Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Ja tez, dlatego się nie załamuje. :)

2. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

pociąg jak najbardziej na plus co chciałem to otrzymałem masa sokołów bażantów bizonów i najważniejsze 10 zagród Jelonków ( jak narazie bo mam jeszcze 60 zagród do sprawdzenia wiec kto wie czy ta liczba się nie powiększy ) i też jestem zadowolony z sporej ilości pomarańczowych warsztacików dostałem sporo takich co miałem na czasie sam wytworzyć ;) Teraz tylko pozostało ostatnie 60 zagród do odkrycia no i liczę na dobrą cenę za Jelonki bo na zagrody poszło prawie 30 mln SG

-maciejka- lubi to.
  3. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Jelonków brak jak zwykle wszystko co lepsze mnie omija za to kurnik, obora i inne badziewie przyjechały.Dla mnie to był utylizator wysłałam za ponad 600 wróciło 20 ,200 wartości.

allasad lubi to.
  4. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

No i mam :) pierwszy i ostatni róż z tego pociągu :)
    O dziwo ani jednej żółtej zagrody :)

olgs3 lubi to.
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

Pozbyłam się wszystkich żóltych zagród i warsztatów (nie pamiętam ile razy pendolino jechał :))..z lepszych dostałam 4 te nowe jelonki i 1 róż gęsi . Reszta to pomarańczowe zagrody, bizony i bażanty ...żólte też były ale od razu odsyłałam - w sumie nie ma źle ..event na plus :)

6. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

bażant i jelonek ;) reszta średniaki ;) ale fajny pociąg ;D

7. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

oo nie doczytałam, już czekać na rudzika nie będę ;) za to przeprosiłam się z jelonkami na ostatnie 10 ładunków trafiły się 2 ufff :D

betty10 lubi to.
  8. dotas

dotas Stały bywalec

U mnie brak jelonka. Co prawda została ostatnia zagroda do sprawdzenia, ale w cuda przestałam wierzyć. Był bażant, bizon i jedna różowa ryba. Reszta do paska, a część od razu do utylizatora.
    Rudzika też nie dostałam. Kupiłam jedną zagrodę. Nie liczyłam, że trafię więc się nie przeliczyłam.

9. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Wczoraj po pracy postawiłam ostatnią zagrodę z pociągu,teraz odkrywam i jejejejeeeeej mam w końcu 1 jelonka. Ogólnie dobrze- 2 róże ,2 sokoły, bażant ,bizon dużo pomarańczu.
    Miłego dnia:D:)

leloszek373 i -agax3- lubią to.
  10. visa77

visa77 Komandor forum

Ja nie trafiłam żadnego nowego zwierzątka natomiast pokochały mnie bażanty :inlove: jakby ktoś chciał to mam 3 do oddania lub wymianki :p i hit pomarańczowa jajcarnia

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Z pociągu dostałam 6 bażantów, 2 sokoły, 2 jelonki
    róż: ul, myszy i kaczki

Do tego bizony, łasice i kilka pomarańczowych fabryk :) myślę że było dobrze. Ładunków coś koło 30-40 nie liczyłam dokładnie.

Ostatnio zasypało mnie też krokodylami i mam ich 14 8) strach się bać co będzie dalej. Nawet od Franka z tej zagrody wykluł się krokodyl.

12. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Mnie kochają od dłuuugiego czasu żółte lisy, jelonki trafiłam: sztuk jeden:cry:

leloszek373 lubi to.
  13. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dużo nie jeździłam pociągiem, ze względu na brak czasu ale miałam w sumie 52 tajemnicze ładunki z tego 10 jelonków, różowe myszy kozy i wrony, 4 łasice, 2 sokoły, troszkę bażantów i bizonów oraz jakieś pomarańczowe warsztaciki

w sumie jestem zadowolona z efektu

14. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

to moge sie z Toba wymienic bo u mnie dużo sokołow :) a jelonka nie upolowałam :((

15. kamilcia4666

kamilcia4666 Generał forum

u mnie brak jelonka:(

16. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Trafiłam 3 jelonki, 5 sokołów, 6 bażantów, różową owczarnię. Reszta do paska.

17. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Moje wyniki z 10 ładunków:

kameleony pomarańczowe
    pawie pomarańczowe
    strusie pomarańczowe
    biżuteria pomarańczowa
    2 łasice (chciałem w końcu oddać nadmiar łasic do pociągu, to te wróciły...)
    bizony
    bażanty
    sokoły :)
    jelonki rogacze :inlove:

18. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Znowu BP przekombinowało...zagrody motyli za SG....ja tyle fantów EXTRA oddałem na GT żeby zdobyć te zagrody...a teraz co ?
    [ciach] Zagrody są za SG......
    Ręce i odnóża opadają
    Spitolony następny event Pozdro dla całego [ciach] bp

Post edytowałam i usunęłam słowa niewłaściwe na forum. Panuj nad emocjami i zwracaj uwagę na to, co piszesz na forum.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2018
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przecież to zawsze tak jest.
    O motylach mówiło się w zgaduli od wieków i chyba nikt nie miał wątpliwości, że przed wejściem do oaz wejdą do sklepu za SG, żeby wszyscy mogli kupić te zagrody.
    Naprawdę tego nie wiedziałeś?!

20. urwena

urwena Okazjonalny autor

Moje ladunki stoja spokojnie, czekaja na rozpakowanie, jak i wiele innych tajemniczosci. Skonczylo mi sie parcie na nowosci odkad jest ich tak duzo ze nie nadazam i odkad wprowadzaja do kolorowania zagrody ktore byly/sa tajemnicze. Nie rozumiem wiec o co ten halas, zgadula przepowiadala kolorowanie motyli... Zreszta nie one pierwsze i nie ostatnie.