przemian teść mam tą samą ale tytuł wiadomości jest zawsze inny:oops::music::D Wpisywałam do zakładki kodów bonusowych ale nie działa;) Ktoś ma podobnie???:DxD:p;)

siedem_dni lubi to.
  16. BA_Czerwona

Dobrze kombinujesz, ale kod ma ograniczoną liczbę użyć, z tego co pamiętam to 100 razy na każdą godzinę.

17. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja mam zagrody i drzewka to co teraz mam wywalic wszystko

18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

mam 5 szkodników w zakładce inne ... kto podpowie co z nimi zrobić ?:(

-agax3- i bari06 lubią to.
  19. BA_Czerwona

Pilnować, żeby Ci zapasów nie wyżarły w Stodole.

Honorat. i -agax3- lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A jeśli ktoś nie ma szkodników, to czy powinien je zdobyć? Przydadzą się do czegoś oprócz ich tępienia?:D

siedem_dni lubi to.